С какво ви дразнят свекървите- 95

• 40 231
  • 765
  •   1
Отговори
# 150
Аз пък нямам търпение да видя реакция, защото засега липсва. Свекърите ми имат двама сина, а моя милост чака момиче (първо внуче). Засега няма заинтересованост. Майка ми е накупила доста неща, днес брат ми на връщане от морето ще мине да ги вземе всичките и да ми ги донесе, за да започна да ги подготвям за употреба. Та така, интересно ми е. Не може ли да има някакъв баланс, чета в темата и само крайности - или задушаваща (анти)грижа или абсолютен непукизъм и абдикиране?!
И при мойте свекъри нямаше заинтересованост. Никаква. Бегло ги познавах даже преди сватбата. Ела да видиш като не кръстих първото дете на Маминка, какъв скандал настана. Олелия до небето. При раждането. Едва ли не се биха пред родилното, циганска фамилия ще излезем Wink Аз бях в шок, но по интересното е че сина й, който е гледал цирковете на майка си от дете, и той беше силно изненадан, Че Маминка се отрече от сина си и го кле Simple Smile
( както казах името й е ужасно и не бих кръстила така ни дете, ни коте )

Тази свекърва си е за бой направо. :Д
Леле хора, нямайте милост с тях, ако се държат така с вас.

Сега да не го разберете буквално.... :Д Просто тези свекърви заслужават да бъдат официално отрязани от живота ви.

# 151
Не може да ме дразни, че звънеше по всяко време на денонощието? Че идваше по всяко време без предупреждение?
Ей това може да те дразни. Grinning
Палачинките и какво си готви или не си готви не те засяга нито пряко, нито непряко  и затова на мен ми е странно да се коментира жената колко си гледа маникюра и дали бърше прах редовно - това е доста клюкарско. А да идва без предупреждение и да ви подлага на телефонен тормоз те засяга пряко, това го разбирам.

Битката пред родилното минава всякакви граници. Аз бих се постарала да нямам никакъв контакт с тази жена.

# 152
Прието е. За Коледа примерно си подаряват. Той беше съгласен да направя, а и аз исках д ай подаря нещо предвид нашите "искрености", затова той даже ми помогна да го избера.

Цветя и нещо малко.

Ако знаех, че ще реагира така, а и може би ако мъжт ми знаеше, че ще реагира толкова хладно, нямаше да подарим нищо. Той подаръка беше даже от двамата, но беше ясно, че аз съм го избрала.

Нали никога не са й подарявали. То ясно, че всичко е от двамата, ама ти си го избрала и решила така. 

# 153
Гугъл, мен като ме дразни някой човек с поведението си и ако няма шанс да го игнорирам до края на живота ми, започва да ме дразни с цялата си личност. Примерно 130 килограмовата свекърва след като ме отврати с поведението си започна да ме дразни с факта, че е дебела, както и с факта, че носи сандали с бели чорапи и няма нищо женствено в нея, че ми коментира роклята, че била прекалено шикозна за ресторант (жена от село, която дойде в луксозен ресторант с въпросните сандали и тениска). Когато някой ти навлезе в територията, можеш да развиеш алергия и към тиковете му, към личността му, визията му.

Аз това го разбирам.
Иначе да, никога не бих я критикувала за личността й. Смао за отношението й. Може би и аз имам вярата, че ще се получат нещата с моя буут кемп за свекърви и някой ден ще ми благодари. :Д

# 154
Искам да ви мотивирам да се опълчим срещу старото поколение.

За пореден път ми лиспва пляскащо се по челото човече

Браво, браво, имаш завидно самочувстие. Тук пак онова пляскащото се, дето го няма

# 155
Проблемът не е просто в старото поколение, а че точно това старо поколение е много специфично, много чудовищно и нахакано. И е супер токсично за следващите поколения, които са по-емпатични и чувствителни. Бейби бумъри - повечето са направо психопати по съвременните стандарти...

