Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 6

• 49 322
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • sofia
Браво Джиджи, повлече крак!😀

# 526
Браво, Джиджи, успех!

# 527
Джиджи
Почивай повечко и се пази!

Последна редакция: чт, 19 юли 2018, 19:17 от puh4e05

# 528
  • тук-там
Етооо ме, имаме сак с ембрион. Ии отлепване, боднаха ми е хориомон, другата седмица още един. Повечко лежане и на 02.08 - на преглед. Благодаря Ви 😘😘😘
И аз имах отлепване преди, а сега това отлепване е 13-годишна мацка Simple Smile Хайде успех, мила!!!

# 529
  • На остров
Джиджи много се радвам !

Виктория ММ мисли в момента и чакам становище от него Heart какво и как иска той. Иначе като цяло ако аз кажа че искам още опити на всяка цена ще се съгласи, но аз не искам така.

Пухче разбирам те !

Докато седим и се чудим това или онова дайте да съберем знания и практики как да подпомогнем експлозията Simple Smile .
Явно е че само с овулация и секс не става Sunglasses

# 530
Джидж, често се случва при голям процент от жените. Не се тревожи, почивай си сега поне една седмица не се натоварвай. Така и аз бях в 6г.с. Прокървих еднократно, полежах си седмица. Тогава пих само Дуфастон 2 по 1 на ден до 20 седмица и родих 4 кг мъж.
Две в едно, интересно ми е като цяло нагласата на мъжете за донорска яйцеклетка или сперматозоид и изобщо за неуспехите и емоционалната страна на това, как им се отразява.
А относно как да шупнат ембрионите ни. Ние специално правим всичко, което зависи физически от нас. Стигаме само до оплождане и що-годе някакво делене и на 2-3 ден нещата приключват. Дори последният опит бях толкова спокойна и с такава мега-положителна нагласа и отново не помогна. Дори за миг нямах съмнения за каквото и да е. Ама е на...Питах ги ембриолозите къде е проблема, не само тук ами и в Бг като бяхме. Няма точен отговор. Комплексни били нещата и от яйцеклетката и от сперматозоида по равно. Ама това отново е неяснота. Все още ни дават кураж да пробваме и ще стане, така казват.

# 531
Моят човек е напълно ок с ДЯ. Той дори беше против да продължавам със стимулациите, хич не му се нрави да се тъпча с хормони, пункции, упойки... загрижен е за здравето ми. Разбира се, ако бях решила да продължа, щеше да ме подкрепи, само защото го искам.

Джиджи, браво! Simple Smile

# 532
  • На остров
ММ определено ги приема по леко нещата затова сме си говорили. Принципно ако не бяхме успели с наш материал щеше да навит и на ДЯ и на ДЕ сега му е по трудно каза да се реши на ДЯ. От друга страна той приема и обича големият ми син безрезервно та явно не е въпрос само на гени.
За неуспехите при нас също нямат конкретно обяснение като най често казват възраст и качеството на яйцеклетката.

На кой ден беше най добре да се пуска Амх според вас ? Тук казват че няма значение но аз да ви питам.

# 533
  • София
Мия мъж няма против всякактв донорски материал. Преди да се роди детето много пъти предлагаше дс. Аз имам някакви мои си страхове, които може и да са глупости, ама ми се разхождат из главата.
Той е и по емоционален, след всеки неуспешен опит положението е много зле.
На мен винаги ми е помагало планиране на следващия опит.
Сега като няма следващ не знам.

# 534
Ох, момичета, аз нямах никакво време днес да пиша и да чета,
утре ще прочета всичко. Струпаха ми се куп проблеми в най-неподходящия период.
Две в едно, правилно са ти казали - по всяко време, не е обвързано с МЦ.
Джиджи, Гуглиш, стискам ви силно палци! Успех! Hug

# 535
  • тук-там
ММ е с професионална яснота по отношение на стимулациите и цялостните процедури. Не желае да рискуваме и да влача странични ефекти. Предпочита да си пробваме естествено и да не фокусираме. Добавките за него са със съмнителен ефект и изобщо не залага на тях, но ги пие за мен. Абе да ми е жив и здрав, другото е екстра в живота ни Simple Smile

# 536
Много интересна тема сте подхванали и няма как да не се включа Simple Smile
Ако имах едно дете, бих се борила за второ, но по 2 стимулации на година. А ако си имах 2 деца, бих опитала 1-2 пъти и бих спряла. За мен важно е също да можеш да си отгледаш детето или децата.
Започнах опитите преди само 5 години и в момента съм с разширени вени, не толкова остра мисъл, епизодични депресии и кисти по гърди, щитовидна и яйчници. Миналата година се бях зарекла, че опитвам до 40 и спирам, сега ще продължа до края на годината, а в края на годината ... Simple Smile Но е адски дразнещо да знаеш, че имаш 2+3 ембрита от ДЯ във фризера и една скапана лигавица да ти дава отпор на последният метър..
И да допълня (че иначе звучи страшно): Имам само една стимулация. Другото е следствие на опитите да поддържаме 5-те спонтанни бременности, които приключваха в 1-ви триместър + пременопауза.

Последна редакция: чт, 19 юли 2018, 22:14 от Avonavi

# 537

Докато седим и се чудим това или онова дайте да съберем знания и практики как да подпомогнем експлозията Simple Smile .
Явно е че само с овулация и секс не става Sunglasses
Тази теория за първоначалния взрив много ми допадна!
Да потърсим консултация с квантовите физици от ЦЕРН Simple Smile
Иначе, по темата, аз правя вагиналните упражнения на Кегел и подобни за подобряване на кръвообръщението в малкия таз ... не че съм успяла нещо да взривя с тях до сега, ама ...

# 538
Ох, с глас се смея с тези взривове 😂🤣 Моят любим гледа снимки на ембриони на 5-6 дни. Не е особено запознат в деленето, но сравнява с нашите смимки от предишни трансфери, та ме пита, защо не били такива шупнали, като тези които разглежда. Шупнали и взривени, май само на снимки сме ги виждали. 😂
Сиси, дано са бързо преодолими проблемите

Последна редакция: чт, 19 юли 2018, 23:03 от ВикториА

# 539
  • На остров
Знаех си аз, че ще изскочи нещо ново аз не съм правила тези Кегел упражнения може там да е разковничето Simple Smile

За отглеждането мисля ще се справим въпреки, че не сме първа младост.
А и номер 1 дори вече не е в категория деца там сме приключили с отглеждането Simple Smile .

Сиси дано всичко отмине леко и бързо.

Общи условия

Активация на акаунт