Януари ще е зима, но пък вкъщи ще сме трима, четирима

• 47 859
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
За запичането- пробиотици, ако намерите и с бифидобактерии-активия.
Безобидно е, вече го слагат във всички адаптирани бебешки млека.
Иначе чорбички със зеленчуци. Сок от кисело зеле, ленено семе, Хуск.
Круши и сини сливи. Броколи и печени чушки помагат.
Ако не ,за бременни свещички Ева Кю.

# 181
Като каза сок от кисело зеле мммммм сега някой трябва да ми търси .Така ми се допи Sad

# 182
Като каза сок от кисело зеле мммммм сега някой трябва да ми търси .Така ми се допи Sad
Ако е добър има и бърз ефект Heart Eyes

# 183
Аз боря запичането със сусамов тахан.Сутрин на гладно 1 ч.л. мед + 1 с.л. тахан.

# 184
Момичета, да споделя моето средство против гадене и повръщане- спрайт. Много ми помага, особено когато съм на обществено място и много ми се догади, той ме спасява. Опитвам се да не прекалявам, повече от 1 малка бутилка на 2-3 дни не пия.
Хубав и слънчев ден Simple Smile

# 185
В крайна сметка сок от кисело зеле не намерих или поне не достатъчно ,но най-церемонно си отворих един буркан кисело зеле снощи Simple Smile Simple Smile

# 186
Момичета болница Токуда или Надежда бихте препоръчали за секцио, и съответно кой лекар? Питам само за раждане с уговорка, без следене на бременност?

# 187
Моето мнение е Надежда .Там забременях ,но имам много приятелки родили секцио в билницата и съм пристрастна.Ако избереш болницата най-добре си запиши час за д-р Ослеков когато наближи време .ръководител на родилното отделение и обсъдете плановете ви. Може да се срещнете с д-р Ташков или д-р Христов - по моему най-добрите за секцио, но и останалите лекари са мега добри. Най-добре лична уговорка с лекар за планово секцио.

# 188
Благодаря,ти там ли ще раждаш? Също беше от Бургас нали? В една тема четох, че там не се избира екип, а при който те сложат. Вярно ли е това?

# 189
Благодаря,ти там ли ще раждаш? Също беше от Бургас нали?
Да от Бургас съм .Още се колебая .Но ако недай си боже нещо изникне изобщо няма са се замисля.Цената е малко височка .Застраховката ми поема 1000 и за мен ще остане да доплатя 1100 ,и това ме устройва ,но все още не съм решила .

# 190
Ако случайно избереш Токуда, др Колева е много добра , с много доволни майчета.

# 191
Благодаря,ти там ли ще раждаш? Също беше от Бургас нали? В една тема четох, че там не се избира екип, а при който те сложат. Вярно ли е това?

В Надежда можеш да си избереш екип. Аз раждах там. Не секцио, но с избор на следящия ме лекар.

# 192
Някоя от вас има ли мнение за АГ-то на Окръжна в Пловдив?

# 193
  • София
Момичета, имате ли някакви болки? Мен ме наболява ниско в дясно. Знам, че е нормално да има периодично някакви болки, но се чудя как да различа притеснителните Confused .

# 194
Момичета, имате ли някакви болки? Мен ме наболява ниско в дясно. Знам, че е нормално да има периодично някакви болки, но се чудя как да различа притеснителните Confused .
Какви са точно .Стряскащи при рязко движение ли ?

Общи условия

Активация на акаунт