С какво ви дразнят свекървите- 95

• 39 499
  • 765
  •   1
Отговори
# 75
На мен не ми се стори, че се оплаква. Тя явно отдавна е приела ситуацията и по-скоро само се забавлява вече.

Извинявам се на Мяу, че бях по-рязка.
Neutral Face Надявам се, че не се е засегнала

# 76
  • при късмета
На мен ми звучи обидена и знае, че е безсилна да промени нещо. Не, че няма за какво. По-скоро себе си опитва да убеди, че си е решила проблема и търси оправдания за това.
А нещата колкото и да са изпуснати и да е установено положение, винаги може да се променят. Но не и като единствения начин за това, който ти идва на ум е да се караш.

# 77
Това с парчетата торта никак не е тънък и префинен начин да се нанесе внимателна обида. Доста просташки и дебелашки номер е.

Аз не казвам, че тя е умна, това беше сарказъм. Това, че е доцент и то в български университет значи, че е точно обратното на интелигентна. В нашите университети са само идиоти, които си преподават глупостите учени от преди 50г. От лични наблюдения това...
То ясно, че с умните ще се разбереш.
Това на шега ли е казано? Тогава определено никой не трябва да кандидатства в университет щом всички там сме идиоти (или канещи се да станат идиоти), които си преподават глупостите, учени от преди 50 г. Да закриваме СУ и да се приключва.
Иначе конкретната доцентка наистина явно е лош човек. Не знам дали е идиотка, но наистина не е добра като човешко същество.

# 78
Чета ви. Човек може и да се оплаче или да сподели някоя случка. какво толкова анализирате, не схващам. 
Има тежести, човек си ги носи, носи, носи, успява, понякога му дотежават, понякога просто иска да сподели, де смешна случка, де злобата, с която се опитват да го тровят...
...
Дипломата не прави от човека умен, фин, разбиращ и още куп други, но ако е простак, може да му додаде излишно и неоправдано самочувствие.

# 79
Аз пък искрено се забавлявах с това за изроденото поколение, ако се кръсти с грешните имена. Някакъв българо-езически закон за кармата ще да е това:)

# 80
Не всичко е само черно или бяло, а умните хора си избират битките. На свеката-доцент явно й се прилага точната тактика с игнор от снахата...такива изпълнения издават творческо безсилие. Онази дето ще мре с името си също участва в някакъв моноспектакъл, с който успешно се излага.

# 81
Айде и аз да се оплача. 😁 Свека преди много ме харесваше, разговори по телефона, подаръци при всяко идване ми правеше. Обаче след един скандал (защото докато бях извън града, а тя на гости реши да пренареди целия апартамент) вече спря всякаква комуникация с мен. Вече най-важното е кучето на гаджока. Идва с по 5 играчки минимум, книжки за обучение и четки. 🤣 И вече по телефона първо се пита Как е кучо, а аз вече съм част от интериора на апартамента 😜
Най-обичам бабата на мъжо - Свека 2 като почне да изпраща стари чаршафи, хавлии, юргани и подобни боклуци. И се сърди като ги хвърляме.

# 82
Аз пък не разбирам учудването от липсата на парче торта за снахата. Тъпа демонстрация от страна на свекървата - да, но игнорът от другата страна какво е!? Или викате, снахата може да игнорира, ама нея трябва да я зачитат. С тортичка Laughing
Или се игнорират взаимно, или и двете се държат прилично и възпитано. Средно положение няма.

Виж, картичката с изказаната надежда за евентуално някогашно щастие на синчето Mr. Green е нова свекървенска висота. Такава артистка досега май не сме имали Grinning

# 83
Виж, картичката с изказаната надежда за евентуално някогашно щастие на синчето Mr. Green е нова свекървенска висота. Такава артистка досега май не сме имали Grinning
Да, чак е забавно. Grinning Освен да й каже, че е щастлив, когато жена му е щастлива и така да я остави без карти на масата, но в точно този случай май най-добре да се игнорират такива "тънки" закачки.

# 84
Леле, като ви чета, се хващам за главата. Не е случайно, че има толкова вицове за свекърви явно. Grinning

Моята изобщо не ни се бърка за нищо (засега!). Всъщност е толкова себична, че не се интересува особено от други хора. Гледа си косата и маникюра и не ѝ дреме какво се случва наоколо, съмнявам се, че е прочела и една книга в живота си. Потриса ме колко лоша домакиня е. В редките пъти, в които отиваме у тях, е страшна мръсотия, а живее сама. И никога не е готвила - върху котлона имаше сложена саксия с цвете последния път, а преди години беше дошла вкъщи и точно приготвях закуска, та ме попита "Многу хубави тьез палачинки, как ги правиш"... Grinning

# 85
Ха,ха! Това трябва да е съвършената свекърва.Дай Боже на всяка снаха такава.

# 86
Аз чакам някоя снаха да си признае, че е дважди по-проклета и от свекървата. Grinning

# 87
  • София
Аз чакам някоя снаха да си признае, че е дважди по-проклета и от свекървата. Grinning
Аз!
Принципно, де Joy

# 88
Ооо и аз. Затова няма да съм свекърва, че коя снаха ще ме търпи. Ще бъда тъща, готина тъща Blush ..... евентуално.

# 89
  • София
Ха,ха! Това трябва да е съвършената свекърва.Дай Боже на всяка снаха такава.

Да, ама на снахата и това не ѝ изнася, ами като дърта клюкарка я разнася по форумите, прави ѝ квалификации и откровено се подиграва.
Няма угодия. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт