ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 8

• 22 644
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Да разнообразим нещата със снимка на хубавата Диана Heart

# 121
Доне , ти си скица №1 с тези сценарии:joy: 
 Вече не ми дреме дали ще  вкарват голия г-з от шубрака /и двете неща са от негови селфита/ .
Хъмбъл , ето ти още едно филмче с Велислав   http://kinobomber.online/16719-smotret-online-hrustalnye-cherepa-2014.html    /Crystal skulls/. Сигурно и там е за 7-8 минути .
откога е свален и чака за проверка 😁

# 122
  • София
Sergei / Mr. Red прекрасен е там, въпреки че говори на френзки 😁

Хъмбъл, защо въпреки. На мен ми свучи доста обещаващо Батко да говори на френски.

Много ми харесва Диана на тази снимка, а косата и е страхотен цвят. Дано да го запазят за сериала Simple Smile

# 123
Sergei / Mr. Red прекрасен е там, въпреки че говори на френзки 😁

Хъмбъл, защо въпреки. На мен ми свучи доста обещаващо Батко да говори на френски.

Много ми харесва Диана на тази снимка, а косата и е страхотен цвят. Дано да го запазят за сериала Simple Smile
имам предвид, че филмът е с пълен дублаж на френски. Иначе аз също не бих се разсърдила Батко да ни изпее в следващия сезон с китарата А туа😀

# 124
Оххх, ще ви набия с тоя Банков вече. И на Марта ще й хакна страницата. Joy Ходя по улицата, чета ви и се ядосвам хахаха. Само аз ли съм такъв оптимист и мисля, че няма да го върнат? Направо ми писна с тия провокации, мине се не мине и нещо излиза, избеснявам вече. Joy Тая тема ми е станала болна. Снимката на Марта и посланието към нея, толкова "подсказват", че ще се върне, колкото онова негово селфи пред болницата. Все повече вярвам, че и да го върнат ще е в отделна история точно заради думите на Милошев, че историята им със Зорница приключи след събуждането на жена му и, че тази история с медицинското чудо сега е по-интересна и тепърва ще разберем какво ще се случи с Банков, т.е. ще ни разкажат именно нещата довели до катастрофата и всичко след събуждането на жена му, което на мен ще ми е 200 пъти по-интересно. Със Зорница няма път назад. Дори ония нейни думи "Няма нас Викторе!", които направо му изкрещя в лицето, са ми достатъчно ясни, че няма да се върнат един към друг. Останалите подсказки за безвъзвратно приключените отношения всички ги знаем. Със страх чакам промото и началото на снимките да видим дали няма да сме разочаровани или приятно изнендани с нещо покрай нашите хора. 

# 125
Скрит текст:
В тия копродукции дето е Марио там и Калинчо. 😁

Отивам да пробвам да сваля интервюто с Велислав в Търси се с новата си програмка😁

# 126
Яни, не се надъхвай, че няма да го върнат, за да не съжаляваш после. Аз мисля, че със зъби и нокти ще драпат и ще го върнат за малко. Както съм сигурна и че и за 2 епизода да го върнат ще ни го пляснат на промото, на плаката и на каквото се сетите, за да си помпат рейтинга. За Зорница е ясно мнението ми Марио е нейният мъж, а двамата с Тони са новото и семейство. И аз наистина така ги усещам тримата като семейство, в което всеки един обича останалите двама и го е грижа за тях. За Зорница и Банков последната дума, която ми е идвала на акъла, докато съм ги гледала е била семейство.

# 127
И на мен ми писна с тия недомлъвки, честно..Аман от тъпи селфита, тъпи подмятания в пространството, тука има тука нема.  Все едно пазят най-строго секретната тайна на републиката. Хич не ми е зор, ако ще да се върне, пак да излезе, и после пак да влезе, аман значи Unamused
Само не искам да ми питат Зорница като образ! Един нормален женски образ има в тоя сериал (дамите от Фейса да имат много здраве), дано не го съсипят за едното реноме и гол задник, че тогава със сигурност много хора ще останат разочаровани, само 5 човека ще са доволни, гаранция. Unamused

Тя Марта и по средата на сезона пак цопна едно селфи с него, тогава пак мислехме, че иде, но не дойде. Няма да се учудя ако това пак е поредната измама. Пък и сега видях има един господин (ако не се лъжа) във Фейса, който упорито твърди, че от първа ръка знае, че В. няма да се връща. Колко е първа тая ръка обаче никой не може да каже Smiley Те нали пак така от първа ръка казаха, че бил снимал последните 6 епизода. Но ето, това пак доказва, че само за това се говори вече 6 месеца. И да не ми казват, че е защото всички от това се вълнуват, ми не е заради това, на много хора не им пука, ама хич. Просто те самите си създават тоя ПР, пускат въдицата и гледат сеир после Unamused

Яхнах метлата..

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 18:58 от Anichka32

# 128
За Зорница е ясно мнението ми Марио е нейният мъж, а двамата с Тони са новото и семейство. И аз наистина така ги усещам тримата като семейство, в което всеки един обича останалите двама и го е грижа за тях. За Зорница и Банков последната дума, която ми е идвала на акъла, докато съм ги гледала е била семейство.

Колко хубави думи, Зайо Hug Семейство Heart Това е Simple Smile
Добре дошли у семейство Ковачеви Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Мога да го повтарям до откат Heart

# 129
И за мен те тримата си станаха семейство. Така се сближиха, особено сега накрая покрай заболяването на Тони. Според мен Зорница си намери дом в тяхно лице, не случайно я издърпаха от ръба в промото, просто това са нейните хора. Wink

Доне, много хубав подпис имаш Blush, от един млад и романтичен поет е, нали? Smiley

# 130
Аничка, Валери Петров е това Simple Smile
Романтичният поет е добре запознат с поезията Simple Smile

Сега много се изкушавам да припомня думите на Марио, че четиримата заедно ще си помагат, ама няма, че Донето и без това ми е вдигнала мерника Animal Speak No Evil

Но да, и аз вярвам, че тя откри жадуваното семейство в тяхно лице. Heart Нищо, че и двамата от това семейство първо пробваха да я побъркат Joy

# 131
Хехе, Моски, да знам, че е на Валери Петров, просто нали е за Донето, трябваше да включа Тонката като главно действащо лице Sunglasses

Съжалявам за отменените постановки, момичета, знам колко е голямо разочарованието. Sad
Силно се надявам на есен да се играят отново! Simple Smile

# 132
И за мен те тримата си станаха семейство. Така се сближиха, особено сега накрая покрай заболяването на Тони. Според мен Зорница си намери дом в тяхно лице, не случайно я издърпаха от ръба в промото, просто това са нейните хора. Wink

Доне, много хубав подпис имаш Blush, от един млад и романтичен поет е, нали? Smiley
Аз...таковата...вече...съм припаднала....

# 133
Романтичният поет е добре запознат с поезията Simple Smile

Сега много се изкушавам да припомня думите на Марио, че четиримата заедно ще си помагат, ама няма, че Донето и без това ми е вдигнала мерника Animal Speak No Evil

# 134
Ооо Зайко, щом стринките могат да се надъхват, че ще се върне, значи аз мога да се надъхвам, че няма, дори и после да ми се смеете, ако се върне. Joy Сори, ама и аз яхнах метлата. То аман от глупости. Joy

Общи условия

Активация на акаунт