ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 8

• 22 627
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
 На Банков просто не му дремеше. Или е така. Или Вергов не е играл достатъчно добре. Във второто се съмнявам, та остава първото. Беше ту на приливи, ту на отливи. Ту я искаше, ту я отблъскваше. Имаше един разговор, когато тя го пита дали има гадже/жена в Германия и му каза, че тия номера са и ги пробутвали 7 години. Той беше ''Добре''. Така ми стана тъжно после като плака. Аз ако бях на нейно място нямаше да го погледна повече тоя мъж. Сега си давам сметка колко голямо сърце има Зорница. И колко е силна. След цялата помия, която се изсипа върху нея, тя намери сили да си позволи да обича отново и да отвори сърцето си за Марио. Heart

Яни, много красиво стихотворение Heart

# 571
Именно Фифф! В моменти като този оставам точно с това впечатление - на него не му дреме за нея, изпитва някаква апатия спрямо Зорница. Друг път пък я търси, гледа я със закачлив поглед, целува я, иди го разбери. В следващия момент пак е уморен и не му се занимава. По-рано в същия епизод (41ви) имаше друга сцена в кабинета му с един пациент, който се оплакваше от Зорница. Банков се учуди, че пет пъти го е палпирала, а тя го пита да не ревнува, при което той й отговори, че няма как да я ревнува от пациентите. След това тя му каза, че все пак от мъж може да я ревнува, при което отговора му беше "принципно, да". Тя го погледна с насмешка, повтори му думите и излезе. Викам си, не на тоя нещо не му е наред, хич не му дреме толкова за Зорница, а виж я нея - умира за Банков. Знам, че в следващите няколко епизода ни внушиха, че уж я обича, но в такива моменти просто бях далеч от тая мисъл.

За кое стихотворение говориш, че те много станаха вече? Grinning

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 02:24 от yanitsa.s

# 572
Банков за мен е мъж с уникално кофти отношение към жената,която уж обича.
Лека нощ

# 573
Банков за мен е мъж с уникално кофти отношение към жената,която уж обича.
Лека нощ
Трябваше вместо на Марио, Зорница да каже на Банков, че не знае как да се отнася с жените. Точно за уникалния и незабравим доцент си беше това.

# 574
От толкоз аморе снощи, тази сутрин, докато се приготвях за работа, си мислех за “Гордост и предразсъдъци” и Марио.
Стигнах до заключенито, че който е развивал образа на Марио, определено се е водил по книгата. Има толкова прилики и то не само в характерите на двата мъжки персонажа (там е почти едно към едно). Също грижите и отношението на Марио към брат си като собствено дете, мнението му за Зорница, мнението на Зорница за самия него, криенето на тайната на Тони и издаването ѝ само пред нея....и колко още!
Разбира се, има много разлики, а и епохата е друга, ценностите са други. Но все пак!
И се чудя как не съм го видяла досега???

Хъмбъл, снимката на Велислав с жената е много хубава Simple Smile Той е много свеж и ведър на нея Simple Smile Излъчва доброта

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 08:01 от Анонимен

# 575
Добро утро!
Едно кафе...като на приятел? Wink
Или шоколадче? Blush
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 07:56 от Анонимен

# 576
Добро утро!
Едно кафе...като на приятел? Wink
Или шоколадче? Blush
Скрит текст:

давай и двете насам😁

# 577
Дона, гледам кофти прическата на Тони и си викам, сега като ще е готино постриган в новия сезон, колко по-хубави снимки ще можем да му извадим Heart Eyes За мен само кафе моля, че кантара е в потрес след морето. Joy

# 578
Дона, гледам кофти прическата на Тони и си викам, сега като ще е готино постриган в новия сезон, колко по-хубави снимки ще можем да му извадим Heart Eyes За мен само кафе моля, че кантара е в потрес след морето. Joy

О, да Simple Smile Стига стилистът им да не се изложи, ще избухнем Joy
Надявам се във фотосесията за сезона да има и няколко индивидуални снимки. То е ясно, че ще има с новата дама на сърцето му, но, ако може, и няколко без нея Wink Хич нема да недоволствам

Изумена съм каква разлика прави едната прическа. Да, променя лицето, това-онова, но при него е драстично. Чудя се дали има разлика в грима му в началото и в края или наистина е просто въпрос на прическа.

# 579
Подозирам, че който е правил прическата на Вили в 4ти сезон, е направил и тази на ТОНИ в 5ти. Но определено ТОНИ в края на сезона ми харесва повече от този нахилен ТОНИ с тази четина.
Може би след като написах няколко пъти ТОНИ, Дона се е спряла да прочете. Nerd
Аз кафе не пия, а шоколадът може ли да е веган Joy имам един в чантата мога да ви почерпя. Animal Heart Eyes Cat

# 580
Подозирам, че който е правил прическата на Вили в 4ти сезон, е направил и тази на ТОНИ в 5ти. Но определено ТОНИ в края на сезона ми харесва повече от този нахилен ТОНИ с тази четина.
Може би след като написах няколко пъти ТОНИ, Дона се е спряла да прочете. Nerd
Аз кафе не пия, а шоколадът може ли да е веган Joy имам един в чантата мога да ви почерпя. Animal Heart Eyes Cat
JoyJoyJoy
Ти затова ли си написала името му с главни букви? За да привлечеш вниманието ми?
На тази снимка изражението му е толкова усмихнато-тъжно, че ми иде да го гушна и да му кажа, че всичко ще бъде наред Grinning
Я покажи снимка на този шоколад да го видя. Нещо ми стана любопитно.
Кафе вече пих, имам спешна нужда от второ

# 581
Тони, Тони четеш ли Дона
Последно преди работа
Из дебрите на фейсбук. След сцената ти си отрова. Зорница се опитвала да забрави Банков със секс, но истинската любов така не се забравя. Те са разделени, но още се обичат.
Почват да ме дразнят и почти не се сдържам да им влезна рязко с бутонките вече, но още малко ще постискам Joy

# 582
Тони, Тони четеш ли Дона
Последно преди работа
Из дебрите на фейсбук. След сцената ти си отрова. Зорница се опитвала да забрави Банков със секс, но истинската любов така не се забравя. Те са разделени, но още се обичат.
Почват да ме дразнят и почти не се сдържам да им влезна рязко с бутонките вече, но още малко ще постискам Joy

хахахахаххаа, ще ме уморите, сладурки Simple Smile
Чета Simple Smile

Тогава ще излезем злобни и хейтърки за разлика от тях, които били много демократични и не говорили лошо срещу другите персонажи. Joy
Иска ми се да им кажа някои неща, но рискувам да ме изгонят от ФБ групите за груб език

# 583
Аз съм дипломатична даже ще полаская Вергов, но от тънкия намек за Банков ще им заври. Нямам намерение да им падам на нивото. Това довечера до тогава могат да си работят спокойно. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 584
Аз съм дипломатична даже ще полаская Вергов, но от тънкия намек за Банков ще им заври. Нямам намерение да им падам на нивото. Това довечера до тогава могат да си работят спокойно. Stuck Out Tongue Winking Eye

Щото имаш акъл и правиш разлика между единия и другия Wink
Айде, до довечера Simple Smile Чакам

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 09:09 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт