Топли слънчеви лъчи, грее теста с две черти!Бебеправене Тeма 339

• 49 875
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Не. Критерия по Крюгер е морфология  (структура). Отделно имат измерена подвижност. 
Хера,  излязоха ли резултатите от днк фрагментациите? Имам положителна нагласа за вас, че не е толкова зле положението, колкото изглежда Kissing Heart

# 31
  • София
Какво означава 0% по крюгер, че няма нито един подвижен сперматозоид ли???

Кюгер се излседват морфологията на сперматозоидите.Според критериите на Крюгер е задълбочено изследване на формата на сперматозоидите - дали имат главични , опашни или друг вид  дефект на самия сперматозоид (в самата му форма). Подвижността се измерва отделно . Според мен е добре да посетите андролог , за да разчете резултатите.

Успех Simple Smile

# 32
Ахх страхотна лятна тема!
Чери, поздравления за труда и на късмет! ❤
Минавам и аз обилничко да ви поръся с розовичко 💝и да ви пожелая много късмет и само хубави емоции през този изключително топъл и слънчев (поне в Англия 🤣) месец.

# 33
Хулиганката, не е излезнал SDI . Каза на 3ти юли, защо толкова много се бавят - не знам....
Благодаря ти за милите думи Hug

Еуфория, даже днес ще ходим и още веднъж след като излезне SDI.

Иначе като подвижност..и бързите са 0% , има бавни от тип B, които са 34%
Close

# 34
Момичета и аз минавам само ей така да се оплача. Две мои близки приятелки, които не желаеха толкова насочено бебето и които дори не се пазиха, забременяха.
Моето тестче явно наистина е било с изпарителна чарта.
От снощи започнаха болки в яйчниците и кръста.
Очаквам си цикъла тези дни. Sad

# 35
  • Бургас
Това първа спермограма ли е? Пробвали ли са да вадят от тестисите?

Мелани , ти друг тест направи ли. Вечерта преди да извадя положителен тест/който вече е госпожица на 4,5г/ , такива зверси болки в яйчника имах......супер странен симптом, нищо друго , е вечерта след това сънувах че имам дете, сутринта бях убедена вече какъв ще е резултата на теста.....

Аз съм болна, мрън мрън, синозита ми е възпален, гърлото алено и ми е отпаднало. Пия разни неща, но от вчера съм  така, дано мине бързо, мразя да съм болна.

# 36
Аз с мелани си писах. Посъветвах я да изчака още малко. 6 дни преди очакван цикъл си е доста. Дано да е нейният месец днес, стискам й силно палци!
Cherry в това време май всички цъфват. Аз бях почнала и аз натам, ама нагъвах чайове и се обличах топло. Успях да се размина. Само имам хрема ама тя си е профилактична Grinning

# 37
Да направих още един, вчера , ШурЧек стриймер и беше отрицателен.  Имам още 4 дни до цикъла. Юли месец ми е съдбовен, защото преди няколко години загубих баща ми в месеца.
Свързвам го с някаква символика, че може като съм загубила него, да получа най-хубавото и надеждата ми продължава.

# 38
Здравейте момичета! Не съм минавала отдавна в темата. Обаче като гледам повечето тук вече са бременни, родили......много ми е готино да виждам такива неща тук.

Аз се надявам този месец вече да стартираме процедура и после каквото Онзи отгоре е казал.

melaniek, според мен ти е мноооого рано за тестове, мисли и т.н. Аз много добре знам какво е усещането, но трябва да си търпелива. Историята познава всякакви случаи.
Така или иначе и да си бременна после ще трябва да чакаш за преглед, за точка, за сърчице.....Въоръжи се с търпение и най-вече спокойствие.
Разсейвай се с разни неща, зареди се с положителни мисли и енергия - сега ти е момента. Стискам палци и пожелавам в месеца в който ти е отнет един човек, да ти бъде даден друг!

# 39
Повтори Мелани пак с Престо

# 40
  • Варна
И аз да се оплача.. свърши ми преди 4 дни ... но от 2 дни се започна едно кафяво течение .. Във вторник съм на преглед , дано всичко ми е окей .. и да не бъдем възпрепядствани в бебеправенето ☹

# 41
Направих си отново тест Престо. Напълно отрицателен.

Явно ще си чакам цикъла:)

# 42
Srety аз също живея в Англия (Stoke on Trent) и много се радвам, че открих още някой тук! Може да споделяме опит ☘🤗

Чери, и аз бях болна до онзи ден...явно е някакъв период 😂

melaniek, докато не дойде, винаги има надежда (аз съм на този принцип).  Късмет ☘

Simba, стискам палци всичко да е наред и да продължите спокойно с бебеправенето! Може пък и от времето да е!

Матеа, честито и стискам палци до финал! ☘

Иначе на мен вчера ми свърши иии “отново запретваме ръкави”. След 1 седмица се прибираме в България и ще ходим на море (тъкмо няма да имам време да го мисля толкова!) и дано да ми е на късмет!

Успех момичета! Дано скоро завалят прекрасни новини! Усещам, че юли ще е късметлийски месец (дано чувството не ме лъже де) ☘☘☘

# 43
Засилвам се и аз и скааачам в новата прекрасна тема Heart Дано е късметлийска за всички ни Flowers Four Leaf Clover И предния - пореден месец не беше нашия .След лечение на Уреаплазма ММ пусна СГ ,която е с резултат Олиготератозооспермия.Показателите са се влошили в сравнение с предната СГ ,тази преди Микробиологията.Лекуващия му лекар каза ,че е възможно да е от силния АБ.Сега пие Profertil.Трябва да го приема в продължение на 3 месеца.Ако до тогава не стане - пак при него.Когато той реши ,че трябва да започне с изследванията -резултата от първата СГ беше същия. След няколко месеца лутане и различни резултати от СГ стигнахме до Уреаплазмата .Имаше надежда ,че след като изчезна, може да се подобрят резултатите.Имам чувството ,че се въртим в кръг ,от който няма изход.Винаги гледам да се държа и да гледам с усмивка ,да не навеждам глава ,но понякога ми се свива сърчицето ,защото си безсилен срещу природата.Когато отидох при моята АГ и и казах ,че започваме с опитите за второ ,тя ми каза - второто става много по - бързо от първото .Е да ,ама не!Радвам се на всяка една тук ,постигнала целта си и стискам палци на всички останали ,борещи се ! Има една приказка - когато силно желаеш нещо - то ще се сбъдне Flowers Four Leaf CloverЩе се справим Flowers Cherry Blossom Flowers Cherry Blossom

# 44
Здравейте!След дълго чудене и аз се записвам в темата.
На 30 години съм,с дъщеричка на 3.8 годинки,съпругът ми е на 37,няма дечица.Имах още една бременност преди около 2 години,която за съжаление завърши с аборт.Предните два пъти забременявах буквално веднага.
А сега с мъжа ми пробваме от половин година безрезултатно.
Понеже цикъла ми винаги е бил нередовен,всеки месец е надежди,една чанта тестове за бременност,накрая цикъл и рев Sad 
Изследвания само цитонамазка и микробиология съм правила профилактично преди 3 месеца.Всичко е точно там.
И със щитовидната ми всичко е ок,края на миналата година изследвах хормони,защото пак ми се завърнаха паник атаките, и както и предния път не е там причината.
Трудно ми е да кажа и изчисля кога ми е овулацията, защото цикълът ми може за дойде и на 31-я ден,но може и на 37-я.Като цяло ми е удължен.

Ами това е,извинявам се че стана на толкова дълго Embarassed
Успех на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт