Януари ще е зима, но пък вкъщи ще сме трима, четирима

• 47 711
  • 761
  •   1
Отговори
# 315
Уффф ...добре, че писа. Влезнах да те видя дали си писала.

# 316
Аз пия Прегнакеър вече 2-ра седмица. Не знам дали е от тях. Ама сега няма и следа от жълтото зацапване.
Изписаха ли ти ги или ти реши да ги пиеш?
И аз искам да си взема някакви...

# 317
Аз пия Прегнакеър вече 2-ра седмица. Не знам дали е от тях. Ама сега няма и следа от жълтото зацапване.
Ами казаха ми няколко вида, които да си взема и избрах тези. Взех си плюс омега, че изобщо не обичам риба

# 318
И на мен ми се случи веднъж това с жълтеникавото течение, но хич не съм се сетила за витамините. Беше след по-голяма разходка на Витоша и за момент се шашнах дали не съм се преуморила. Но после изчезна без следа.

# 319
Аз пия Елевит .В тях има и Омега 3 DHA.Малко по-скъпи са ама много взеха да ми ги хвалят и реших да си взема.Гледам и тук даже са пуснали тема за тези витамини.

# 320
# 321
Много добре е цената  ,но ги няма в Бургас.Трябва с доставка .Иначе тук са около 32-33 лв

# 322
С коремен ехограф ме гледат вече. Имах и зацапване и специалистът на ФМ не поиска да рискува. Затова и отложихме и първият път. Единствено при измерване на шийката погледваха с вагинален.
Ярко жълто течение имам и аз. Бяхме сигурни с аг- то, че не е ок...но МБ излезе учудващо чиста...

# 323
Aya много се радвам , че всичко е наред с теб и бебо , дано повече не се повтори , наистина е по добре че си постъпила в болница за твое успокоение 🙂
Благодаря ви момичета за отговорите , аз също съм имала жълтеникави зацапвания и сега имам даже от време на време преди седмица пуснах микробиология беше чиста , явно е от лекарствата или бременоста немога да си го обясня .😀

# 324
  • София
Аз пък съм в друг шах - в седимент на урина ми излезе резултат "масово бактерии", а биохимичния анализ е положителен за нитрити.

Отидох днес с идеята да пускам стерилна урина, но ме върнаха, да съм пуснела утре пак обикновен анализ и ако имало отново нередности, щели да ме изпратят на нефролог. 

Взех си Уринал Акут за всеки случай, но съм изненадана - нямам никакви оплаквания, а и никога не съм имала цистит или някакви уринарни инфекции.

# 325
Много добре е цената  ,но ги няма в Бургас.Трябва с доставка .Иначе тук са около 32-33 лв
Ами ако си вземеш 2 опаковки, доставката ти е безплатна. Голяма оферта е

# 326
Ами казаха ми няколко вида, които да си взема и избрах тези. Взех си плюс омега, че изобщо не обичам риба
И аз съм така с рибата и месото. Даже и на сила повече от две хапки не мога да изям.

# 327
И аз съм така с рибата и месото. Даже и на сила повече от две хапки не мога да изям.
Аз без месо не мога да живея. Даже мога да закуся пържолка с картофки😀😀😭

# 328
Хахахахаха Simple Smile не ти личи .Аз отскоро взех да си връщам апетита към месото .

# 329
Хахахахаха Simple Smile не ти личи .Аз отскоро взех да си връщам апетита към месото .
Аз през деня мога да ям по много пъти на ден- 4-5-6, зависи 😀 Ама по малко хапвам. Гледам обядът да ми е по- стабилен. Ама откакто съм бременна си позволявам доста неща😀😭  и не се движа май колкото трябва. Много ме притесняват килограмите. Ама как да се огранича като ми се хапва бе😀😀😀

Общи условия

Активация на акаунт