Януари ще е зима, но пък вкъщи ще сме трима, четирима

• 47 626
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро,мами!Днес съм в 16 г.с +5 дни и вече мога да кажа,че снощи по никое време усетих бебчо,съвсем отчетливо и ясно.И от тогава насам още няколко пъти.😍Иначе и коремче имам правят ми място в градският транспорт.😁

# 616
  • София
Здравейте, коремчета. Как сте Hug ?
Аз от няколко дена не  мога да спя - въртя се по цяла нощ. Както можех да спя денонощно - сега от хормоните ли ... нещо хич не мога да спя. Събуждам се примерно в 12 и до 2-3 не мога да заспя.
Иначе вече се чувствам по-добре - не толкова изморена. Да не казвам голяма дума - не ме боли нищо. Само дето още не усещам бебчо и като не съм била скоро на преглед ми е малко притеснено.
Коремът ми се изду и над пъпа, но според мен бебо е още в по-долната част. Това нагоре не знам какво е Blush .

# 617
Аз си спя нормално, единствено от няколко дни се събуждам към 2-3ч., будувам 10-15 мин. и пак заспивам. Дразни ме само ставането до тоалетна, но засега е само по веднъж, по-нататък сигурно и по-често ще ставам, но какво да се прави. Бебето не го усещам още или  и да го усещам не знам, че е то, защото са по-скоро разни бълбукания из корема ми. Иначе се чувствам физически добре, но голяма чувствителност ме е ударила, все ми се плаче или не съм в настроение.

# 618
Имате ли впечатление от Кръстанова или Апостолова от Токуда за секцио?

# 619
  • София
Мен ме мори и това ставане до тоалетна - по 5-8 пъти на нощ Rolling Eyes - направо.... докато заспя и пак трябва да ставам Blush .

# 620
  • София
Здравейте, момичета. И аз се присеъдинявам към Вас с голяма радост Simple Smile Да се представя накратко: Мечтано бебе. В края на миналата година забременях, минах през кошмара извънматочна и сега се опитвам да повярвам, че всичко ще се доразвие наред (за сега така върви Hands Pray. Иначе съм на фраксипарин и хронични цистити, които се опитваме да овладеем.  Опитвам се да организирам и мини сватба, но не сме избрали ресторанта още и ако имате приятно местенце за частни партита, ще съм мнооого благодарна да споделите. Yellow HeartFlowers Hibiscus

# 621
Здравейте мами , миналия ден бях на преглед всичко беше нормално бебчо пак беше много активен , док гледаше пола за да каже 100% какво е но пъпната връв минаваше между крачетата и пак небеше много сиг но се виждаше нещо 😁 да е живо и здраво . Днес имах странни усещания и неможах да разбера дали е бебо или са болки или контракции , но пих 1 но шпа и дано всичко е наред до сега само няколко пъти съм пила но шпа даже се чувствах виновна за да не вреди , но прочетох в инт че можело да се пие през цялата бременост при болки и че не е вредно и се успокоих , иначе усещам движенията на бебо , но не всеки път явно когато са по силни . Вие как сте усещате ли бебо или нещо ? 😊

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 12:46 от Rozi29

# 622
Вчера и аз бях на преглед, всичко е ок, ще си имаме 100% мъж, баткото ще е доволен. Бебчето го усещам от време на време, мноооого приятно чувство Hug

# 623
Усещам го предимно след като съм се наяла и след 18 часа също става по-активно. Дори сега си търси удобно място 😄 Усещам го като туптене, балончета,потупване и почти винаги знам къде се е настанило.
На 7ми съм на преглед и вече нямам търпение!

# 624
  • София
А в коя седмица усетихте бебчетата за първи път? Аз още не го усещам.

# 625
Аз в 15 г. с., но при първата бременност не го усетих изобщо, чак когато стана достатъчно голямо да раздава ритници Grinning

# 626
А в коя седмица усетихте бебчетата за първи път? Аз още не го усещам.
Аз писах по горе 16г.с +5 дни а съм с трета бременност,като баткото мисля поне седмица две по рано.

# 627
Първото 12 дена от четвъртия месец. Второто седмица до 10 дни по-късно от второто. Сега третото онази вечер 2-3 леки побутвания в корема иначе усещам някакво въртене (но с въображение). А съм на 18 седмици.
Днес бях на консултация. Видяхме и лице.
На мен ми омръзна да пия прегнакеъра и взех SuppleMaman. И в тях има омега, но всичко е в едно хапче.

# 628
Момичета, витамините сами ли си ги избирате или док ви насочи към дадени комплекси?

# 629
Аз в началото пиех Елевит по препоръка на АГ, но не ми допаднаха, адски ми се подуваше корема и реших, че е от тях, а и ми идваха твърде големи самите хапчета. Сега съм на Прегнакеър плюс омега и съм доволна, но понякога си правя 1-2 дни почивка и не ги пия.

Общи условия

Активация на акаунт