Януари ще е зима, но пък вкъщи ще сме трима, четирима

• 47 638
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, момичета! Аз до дни ще родя, но имам приятелка, която много иска да се присъедини към ФБ групата ви. Не й се получава да си направи профил тук. Надявам се някоя от вас да може да я добави, защото й обяснявах колко е ценна за мен групата и всяка една от участничките. Профилът й във ФБ е https://www.facebook.com/profile.php?id=100009506373089
Извинявам се, ако тук не е мястото за молбата. Успех на всички! Наслаждавайте се на този период, че много бързо минава :*

# 586
И аз качих много 6-7. А, нямам голям апетит. Спрях тестото и основно плодове и зеленчуци...откъде се трупат се чудя и аз. Не се ограничавам умишлено от нищо, но нищо общо със стръвнишкия апетит, който имах първия път.

# 587
Аз съм +5,200,но ми чудно повече това,че за 5 дни съм качила 0.800гр възможно ли е изобщо?Не мога да кажа,че имам зверски апетит,хапвам си нормално разбирасе повечко от преди,но в рамките на нормалното.Тестени,и мазни закуски не обичам,за месото ми се върна апетита,но не и за риба🤢.Сладко също вече си хапвам,но в малки количества,предпочитам кисело-соленото вчера нарязах лимон и си го хапнах със....сол.🤯Странни вкусове имам напоследък за ядене,но предпочитам плодовете пред шоколада например.Това винаги си е било така,както и сладко пред течен шоколад също.😁

# 588
До колкото ми е известно в 5 месец започват по 500 гр на седмица .

# 589
Аз съм +5,200,но ми чудно повече това,че за 5 дни съм качила 0.800гр възможно ли е изобщо?Не мога да кажа,че имам зверски апетит,хапвам си нормално разбирасе повечко от преди,но в рамките на нормалното.Тестени,и мазни закуски не обичам,за месото ми се върна апетита,но не и за риба🤢.Сладко също вече си хапвам,но в малки количества,предпочитам кисело-соленото вчера нарязах лимон и си го хапнах със....сол.🤯Странни вкусове имам напоследък за ядене,но предпочитам плодовете пред шоколада например.Това винаги си е било така,както и сладко пред течен шоколад също.😁
Бебето момченце ли е или незнаете

# 590
Аз не съм качила още кг за мое голямо очудване, защото се чувствам доста подута. По принцип съм 64 кг. и преди си имах малко коремче, но сега значително е пораснало. Храня си се нормално, нито съм с по-голям апетит, нито с по-малък. Нищо специално не ми се яде, нито пък да ме отблъсква. Чак ми е малко странно. В 17 седмица съм и се чудя да се радвам ли, че не съм качила все още, да се притеснявам ли... Макар, че никога не знае човек какво му крои близкото бъдеще Smile Чувала съм, че от пети месец започват да се качват повече кг и да личи, а в последните месец-два най-много. Мамите с опит могат да споделят Smiley

# 591
Аз започнах упражнения за бременни с Руми (има ги в YouTube). Наесен може и в някоя йога група да се включа.  Не толкова заради кг., колкото за гърба и кръста. Заради тях повече ме е страх от качването на кг.

# 592
Аз от много приятелки съм чувала, че не променят храненето, а качват доста килограми. Тялото може би си регулира само нещата или хормоните така влиаят.
И аз мисля да почна да тренирам. Лошото е, че тук е 35градуса и в тази жега не мога да стигна до залата изобщо. Но ще си на ложа от днес поне в нас. Уикенда плувах на басейн на една вила. Бих ходила, но на обществените ме е страх малко от бактерии...

# 593
Хормоните със сигурност играят роля в трупането на кг.

# 594
  • Sofia
С първата бременност не знаех какво да очаквам като трупане на кг и си хапвах според апетита. Забременях 60 кг и влязох в болница 91 кг. После всичко свалих.
С второто качих 20 кг, със същите изходни килограми. Внимавах повече, имах и повече движение покрай първото дете Simple Smile
С третото качих 12 кг. Вече бях спортувала през годините, а и знаех какво е да сваляш после много килограми, затова бях и най-внимателна и успях да се въздържам.
Сега съм качила 3 кг, но отново се пазя. До ядене е, не толкова до хормони и ген.

# 595
Бебето момченце ли е или незнаете
Лекарката каза 90% момиче,но се надявам на онези 10% да не е познала.😆Баткото иска братче.😉
Шанел разбирам,че ще се качва и в последните месец-два ударно,но ми се струва доста което трупам и сега.Само живи и здрави да сме с бебочетата.🤱

# 596
  • София
Според мен си е и до хормони много често. Аз покрай кърменето преди всеки месец качвах по килограм, а не ядях особено. Направо имах чувството, че се помпам от въздуха Blush .

# 597
Почти не съм качила кг. само 2, но преди това имах силно гадене и доста смъкнах и сега започвам бързо да наддавам. През  първата бременност доста малко качих 10 кг., дано и този път да не кача много, преди доста се движех и на работа ходех и упражнения е хубаво да се правят и скоро мисля по упорито да се занимавам.

# 598
Качила съм 3 кг. от 64 на 67, май всички са ми на корема  Simple Smile, който порасна много в последните седмици. Но аз си спазвам предписана от диетолог диета от преди да забременея и много внимавам какво хапвам, ограничавам захарта и въглехидратите, пържените храни, хапвам си месо, зеленчуци и плодове и пълнозърнести благории и гледам да се движа повече.
Е позволих си сладолед, пържени картофки, баничка и дюнер на почивката, но само по веднъж Simple Smile.

# 599
Здравейте,аз не съм качила нищо до сега...странно,но факт Grinning
Искам да задам един въпрос понеже ме мъчи изключително много,но не можах да го задам на лекарката понеже мъжът ми беше с мен.Брятът на мъжът ми е с леко умствено изоставане.Слава богу първото ни дете няма никакви подобни проблеми,а не съм правила изследвания като скрининг и морфология с него.Сега направих скрининг и резултатите са добри,но ако има подобен проблем дали изобщо ще се види на което и да изследване...?

Общи условия

Активация на акаунт