Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 6

• 49 251
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Ленда и аэ много се раэочаровах във Варна,сложиха ми диагноэи които не бях чувала досега ,че имам( а в интерес на истината эъболекар и гинеколог са докторите при които профилактично ходя,дори и беэ да имам проблем ).
После трябваше да ходя при двама доктори эа потвърждаване на това което ми каэаха и се окаэа че е лъжа.И честно каэано се эамислям дали не го правят эа пари,эащото в Б-я всичко си плащаш.
Добре че тук в не ми се налага да плащам эа прегледи и снимки и скенери и т.н.Эатова категорично се откаэахме с ММ от Бг эа инвитро процедури.Эа сега сме се насочили или към Прага на есен или още веднъж тук,че клиниката ми е много блиэо.

# 646
Тази сутрин се събудих с много мрачни мисли. Поглеждам си папките, с изследвания и епикризи пълни, резултат нула. Отварям пощенската кутия, само сметки за хиляди. Е****и куция късмет. Идва ми да взривя всички инвитро клиники по света. Бирници. То като е решило да не става и на Луната да идем все тая! Дай пари, ми дай бебе! Пф, сори момичета за “тъмния” пост.

# 647
  • тук-там
Вики, млада си още! Хич не се коси! Животът е пред теб! Децата също Simple Smile Я се наслади на бг лятото, после щ му мислиш!

# 648
Яд ме е, че злоупотребяват и с тези цени. Ако трябва да ползваш програми, фондове...там са си сложили едни космически критерии, които ние естествено не покриваме. Защото АКО ги покриваме, ми няма да ни трябва инвитро клиника. И си връзват ластика на гащите и няма падане. Само нашите, по презумция в буквален и преносен смисъл! Сигурно съм в депресия заради броените дни до цикъл... Много ни е яд, че плащаме само и насреща НУЛА!!! Без значение в коя клиника и къде. Като общо. Имаме 3 стимулирани цикъла и към 5-7 на ЕЦ (не ги помня тях вече). Равно на нула!

# 649
А аз съм не на нулата ,а направо под нулата , 4удя се какво да променя , за да сбъдна ме4тата си .При последното ми посещение ,АГ се изказа ,4е зависело от Оня от горе ,4е дори и да се роди пак можело да се слу4и нещо както станало с жена ,която за4енала с доста усилия и бебенцето по4инало на 8 месеца в съня си . Направо ме уби , е сега тази мисъл не излиза от главата ми , как да продължиш напред ?

# 650
Ееееееее този е ИЗРОД просто! Как може да се изказваш толкова непрофесионално!? Ма нищо не ме учудва. Не ги мисли тези думи. 🐣

# 651
Еееее,ама, що за чудовище е този лекар? То бива, бива, но това е  просто...без думи съм. Някои от тях са толкова безскрупулни,че направо се чудя още как някой пациент не ги е пребил и не ги е оставил да лежат в гипсово корито една година.

# 652
Предпоследният доктор ни каза, че ако с жена му отворели входната врата и отпред намерили бебе в кошница с бележка да го отгледат, щели да го приемат за тяхно. Разбирай, не си губете времето с глупости ‘щото е скъпо. Еми ние чакаме някой да чукне на вратата, да отворим и да видим бебе в кошница. Щъркели обаче в Америка не прилитат и няма, освен някой кондор, орел или лешояд... Идиоти има големи, несъобразителни и нетактични.

