Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 6

• 49 284
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • sofia
Хайде, Малага, Бамба, вие ще сте нашта гордост🍼🍼

# 631
Вики, със сигурност помагат против. за кисти и з.ф.
Дано да си решиш този проблем! Hug
Стискам ти силно палци, Малага! Hug

# 632
  • На остров
Сиси какво стана с проблемите ?

Бамба днес прави ли тест ?

# 633
  • София
Днес пропуснах, утре.

# 634
Бамба, Магага, изнедадайте ни приятно ! Много искам в тема 7 да имаме вече списък с бременелки! Като сложим вас двете, Рончо, Джиджи, и надявам се още някои да ви последват- и ето ти списък, та да се отсрамим!

# 635
Аз преди три дни си спрях Дуфастона. Пия го от 16 ден в продължение на 10  дни. Сега си чакам цикъла. Дай Боже да се запилее някъде.

# 636
Колкото повече ровя по нашият въпрос, все повече се натъквам на мнения, че мъжкият фактор е някак си в основата. Сега друго си мисля. Как има мъже с пункция едва извлечени 5 сперматозоида на кръст с не добри показатели чак толкова и стигат до бебе? А ние сме с атенозооспермия. Не съвсем зле. Другия месец ще пускаме разширена спермограма и ДНК фрагментации да видим!? А ако там изкочи нещо, преодолимо ли е според вас?

# 637
  • На остров
Виктория нямам представа, при нас всичко е ок с количеството, подвижността и т.н. до сега не са стигали до ИКСИ защото все сами се оплождат.
И всеки път казват, че най вероятно качеството на яйцеклетката изиграва основната роля. Вие като ще сте цял месец в БГ защо не направите един опит в Турция да кажем, хем ще ви е много по евтино.

# 638
Две в едно, понеже нали казват, че след 2-3 ден ако не “прокарат” е заради сперматозоидите. Нямаме време за Турция. Минаваше ни през ума да отскочим и до там, но доста неща трябва да свършим. А едва ли ще ни запишат час от днес за утре. Потърсихме клиники в Бг със свободни часове първите дни на август и само “любимите” ми Щерев имаха. Идеята ни е да пробваме ЕЦ, ако позволява картината. Адела също има, но дата е много далечна за предполагаемата овулация. Та ако имаме късмет из м/у другото може да се пробваме. Иначе чак септември сме си при нашият доктор за консулт по въпроса. Общо взето сме се заровили в храсталака и търсим зайчето.

# 639
Две в едно, благодаря! Hug
Скоро няма да се оправят, насъбраха ми се на куп в най-неподходящия момент,
както обикновено, имах предчувствието, че така ще стане.
Откакто се помня съм така, все нещо да ме затормози и да ме натовари,
колкото се може повече, когато ми е най-напрегнато.
Свикнала съм, и това ще мине, чакам да видя дали ще ходя в Турция,
че да почвам да действам по най-неотложната задача, сега няма как,
като почна трябва всеки ден да съм тук.
Вики, в ТР записват много бързо, зависи от графика на лекаря,
който избереш. Може и след 2 дена да те запишат.
Чувам, че за началото на август се записват в момента при моя лекар.

# 640
  • тук-там
Сиси, стискам палци скоро да ти се разплетат нещата! И дано имаш път към Турция и да извадите още някое и друго яйце!

Вики, и ние уж сме с мъжки фактор, ама аз хич не лежа на тая кълка. Едно сперми стига, ама без яйце или с некачествено такова никак не става. Няма как ову-то да ми е на 9-10 ден и всичко да е наред. Когато ми е била на 14-ти ден (преди доста години), Я е била ок, сега не вярвам да става за нещо. Скъсяването на цикъла се случва преди менипаузата. Така че за мен на 40+ основен фактор си остава ИЯР!

Последна редакция: пн, 23 юли 2018, 09:15 от mtz

# 641
Мтз, аз съм на 36 току що навършени и от 32 съм така. Технически ме разбутаха, заради многото лапароскопии и лапаротомията. Ама ще видим, какви ще ги свършим много скоро.
Сиси, стискаме палци хормоните да са супер!!!

# 642
Здравейте, момичета !
Не пиша , защото съм доста боса по темата , но ви чета редовно. Все още се събирам след неуспеха, но вече имам план за действие и той води към Турция.Екпериметът ( точно така се действа тук ) Варна приключи завинаги. Сега, като връщам лентата назад още от самото начало на докторите им е било все тая, нито допълнителни изследвания са ми назначавани, нищо...Дай да вземем парите, пък другото не е важно.Не знам в софийските клиники как е положението, но честно казано ме е страх дори да отида на консултация.
Бамба, Магага, стискам палци !
Сиси, всичко ще се подреди, периодът явно е тежък за всички.
Пухче, стресът си оказва влияние, това през което минаваме е доста травмиращо, колкото и здрава психика да имаш.

# 643
  • София
пикливия е абсолютно отрицатален.
реших изобщо да не ходя на кръвен.

# 644
Сега, като връщам лентата назад още от самото начало на докторите им е било все тая, нито допълнителни изследвания са ми назначавани, нищо...Дай да вземем парите, пък другото не е важно.Не знам в софийските клиники как е положението, но честно казано ме е страх дори да отида на консултация.
Lenda, колко си права Sad....Да, на лекарите им е все тая какво ще се случи с нас и с нашите опити. Аз имам горчиви опити от една софийска клиника,сега съм в друга, но и оттам не се надявам на много. Ситуацията е жалка и честно казано незнам дали ще мога да намеря моя доктор някъде в България....

Общи условия

Активация на акаунт