Януари ще е зима, но пък вкъщи ще сме трима, четирима

• 48 377
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
Дами, пазете си нервите. Не си залужава допълнително да си създавате негативни емоции. Дори бременни, за нас важат някои общовалидни правила: усмивката железни врати отваря. Повечето хора вече са резистентни към викове и крясъци.
А относно „Лидл”, там правилото е кошници да не се изнасят от магазина, на паркинга може само с колички да се ходи. Мисля, че и табела имаше в нашия. Имах подобна случка преди години, създаде ми известен дискомфорт, та съм го запомнила това правило. Предполагам, че ако нямаше табела, щях и аз да се разправям тогава как да пренеса съдържанието на препълнената кошница до колата.
Нямаше табела-огледах! При положение, че човешки му обясних, че съм бременна и покупките са тежки, можеше тъпият пенсионер да не продължава да се заяжда с мен! Като креснах-се разбрахме. Трябваше ли да се стига до скандали???

# 211
В Събота на БХС предположиха момиче, днес на ЖК - момче. Но изрично се разбрахме, че има по-голяма вероятност да сгрешим, от колкото да познаем. 😁
Аз съм за момиченце 😊

# 212
  • София
VandG, изпратих ти съобщение . Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 10:15 от siiv

# 213
Вчера на ЖК и на мен ми казаха, че съм с ниско разположена плацента, което не е проблем защото после ще се дигне, само да не вдигам тежко. Чухме и сърчицето как тупти Heart Eyes До кога ще пием фолиевата киселина, вече съм забравила с предната бременност до кога пих Simple Smile

# 214
Утре съм на ФМ момичета...Много се притенявам понеже бях при моята док последно на 18.06...Цял месец е в отпуска.Дано всичко е наред...

# 215
Nornyana, всичко ще е наред Simple Smile. Момичета, ние чакаме момченце, днес разбрах от резултатите от Пренатеста! Happy Day!

# 216
Честито момченце Simple Smile
Сподели колко струва Пренатеста и къде го направихте Simple Smile

# 217
Честито момченце Simple Smile
Сподели колко струва Пренатеста и къде го направихте Simple Smile

В Белгия, тъй като живея тук. Цената е между 400 и 500 евро. С точност мога да кажа след като си получа фактурата.

# 218
  • София
Привет и от мен Simple Smile
В коя седмица ще правите втората фетална? Аз си запазих час за 19 г.с. При доц Томова, но тя изрази съмнение, че е малко рано...

П.с Следи ли се някоя от вас във Вита в София?

# 219
Д-р Чачева каза да запазя час за между 16 г.с -18 г.с .После още една след 20 г.с.Запазих за 17 г.с ,после ще запазя час за 21 г.с .

# 220
Момичета, един глупав въпрос, но боядисвате ли косите сега? Има ли някаква промяна в цвета поради хормоните? Другата седмица ще ходя да се боядисва и се чудя дали да кажа на фризьорките, че съм бременна ( с широко дрехи още не ми личи), за да го има предвид като миксира боите... знам ли и аз. Rolling Eyes

# 221
Момичета, един глупав въпрос, но боядисвате ли косите сега? Има ли някаква промяна в цвета поради хормоните? Другата седмица ще ходя да се боядисва и се чудя дали да кажа на фризьорките, че съм бременна ( с широко дрехи още не ми личи), за да го има предвид като миксира боите... знам ли и аз. Rolling Eyes
Аз се боядисвам, промяна в цвета не съм имала, но първия месец не ме хвана боята. Сега вече всичко е ок Simple Smile

# 222
VandG, честит мъж! Сигурно чувството е прекрасно Relaxed

dharmaaa,  аз си записах час за 20 седмица още от сега. Знаех, че трябва поне месец по-рано да се обадя, за да запазя за седмицата, в която искам. Ще бъда при д-р Чавеева в Щерев, препоръчаха ми я Smiley Нямам търпение!

# 223
Здравейте момичета! Излязоха ми резултатите от БХС. Добре са. Днес отидох да се запиша на ЖК. Докторът ми допадна,но ме притесни като каза че шийката ми е 2см, а не ми каза нещо друго. Че трябва серклаж или медикаменти. Мисля си че нещо не е измерил правилно? Ще отида след няколко дни при друг лекар за да погледне точно това дотогава няма да се панирам. Все си мисля че нещо не е както трябва защото ако беше наистина 2см щеше да предприеме нещо.

# 224
Относно втората ФМ, мисля освен ми моя лекар ,да ида и на друго място. Разбрах , че Д-р Стоилов от Добрич е много добър.  Та и аз се чудя кога да запазя час, в коя седмица??? Тъй като при него трудно се запазва

Общи условия

Активация на акаунт