Аз например, не разбирам, как ще живея у свекърва ми ( тя е такава че по - добре да се гръмна още днес) , ще й оставям децата да ги гледа постоянно, ще ми е вдигнала сватба или ще ми оставят къща или апартамент в наследство ( за семейството ми, за децата ми ) и ще рева с/у тях. Честно ! Колкото съм по - зависима от тях , толкова повече ще мълча. Ама били стари и смахнати, ами като са такива, младите да живеят настрана и да не разчитат грам на тях и толкова. Да се напънат за собствен дом сами, да си гледат децата сами и толкова.
Значи старите ни осигуряват къща и живеем с тях цял живот ( най - общо казано) , гледат ни децата, после се залежават и ние е редно да гледаме старци , и то в един общ дом, което е ужас. И само драми цял живот. Кой какво казал и какво направил. Ама били куку и нямали право на мнение. Така е, има всякакви хори и характери, че тя и снахата си е с характер и идва с други навици. Снахата била взела сина за мъж, не била се взела с майка му

Та... извода ще е ........Отделно младите и минимум контакти ( основно по телефона) .... не случайно по филмите гледаме как семействата се събират веднъж годишно и само по Коледа !!!
Понякога и пълната самостоятелност на младите може да се превърне в гигантска драма за бабите.И скандалите, и разправиите да преминат в други измерения😀