Януари ще е зима, но пък вкъщи ще сме трима, четирима

• 47 857
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
  • София
В Майчин Дом София може да се пусне само серумното изследване за БХС, но искат листа от ехографския преглед задължително, защото пренасят данни от него.

Аз направих, въпреки че мислех да си го спестя, защото лекарката която ще ме следи в Токуда го иска - от данните за плацентарния протеин си правели статистика за риск от прееклампсия и пр.

Пола го разбрах още в края на 11 г.с., но заради неинвазивния тест, момиче е.

Някоя ще се следи ли по ЗК в Токуда? Тръгнала съм да проучвам въпроса, защото имам лекар там, но прави само частни прегледи, а за болнични ще ми трябва регистрация за ЖК.

# 166
  • София
Много приятно ми става като виждам как валят хубави резултати след БХС, дано само такива новини да имаме в темата Blush

# 167
Здравейте, момичета.
Нямах време да влизам напоследък и сега ви чета. Аз в понеделник бях на БХС и ФМ. Водих и дъщеря ми с мен, която страшно много се вълнува и радва. Докторката каза, че всичко е наред поне на ФМ, но ще изчакаме и БХС. Май се видя нещо между крачетата, май ще е момче. Тя каза, че има шанс това да е опашната кост, защото в 13 г.с. все още не се е прибрала напълно. Аз още си чакам момиченцето Simple Smile
На мен също ми изследваха ТСХ, но при мен е понижен. Бях на ендокринолог и ми пусна и още хормони, ще чакам вторник прегледа да видя дали всичко е наред.
Аз ще бъде на море две седмици, то е малко и служебно. Купих си самолетни билети до Варна. Докторката ми каза, че може, но трябва да пия магнезий преди това.
Май от вчера и аз съм малко по-добре, но за сметка на това в неделя и понеделник щях да умра от повръщане и главоболие.
Имам доста голям корем, попитаха ме дали не съм в 6ти месец. Все още не съм качила кг - 52 съм.

# 168
Момичета, да ви попитам имате ли все още някакви усещания в областта на матката - придърпвания, боцкане, неразположение? Една приятелка ми сподели, че по това време на бременността е имала контракции, които обаче не се усещали така, ами по-скоро като менструално неразположение. Сега ми е притеснено, защото аз имам всякакви усещания и не мога да преценя дали са контракции, а знам, че при нижда трябва да се пие ношпа и магнезий. Някоя от вас да има такъв опит да сподели?

Dzveronika, честити розови гащи и на теб! Прекрасна новина! Heart Eyes И аз се следя в Токуда, но и моята лекарка не работи с ЗК и затова ми препоръча нейна колежка в център Лора.

Vasi Gaydadzhiyskа, моите херпеси още не са минали вече повече от седмица, а с какво ли не мазах, лепенки лепих. Просто си трябва търпение и да не се ровичкат много, защото това удължава агонията Stuck Out Tongue Winking Eye

# 169
Sweat SmileИ аз вчера като бях на ФМ ми каза доктора че нещо между краката сякаш се показва, ама и аз все се надявам да се окаже момиче. Не че ще го върна момченцето, ама все ми се иска панделки и роклички да купувам Sweat Smile

# 170
Sweat SmileИ аз вчера като бях на ФМ ми каза доктора че нещо между краката сякаш се показва, ама и аз все се надявам да се окаже момиче. Не че ще го върна момченцето, ама все ми се иска панделки и роклички да купувам Sweat Smile
И аз бях във вторник на ФМ,ноо моето бебоче се оказа доста страмежливо и не ни позволи да видим какво е😁.Важното е да са живи и здрави!💚

# 171
И аз бях във вторник на ФМ,ноо моето бебоче се оказа доста страмежливо и не ни позволи да видим какво е😁.Важното е да са живи и здрави!💚
Така е, просто покрай мен при близките ми роднини има само момиченца и  аз някакси все си мислех  че момиченце ще имам. Е , един мъж няма да ни е излишен Stuck Out Tongue

# 172
Момичета, да ви попитам имате ли все още някакви усещания в областта на матката - придърпвания, боцкане, неразположение? Една приятелка ми сподели, че по това време на бременността е имала контракции, които обаче не се усещали така, ами по-скоро като менструално неразположение.
Имах около датата ми на менструацията. Пих ношпа.

Момичета, моето срамежливче се показва, когато ми се напълни пикочния мехур. Тази сутрин чак се стреснах, все едно съм глътнала топка. 😁😄

# 173
Момичета помагайте! Пуснах си кръвно изследване aPTT. Резултатите са ми по- ниски от референтните. От мин. 22.1, моите сек. са 19.1.  Това какво означава- че кръвта ми е разредена или е сгъстена? 

# 174
Момичета помагайте! Пуснах си кръвно изследване aPTT. Резултатите са ми по- ниски от референтните. От мин. 22.1, моите сек. са 19.1.  Това какво означава- че кръвта ми е разредена или е сгъстена? 
Означава ,че е по-разредена.Ако взимаш хепарин трябва да му коригират дозата .И аз трябва да пускам края на месеца.А за херпесите Биозин Мама .

# 175
Най-добре,защото сега питах личната си лекарка ,понеже ми е приятелка и ми каза ,че при бременност референтните стойности са други и АГ знае какви трябва да са ,понеже при бременност кръвта се сгъстява по бързо.

# 176
Най-добре,защото сега питах личната си лекарка ,понеже ми е приятелка и ми каза ,че при бременност референтните стойности са други и АГ знае какви трябва да са ,понеже при бременност кръвта се сгъстява по бързо.

Безкрайно благодаря!

# 177
Привет на всички мами Simple Smile
Въпреки всекидневното ми ядене на плодове и зеленчуци , мляко и пълнозърнест хляб ,супи и др. имам проблеми със "запичането" Sad  имам чувството , че заради това и корема ми е пораснал (особено вечер)
Кажете нещо облекчаващо положението , което ви помага Simple Smile

# 178
Привет на всички мами Simple Smile
Въпреки всекидневното ми ядене на плодове и зеленчуци , мляко и пълнозърнест хляб ,супи и др. имам проблеми със "запичането" Sad  имам чувството , че заради това и корема ми е пораснал (особено вечер)
Кажете нещо облекчаващо положението , което ви помага Simple Smile
И аз съм така Sad
Между 2/4 дена е ужас. Пия повече вода, компот от сини сливи ми помага до някъде, казаха ми и за круши, но не съм опитвала. Дори и да не ти се ходи посещавай тоалетната често Flushed

# 179
Ще питам АГ си , но съм чак на 18 , до тогава все нещо разпускащо ще трябва да открия , явно не съм свикнала с това неразположение, но щом се налага с усмивка ще го изтърпя , само всичко да е наред Simple Smile
До тогава ще се моля за чудо 🤣😃😁

Общи условия

Активация на акаунт