Януари ще е зима, но пък вкъщи ще сме трима, четирима

• 47 633
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, момичета! Аз до дни ще родя, но имам приятелка, която много иска да се присъедини към ФБ групата ви. Не й се получава да си направи профил тук. Надявам се някоя от вас да може да я добави, защото й обяснявах колко е ценна за мен групата и всяка една от участничките. Профилът й във ФБ е https://www.facebook.com/profile.php?id=100009506373089
Извинявам се, ако тук не е мястото за молбата. Успех на всички! Наслаждавайте се на този период, че много бързо минава :*

Absolla, получих съобщението ти и ти писах, но си забранила пилучаването на лични съобщения и предполагам не си го получила. Пратих покана за приятелство на приятелката ти, и съм й писала съобщение, за да я добавя в групата ни Simple Smile.

# 601
Здравейте, момичета! Аз до дни ще родя, но имам приятелка, която много иска да се присъедини към ФБ групата ви. Не й се получава да си направи профил тук. Надявам се някоя от вас да може да я добави, защото й обяснявах колко е ценна за мен групата и всяка една от участничките. Профилът й във ФБ е https://www.facebook.com/profile.php?id=100009506373089
Извинявам се, ако тук не е мястото за молбата. Успех на всички! Наслаждавайте се на този период, че много бързо минава :*

Absolla, получих съобщението ти и ти писах, но си забранила пилучаването на лични съобщения и предполагам не си го получила. Пратих покана за приятелство на приятелката ти, и съм й писала съобщение, за да я добавя в групата ни Simple Smile.
https://m.facebook.com/snejikaloqn.iordan моля добавете и мен

# 602
  • София
Здравейте,аз не съм качила нищо до сега...странно,но факт Grinning
Искам да задам един въпрос понеже ме мъчи изключително много,но не можах да го задам на лекарката понеже мъжът ми беше с мен.Брятът на мъжът ми е с леко умствено изоставане.Слава богу първото ни дете няма никакви подобни проблеми,а не съм правила изследвания като скрининг и морфология с него.Сега направих скрининг и резултатите са добри,но ако има подобен проблем дали изобщо ще се види на което и да изследване...?
И в моята рода има подобно заболяване. Питах, но ми отговориха, че не всичко може да се види. Ако е вследствие на някой синдром или аномалия в развитието може да се види, като често това е съпътствъно и с друг физически проблем. Но само за психическо заболяване не.

# 603
Здравейте, момичета! Антибиотика ми се разминава за момента, с двама АГ се консултирах и ще ползвам само Лактажин и Гинексид.
Днес разбрах, че най-вероятно ще си имаме момиченце, но ще изчакам и ФМ другата седмица за по-сигурно. Аз много исках момиче, но през цялото време си мислех, че ще имаме момче, дано доктора да е познал, хаха. Simple Smile

# 604
здравейте мами, понеже ми предстои пътуване със самолет и то за първи път, има ли предварителни неща, който трябва да се изпълнят преди и по време на полет Simple Smile примерно разрешитено от лекар, специално място и аз не знам малко се паникьосвам вече,а  ако има значение компанията е bulgaria air и ще съм в 15 г.с. някой  с опит ще съм му благодарна Simple Smile

# 605
здравейте мами, понеже ми предстои пътуване със самолет и то за първи път, има ли предварителни неща, който трябва да се изпълнят преди и по време на полет Simple Smile примерно разрешитено от лекар, специално място и аз не знам малко се паникьосвам вече,а  ако има значение компанията е bulgaria air и ще съм в 15 г.с. някой  с опит ще съм му благодарна Simple Smile
Не няма, аз пътувах преди 20 дни всичко мина добре,вземи си бонбони лукчета ще ти действат добре.Не се притеснявай.

