ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 8

• 22 670
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Дона, къртиш днес  Joy Kой е д-р Рос? Kоя е Eлена?  Joy

# 181
Дона, къртиш днес  Joy Kой е д-р Рос? Kоя е Eлена?  Joy

Нали съм ви казвала, че лекарски сериали не гледам....е, Грегъри Хаус и Свети Кирил малко промениха нещата Joy И наистина като чух д-р Рос, се сетих за Рос Гелър от Приятели, в когото бях много влюбена и който също е гушкав  Joy
За Елена си признавам, че беше издънка Joy

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 22:59 от Анонимен

# 182
Eли, не, вегатаряно е котето Joy

За Спешно отделение имам бегли спомени, когато майка ми го е гледала, помня само една жена с патерици ли беше, нещо такова.

Аз си свалях всеки епизод от нова плей щом ги качваха, не разбрах защо ги свалиха като и без това са качени в торент сайтовете, много тъпо Thinking

# 183
Дона, ц, но гледах твоите приятели как падат Joy Сега ги чакат моите любимци колумбийците Sunglasses

Нови, стари, да идват каквито искат, само да имаме много минути за стадото Grinning

# 184
Дона, ц, но гледах твоите приятели как падат Joy Сега ги чакат моите любимци колумбийците Sunglasses

Нови, стари, да идват каквито искат, само да имаме много минути за стадото Grinning
Ейййййййй и на футбол ли ще ме ядеш Joy Значиииии!!!
Кажи как се казва тоя гушкавия доктор от спешно отделение, за който говоря Joy Не мисли за глупости сега

# 185
Доне, Марк Грийн се казваше героя, тоя гушкавия Smiley

# 186
Умря от тумор в мозъка

# 187
Доне, Марк Грийн се казваше героя, тоя гушкавия Smiley
Мерси! Ей, че хубаво име! Ама симпатяга беше!!!

Умря от тумор в мозъка
Ееееееее, това не трябваше да го пишеш....егати тъпото

# 188
Еееее умря на плажа, със семейството си с усмивка. Това съм го гледала сигурно преди повече от 15 години Grinning

# 189
 Привет Simple Smile)
 Цял ден не мога да смогна да ви изчета Grinning Искам да се оплача, че тази Марта ми е толкова несимпатична... и това е Grinning Искам да напиша писмо на Нова да им се оплача, защото покрай нея и Вергов вече не ми е толкова симпатичен Sad И ми пуши главата от тия селяндурски истории, лишени от смисъл и оригиналност.
 И аз като Москито не мисля, че ще го нахакат в драма с Кака. Ще стане много изтрито да гледаме Зорница в любовна драма 3ти сезон и ще им тегля една и за да ми е мирен живота пак епизодите ще вървят само за фон ........ Единственото, което искам да видя е 1. Как Зорница му натрива носа и 2. Как Марио заявява на Банков, че Зорница си е негова Heart Heart Heart Heart и да не пипа!!!

Дона, много хубави мъже особено това последното парче Владимир Зомбори Heart Да го хващат сценаристите за ушите и да не се ослушват много много Grinning

# 190
Заспива ми душата , а гледам Екатерина Велика 

# 191
Добро утро 😁
Скрит текст:

# 192
😁
Скрит текст:

# 193
Пийпль, във вторник съм в Пловдив по работа й следобедът може да ми е свободен, но може да ми се наложи да остана и за другия ден. Ако някой е от вас е от Пловдив можем да се видим 😉😎

# 194
Добро утро. Някой да ме светне какво е това последното във фейсбук групата. Някаква жена, която пуска обяви за статисти в сериала е писала, че остава малко до старта на Откраднат живот 6, но преди това трябва да поснимат в Рим и да се готват за лятото да са римляни и египтяни в киноцентъра в Бояна. Отдолу имаше коментар дали някой няма да е на меден месец?

Общи условия

Активация на акаунт