# 156
  • Варна
Битката пред родилното заради име направо ме остави безмълвна...

# 157

Браво, браво, имаш завидно самочувстие. Тук пак онова пляскащото се, дето го няма

От поста ти мисля, че си над 45 години. Прости ми, ако не е вярно. :Д Просто звучиш като поколението хора, които очакват младите да си мълчат и да бъдат смачквани и да нямат самочувствие, само защото са прекарали няколко Коледи по-малко на планетата Земя. Имам високо самочувствие и за щастие мога по всяко време да затворя прозореца на браузъра и да спра забавлението си в извънредно свободния ми петък.

Беше ми много приятно да прочета и за други чудовищни свекърви, дори оцених моята, че поне не досажда засега с присъствието си, само с разговорите си. Но ако започне, ще я подложа на наказания.

Вярвам, че повече млади хора трябва да си вярват и с любов да превъзпитават деструктивните владетелки от комунизма или от студените години на Германия в моя случай.

# 158
Еее, последните истории къртят. Едната ще превъзпитавала свекървата JoyJoy
Другата пък свекърва набулата ПОНЕ ПЕТ ягоди в устата на детето и то едва не се задушило. Е, преувеличавате като че ли.

Ако детето е алергично към ягоди ,няма право да му дава,защото кой знае какво може да му стане.Това не е шега.Опасно си е.

# 159
Нали майката е била там. Пък до алергичен шок не се е стигнало, а до задавяне. 

# 160

От поста ти мисля, че си над 45 години. Прости ми, ако не е вярно. :Д Просто звучиш като поколението хора, които очакват младите да си мълчат и да бъдат смачквани и да нямат самочувствие, само защото са прекарали няколко Коледи по-малко на планетата Земя. Имам високо самочувствие и за щастие мога по всяко време да затворя прозореца на браузъра и да спра забавлението си в извънредно свободния ми петък.

Очакваме само да са малко по-добре възпитани. И за щастие, намират се и такива.

# 161
От поста ти мисля, че си над 45 години. Прости ми, ако не е вярно. :Д Просто звучиш като поколението хора, които очакват младите да си мълчат и да бъдат смачквани и да нямат самочувствие, само защото са прекарали няколко Коледи по-малко на планетата Земя. Имам високо самочувствие и за щастие мога по всяко време да затворя прозореца на браузъра wtf?!:joy: и да спра забавлението си в извънредно свободния ми петък.

Беше ми много приятно да прочета и за други чудовищни свекърви, дори оцених моята, че поне не досажда засега. Но ако започне, ще я подложа на наказания.

Вярвам, че повече млади хора трябва да си вярват и с любов да превъзпитават деструктивните владетелки от комунизма или от студените години на Германия в моя случай.
Joy

А ти звучиш доста смешно с тези високопарни изказвания. Само внимавай да не се окаже твоят живот вгорчен като вървиш така с рогата напред

# 162
Проблемът не е просто в старото поколение, а че точно това старо поколение е много специфично, много чудовищно и нахакано. И е супер токсично за следващите поколения, които са по-емпатични и чувствителни. Бейби бумъри - повечето са направо психопати по съвременните стандарти...
Не мога да се съглася с това твърдение. Разликата е  единствено във възрастта. Манталитетът на дразнене и неприемане, че и на войнстване срещу другия  си го има.

# 163
Е, значи съм била права, дами. Simple Smile

Аз нямам проблем с това да ме смятате за невъзпитана или смешна. Това е ваше право като потребителки на форума и като самостоятелни личности.

На останалите момичета пожелавам успех със свекървите! Мисля, че дори във филма "Свекървище" ключът към комуникацията-онази откритата, добрата- беше комуникацията. Simple Smile

# 164
Скрит текст:

Беше ми много приятно да прочета и за други чудовищни свекърви, дори оцених моята, че поне не досажда засега с присъствието си, само с разговорите си.
Но ако започне, ще я подложа на наказания.

Как точно ще наказваш с любов?    Laughing
Нищо лично, интересно ми стана просто.....

Общи условия

Активация на акаунт