ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 8

• 22 699
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Имат много хубави целувки, изпълнени със страст, нежност и топлина. Трудно ми е да кажа коя ми е любима. Тази след разказа за аборта и на мен ми хареса- Зорница изглеждаше една мъничка и тъжна, той над нея, все едно я пази и й дава любов и утеха. Да, ъгъглът не беше идеален, но ми харесаха тези детайли, за които Моски говори.

Пускам две снимки на Батко, да разведрим малко обстановката, че след тези велики фейсбукови мисли пак се газирах нещо. Пък и да зарадвам нашата търпелива стопанка Smiley  Хъмбъл, не съм от Пловдив, иначе с радост бих се видяла с теб Blush
Скрит текст:

Този мъж не знам кой би го целувал едвам едвам, ама айде, те си знаят Smiley

# 226
Аз едно не разбирам, защо ги четете тези, откакто свърши сезона не им обръщам внимание, направете го и вие, защото само се нервите с тях Simple Smile

Много харесвам тази с очилата Blush

Имам един Пикасо вкъщи сега, така се е омазал с боя, майка му като дойде, лошо ще и стане Joy

# 227
Аууу, Майче, аз обожавам тази в мазето след разказа за аборта. Като стана да си ходи виках по него да се върне, тя така го гледаше и като тръгна да се връща ехее, полудях. Много беше нежен и тя така с надежда го гледаше. Той за пореден път се видя, че не може да стои на страна от нея. Heart

# 228
А аз много обичам думите на Евгения, докато той се връщаше - принцът, който не се страхуваше да я целуне Heart

# 229
Тя сцената е хубава, аз само за самата целувка говоря, толкова неудобно ми изглеждаше за Диана и Велислав.......

# 230
Имат много хубави целувки, изпълнени със страст, нежност и топлина. Трудно ми е да кажа коя ми е любима. Тази след разказа за аборта и на мен ми хареса- Зорница изглеждаше една мъничка и тъжна, той над нея, все едно я пази и й дава любов и утеха. Да, ъгъглът не беше идеален, но ми харесаха тези детайли, за които Моски говори.

Пускам две снимки на Батко, да разведрим малко обстановката, че след тези велики фейсбукови мисли пак се газирах нещо. Пък и да зарадвам нашата търпелива стопанка Smiley  Хъмбъл, не съм от Пловдив, иначе с радост бих се видяла с теб Blush
Скрит текст:

аз съм направо с адронния ускорител тук 😂 докато не се пренесем с Батко в хиперпостранството😁

# 231
На мен самия контекст на целувката ми е любим. Как дойде да я успокои, носеше и шоколадче, как я прегърна и избърса сълзите от лицето и, после я погали преди да стане, тя го гледаше с такава надежда и той естествено не издържа и се върна да я целуне. Kissing Heart

# 232
На мен самия контекст на целувката ми е любим. Как дойде да я успокои, носеше и шоколадче, как я прегърна и избърса сълзите от лицето и, после я погали преди да стане, тя го гледаше с такава надежда и той естествено не издържа и се върна да я целуне. Kissing Heart
Мда...триенето на сълзите е по-яко от самата целувка.... Heart

Тези, които биха целували "едвам, едвам"...."брат" му Flushed

И някви, които нямат вкус...знаете ги кои са, няма да споменавам

# 233

На кой това му напомня за еленчетата?😍

# 234

На кой това му напомня за еленчетата?😍

ШЪ УМРЪ и ШЪ ревна. Добре, че съм в обедна почивка.
(филмът ми е бая блудкав, но цитатът е...пфффф)

# 235
Фифф, леле, разчувства Дона Scream Joy

Дона, пропуснала си тази на покрива, обожавам я тая сцена, хем ми е мило да ги гледам така ухилени и нежни Heart, хем смешно като гледам Велислав как се мъчи с косата й Joy

# 236
Диана като се нахили и ѝ се покажат тръпчинките и умирам, искам да я смачкам. Grinning Heart Eyes

# 237
Ау, Майче, тази целувка има един много як момент - на третото гифче се вижда - след като Марио ѝ казва супер яките неща, я целува и после си държи муцунката към нея, не я връща назад, все едно си иска повторение на целувката Joy
Вижте го Joy

# 238
На път съм пак да яхна метлата хахахха. Прави са само за едно - тя беше различна с него, което е неизбежно. На тия стринки лудите няма ли кой да им пусне гифчетата с целувките да ги скандализира малко и да видят как се прави?Joy Замислих се, като четох един пост тук, че те наистина няма как да вникнат в смисъла, в чувствата, в душата на героите, защото са повърхностни и имат доста елементарно мислене, а и не гледат епизода по една камара пъти. Банков толкова пъти я караше да грее, че последния буквално й загря лицето хахахаха.

Охх, с тия целувки една след друга направо ми оправихте деня. Просветна ми дето се вика. Joy Очите ми станаха на понички хахаха. Жалко, че го целува с такова отвращение тц. Joy

# 239
Фифф, много хубава фраза! Heart Eyes Пасва идеално на младото бъдещо семейство Wink
Тази целувка на покрива е един път. И двамат бяха толкова различни, усмихнати, ведри. Дано такива да ги гледаме и в този сезон (който между другото щял да бъде последен? Пак от първа ръка, нали Smiley. Не знам дали е вярно, но мисълта ме натъжава).
Яни, метлата е дълга, на нея има място за всички Smile Това последното със загрятото лице ме уби Joy

Общи условия

Активация на акаунт