# 606
  • София
Може ли и мен да включите във фейсбук групата?

# 607
може ли и мен да добавите към фб групата https://www.facebook.com/mariq.marchovska?ref=bookmarks

# 608
  • София
По принцип е добре да се избягват презокеанските полети. Аз имах едно такова служебно пътуване в рамките на седмица и леко прокървих. Самолетите се качват до 12 000 метра над океана и то за няколко часа. Радиацията от слънцето е много висока над 6000 метра и не е добре за плода. Хомеопата ми предписа лечение за намаляване ефекта от радиацията и кървенето спря.
Винаги ми прави впечатление, колко силно плачат бебетата в самолета при излитане и кацане. Явно изпитват болка. Ние сме решили да намалим максимално полетите поне до 3 години на детето.

# 609
И при мен всичко беше ок. Пътувах в 12г.с.,бях чувала и аз за разрешително от гинеколог, но моят каза, че няма нужда. Пътуването мина нормално, то с кола даже е по-неприятно при тези дупки по пътищата Angry Лек полет!

# 610
Момичета, ако желаете да се присъедините към групата ни във Фейсбук, моля изпращайте имейлите, с които сте регистрирани във Фейсбук на мен и на nadencet1, за да бъдете добавени.

Мария Йорданова П и Patita - изпратила съм ви лични съобщения относно достъпа до Фейсбук групата ни.

varnabg12, не се безпокой за летенето, при нормално протичаща бременност няма забрани или изискване за специални документи при полет. Обикновено след 28 г.с. или 34 г.с. авиокомпаниите изискват  документ от лекаря за пригодност за летене, но всяка авиокомпания има различни правила и е добре да се провери преди това.
Тук можеш да провериш какви са условията на България Еър: https://www.air.bg/bg/pomosht-za-klienta/pytnici-sys-specialni-nujdi
Щом летиш за първи път мога да ти дам някои полезни съвети. България Еър е добра авиокомпания, летяла съм много пъти с тях, не е нискотарифна т.е. ще имаш напитка и снакс на борда включени в цената на билета. Можеш да си избереш и вестник за четене по време на полета, ако ти е скучно Simple Smile.
Относно мястото, при чекирането на летището (освен ако не се чекираш онлайн) те съветвам да си избереш място до пътеката. По време на бременността ходим по често до тоалетна Simple Smile, може да имаш нужда да се разтъпчеш също по време на полета, а няма да е ти е комфортно да вдигаш всеки път пътниците до теб, ако си на средна седалка или до прозореца.
В 17та седмица съм и вече имам 3 полета и ми предстои 4ти без никакъв проблем или гадене. Също не се безпокой за скенерите на летището, не вредят, но ако те притесняват винаги можеш да поискаш отделен чек.

Лек полет и ако имаш въпроси, с удоволствие ще помагаме Simple Smile. Вземи си също удобна възглавничка, ако можеш да спиш в самолет Simple Smile.

# 611
благодаря на всички за съветите, надявам де всичко да е наред Simple Smile полета няма да е дълъг

# 612
Момичета,знаете ли до кога се пие фолиевата киселина? Може би се замества в даден период с витамини, които я съдържат...

# 613
  • София
Момичета,знаете ли до кога се пие фолиевата киселина? Може би се замества в даден период с витамини, които я съдържат...

В 12 г.с. на първата морфология д-р Михова ми каза, че мога вече да я спра. Не ми изписа нищо допълнително. Аз пих още 2-3 седмици и спрях.

# 614
И аз пътувах, но на кратко разстояние София-Варна - 16 г.с. Преди това лекарката ми каза, че не е разумно - бях в  12 г.с и планувах пътуване до Хамбург. За сегашното ми пътуване ми каза да пия магнезий. Но освен това 10 дни съм на море и почти всеки ден ходя на плаж и плувам. Може би и затова да ми е казала за магнезий.
Морето долу-горе мина добре, но вчера бях с еднодневен вирус с треска и болки в ставите и беше ужасно.
Първите дни имах контракции, но сега ми е малко по-добре.
Добре дошли на новите мами! Леко бременеене.

Общи условия

Активация на акаунт