ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 8

• 22 644
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Аз пък ще си се надъхвам,че ще се вънре,но ще удари сериозна  греда в семейство Ковачеви.Там нови попълнения не се допускат,нито се позволява на дразнещи елементи да развалят хармонията.Искам да гледам как Зорница ще му тегли една дълга и широка,ако се закача с някои от семейството.
Да добавя и че Марта взема много да ме дразни,защото изобщо не е глупава и нарочно ги пуска тея недомлъвки.Аиде и Магда и Васко да ги пратят за постоянно при Банков в Германия.

# 136
Естествено, че не го прави Марта без да иска, лисица е тя. Но аз мисля, че ако ще се връща, още с почването на снимките ще бият тъпана. Мисля, че вече нямат причина да крият това несметно съкровище Joy

Някой може ли да ми припомни при предния сезон колко време след началото на снимките пуснаха промото. Говорихме го май, но пак съм забравила. Flushed

# 137
Естествено, че не го прави Марта без да иска, лисица е тя. Но аз мисля, че ако ще се връща, още с почването на снимките ще бият тъпана. Мисля, че вече нямат причина да крият това несметно съкровище Joy

Някой може ли да ми припомни при предния сезон колко време след началото на снимките пуснаха промото. Говорихме го май, но пак съм забравила. Flushed

Сега гледам сайта на Нова, миналата година за започнали да снимат на 17 юли, а първото промо е пуснато след месец, на 18 август.

# 138
Я, какво има тук 😉😎
Скрит текст:

Успях 😁

# 139
Благодаря, Аничка. Значи след около месец и половина, като видим как са позиционирали Кошутата, Елена и Бамби (Дона, отбележи ми там една червена точка,че не съм го забравила Joy ), ще можем да почнем да спекулираме какво ги чака.

Хъмбъл, страшен хакер си Heart Eyes

# 140
Благодаря, Аничка. Значи след около месец и половина, като видим как са позиционирали Кошутата, Елена и Бамби (Дона, отбележи ми там една червена точка,че не съм го забравила Joy ), ще можем да почнем да спекулираме какво ги чака.

Хъмбъл, страшен хакер си Heart Eyes
Червена точка Моски style:

Коя е Елена? Романова?

# 141
Да Ви перифразирам един диалог
Пети сезон-И ако има нещо ще си помагате тримата.
-Ще си помагаме четримата, Тони.
Новия вариант е -И ако има нещо ще ковем канчето на Банков четримата. Joy

# 142
Доно, бре! Joy Той, ЕленЪТ, единственият достоен да бъде до Кошутата Stuck Out Tongue Winking Eye

Зайко, аз направо я виждам Зорница как го навира Банков на кучето в...нали Joy Отдавна не е онова оглупяло от любов, зависимо от чувствата си момиченце. Я Марио как го ковеше елегантно. Пък и нали ще бъде Ковачева, какво друго да прави с Банков, освен да го кове Sunglasses

# 143
Доно, бре! Joy Той, ЕленЪТ, единственият достоен да бъде до Кошутата Stuck Out Tongue Winking Eye

Зайко, аз направо я виждам Зорница как го навира Банков на кучето в...нали Joy Отдавна не е онова оглупяло от любов, зависимо от чувствата си момиченце. Я Марио как го ковеше елегантно. Пък и нали ще бъде Ковачева, какво друго да прави с Банков, освен да го кове Sunglasses
О май Гад!!! Без майтап седя и се чудя коя е ТАА Елена!?!?!

И ще ме извиняяяяш мнооого, обаче Зорница пак е оглупяла от любоффф Wink Само че....не се дава толкова лесно Heart Eyes

# 144
Хъмбъл, супер! Това интервю от Търси се ми е любимо Heart Eyes Велислав е голям сладур там (или да кажа, особено там, че той нали винаги си е сладур Smiley )

# 145
Дона, нееее, може да е лудо влюбена, но е никак глупаво вече нашето момиче Heart
А и е влюбена в киселия доктор, не в доцента, сепак.

# 146
Москита,първо кове Банков и после отива да провери Марио под душа,дали си е изтъркал гръбчето.  Joy

# 147
  • София
Още ли го нищите тоя Банков. Този е бита карта, минало свършено време. В тяхната история няма многоточие. Има точка, финал, завършек, край.
И за да ви скандализирам, сорри, обаче предпочитам да гледам Тони и Албена, пред Банков. Не съм съгласна да осигуряват присъствие в сериала на някои актьори, което да е за сметка на други. Вергов е взел решение да се маха, ми ОК, нали е много зает,  що сега иска да се връща. Нека се даде шанс на млади и нови лица, пък той да си се къпе в шубрака за радост на фенките.

Ако Банков започне да се задява със Зорница, очаквам Тони да му се изпречи на пътя, да го изгледа предизвикателно и да каже: "Доценте, вие май искате да станете пациент на брат ми в спешното. Внимавай".
А Зорница, да напомни на Банков, че тяхната връзка приключи и за нея няма връщане назад.

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 21:06 от rosita_ta

# 148
Ех тая Марта е същата лисица като Жекова. Едно към едно. За нея е писана тая роля. Иначе не ми действат вече техните тъпотии, така както преди. Започнат ли да снимат веднага ще се разбере ние тука сме ЦРУ и КГБ в едно.
Единственото което мога да кажа, че той Батко и на Банков може да му счупи главата по всяко време. Никакъв проблем няма да му е.
Сега като се замисля като че ли ми се искаше някой нов мъж да вкарат с нова история. Много добре им се получи този сезон. Аз вкъщи руси мъже имам двама. Нещо по тъмнокосо ми се гледа да разнообразявам не за друго.

# 149
Да, веднъж завинаги трябва да се разбере ще влиза ли, няма ли, та да се успокоят страстите.
Казвам ви, само да се разбере със сигурност какво ще е, и аз като Мазов, курбан ще дам Joy

Мелани, и аз искам нови, свежи лица, много по-приятно е.

Общи условия

Активация на акаунт