# 653
Направо те е успокоил този...Та ти някоя бабичка от махалата да питаш, по-мъдро ще се изкаже.

# 654
Благодаря ви много за подкрепата, момичета! Hug Heart
То проблемите никога не свършват, ама ще се борим, няма да се предаваме! Hug
Бамба, наистина много съжалявам! Confused
Все пак имаше куража да опиташ, за мен това е истинската победа! Hug
Не си се дала без борба.
bubalini, ако не си уверена в лекаря си, няма смисъл да си губиш времето,
то и без това ни притиска. Много ти съчувствам, но искам да ти кажа,
че за образованието изобщо не трябва да съжаляваш.
Това не е изгубено време, майка ми все казваше, че то е единственото нещо,
което остава само лично твое, всичко друго може да ти изневери.
Тя отгледа 2 деца съвсем сама, благодарение на това, че имаше престижна професия и образование.
Аз много съжалявам, че не учих, а имах потенциал.
Ако се върна назад, със сигурност това ще е първото нещо, което ще поправя.
Няма да тръгна да раждам деца на 20 +. Честно казано, никога не съм искала деца на 20 +.
Не знам дали защото животът ми е минал по един по-различен начин,
нямала съм време да мисля за това, или може би пък нямам развито майчинско чувство,
но никога не съм страдала за деца, нито са ми липсвали, то и сега не ми липсват,
ако не ме притискаше толкова времето - нямаше да тръгвам да се мъча.
Не мога да страдам за нещо, което съм нямала, или да ми липсва.
Не знам, може на мен нещо да ми има, то малко ли ужаси ми минаха през главата,
но предпочитам да е така, отколкото да си скубя косите от мъка.
Не можах да изчета всички постове по темата,
но споделям мнението на mtz по въпроса.
Но понеже нямам деца, за мен борбата ще продължи.
Като не успея с моя, продължавам с ДЯ, а пък каквото стане.
Гледам по-лежерно на нещата и така се чувствам по-добре.
Вики, не се ядосвай! И на нашата улица ще изгрее слънце! Hug
И на мен една съседка, тя с най-добри чувства ми го каза де,
аз я разбирам, обаче тя има 2 деца, а пък на мен ми вика:
" Е, какво толкова, ще си осиновиш."
Ама аз не искам да си осиновя, аз искам мое дете,
на мен не ми трябва дете, за да си запълвам времето,
аз имам с какво да си запълвам живота, даже времето не ми стига.
Много е лесно отстрани да се каже. В нашия род има едно осиновено дете,
хем от бебе, накрая уби баща си и го наряза на парчета.
Аз не вярвам, че възпитанието може да промени изцяло човека.
Всичко опира до гена, в крайна сметка.
lenda, правилно решение си взела! Hug
Ако нямаш доверие на лекаря си, всичко се обезсмисля.
Аз вярвам, че за мен се прави най-доброто, което е по силите на всички в клиниката,
затова, ако не се получи, преминавам направо към ДЯ, няма смисъл да сменям клиника.
E777, изобщо не си слагай на сърце изказването на такива елементарни хора!
Много късмет ти пожелавам! Hug
Успех ви желая на всички от сърце! Hug

Последна редакция: пн, 23 юли 2018, 18:30 от sisi345

# 655
Sisi , в Турция правят ли инвитро с ДЯ ,аз зная ,4е там не се практикува .

# 656
Момичета, не се оставяйте на лошите мисли и настроения да ви владеят! Аз вярвам, че хубавите и лошите неща се предизвикват с мисли, ППП ( подобното, предизвиква подобно). Вярвайте, че чудото ще се случи и то ще дойде при вас! В България, също има човечни доктори и хора, не е толкова черно, колкото ви се струва в момента. В първата софийска клиника, в която бях, въпреки че сигурно е с най-лошата репутация в системата, доктора ми е правил много жестове, подарявал ни две инжекции за стимулация, едната за 400 лв., другата за 150 и въпреки, че не успях там, нищо лошо не мога да кажа за тях, направиха всичко по силите си. В последната клиника, ембриоложката ми звънеше през цялата бременност за да чуе как сме, знаят колко пъти бебо е бил болен (научават от сестрите в детското отделение, който допълнително работят в клиниката), кога е проходил, кога му е имения ден. Когато отидем в клиниката, всички начело с доктора си оставят работата и излизат да го видят, всички казват че е тяхно дете и му се радват, като на такова. Има “хора” все още, не всичко е само пари! И това го казвам с пет самофинансирани опита, плюс опит с донорка и на двете места, за секунда не съм се чувствала, като касичка. Много трудно ни е било, но всеки с който се срещнах по този труден път, само е помагал! Най-важно е доверието, имали го това е вашето място, нямали го, го намерете другаде, но не се отказвайте!

Последна редакция: пн, 23 юли 2018, 20:12 от Salilinda

# 657
Sisi , в Турция правят ли инвитро с ДЯ ,аз зная ,4е там не се практикува .
В Турция - не, обаче Бахчеджи има филиал в Кипър, там правят.
Предлагат и избор на пол на бебето.
Успех! Hug

# 658
Ох, ще се гръмна вече. На 6-ти ден имам два фоликула по 13мм и лигавица 3мм. Аз след 4 дни ще имам овулация, а лигавицата никаква я няма. Писна ми, аман. Няма оправия... Confused

mtz, ти беше с кратък цикъл и ранна овулация. Как се движи твоята лигавица?

# 659
  • тук-там
Идеално се движи - 10 и нагоре. И хормоните идеални. Ама ранната овулация си е греда. Бързата работа срам за майстора Wink

Общи условия

Активация на акаунт