Януари ще е зима, но пък вкъщи ще сме трима, четирима

• 47 854
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
Момичета тази бременост не се напрягам хич ,не чакам с нетърпение да дойде преглед ,не се вълнувам денонощно ,не се питам всеки ден как е ,добре ли е и тн...просто съм приела ,че няма какво да му стане ,даже когато не ми е толква лошо ,забравям че съм бремена .Та ат вчера се мисля за напълно луда ,скоро ще влезна в 11гс,може да си мислите ,че не съм добре ,но усещам бебето или по скоро виждам,не са газове ,а си е то !Като легна по гръб и виждам как ми плува и надига съвсем незабележимо корема ,усещам го съвсем леко ,почти е невъзможно да го усещам в тази ранна седмица ,аз ли откачам или е възможно ?
Според мен е възможно Simple Smile Аз също го усещам, рядко, в седмицата около 2 пъти, но знам, че е то Simple Smile По принцип имам колит и знам как се движи и как боли, когато имам газове. Но това е друго! И все пак не съм бременна за първи път 🤪 и някак ги разпознавам. С първата бременност много късно го усетих и разпознах Simple Smile

# 151
  • София
janin4eto_87, опитах, но той не поиска.
Lizoni, благодаря за информацията. А час записва ли си предварително или направо на място?
barborancheee, добре дошла! Лека брменност и най-прекрасния финал Hug

# 152
janin4eto_87, опитах, но той не поиска.
Lizoni, благодаря за информацията. А час записва ли си предварително или направо на място?
barborancheee, добре дошла! Лека брменност и най-прекрасния финал Hug

Няма нужда от записване на час. 😊

# 153
Дара, благодаря! Това искахме. Само да е здравичко!
Моят оглед за БХС струваше 80лв. БХС също 80лв. Получих дори касова бележка. Огледа е част от БХС. Продължи около 20-30 минути. Явно всеки лекар работи по различен начин.

# 154
Моята пренатална диагностика беше 120 лв -оглеждане на органи +кръвчицата.Но застраховката от Доверие ми ги връща.Някой не беше ли писал че има такава?Звънях им -покриват ми 500 лв разходи по време на бременността и 1000 лв раждане избор на екип,което напълно ме устройва .Вече запазих час за следващата иначе щяха да свършат часовете .На 3 август съм пак .

# 155
Здравейте, днес мина и моята ФМ+БХС, докторката е много доволна, каза че бебето изглежда прекрасно. Седя си мирно и даде да го разгледат от всякъде, и каза на 80% момиче.

# 156
Здравейте мами , при мен ФМ струваше 80лв , а БХС беше безплатен , на прегледа доки каза че почти е сиг че е момченце 💙 , но не 100 % по нататък ще е сиг. живот и здраве .
Искам да попитам с какъв видеозон ви преглеждат , понеже при мен до сега е само с вагинален и незнам дали е нормално и безопасно и реших да ви попитам 😊

# 157
Здравейте! Да се похваля и аз мина ми ФМ докторката каза, че е много доволна бебчето си е нормално и здравичко Blush Предположи, че ще е момиченце 🙂

# 158
Момичета аз сега се връщам от ФМ в Темелков Варна. Утре трябва да ми вземат кръв. От Темелков ми казаха да отида в терапията на гладно сутринта. А аз мислих да ходя я майчин дом. Обафих се в майчин дом и там ми казаха че при тях едва ли не трябвало да ме прегледат на ехограф. Е да ама аз вече минах в Темелков. Сега ако отида утре в майчин дом няма да ми признаят ехографа ли?
Чудя се какво да правя и къде да ходя? Варненски майчета вие къде отидохте?

# 159
Мамчета,привет и от мен!
Как се справяте с досадните херпеси?
Пробвах с паста за зъби,но няма голям ефект.

# 160
Зовиракс

# 161
Nash13, в Терапията изследването е безплатно и не е необходимо да се прави на гладно.
В МД мисля, че не пускат само кръв за БХС, искат и ехографа да е при тях направен.

# 162
  • Варна
Здравейте, момичета!
Щастлива съм да се присъединя към вас с термин 17.01 и в очакване на близнаци. Другата седмица съм на ранна фм.
Мъчи ме много гадене и повръщане и чакам с нетърпение заветната 14 г.с., да се зарадвам най-сетне пълноценно.
Хубава вечер от мен!]Здравейте, момичета!
Щастлива съм да се присъединя към вас с термин 17.01 и в очакване на близнаци. Другата седмица съм на ранна фм.
Мъчи ме много гадене и повръщане и чакам с нетърпение заветната 14 г.с., да се зарадвам най-сетне пълноценно.
Хубава вечер от мен!

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 23:00 от AnMary

# 163
Nash13, в Терапията изследването е безплатно и не е необходимо да се прави на гладно.
В МД мисля, че не пускат само кръв за БХС, искат и ехографа да е при тях направен.
Благодаря ти много. Утре се запътва към терапията значи. И слава богу че не трябва да съм гладна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 164

Общи условия

Активация на акаунт