Топли слънчеви лъчи, грее теста с две черти!Бебеправене Тeма 339

• 50 083
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Минавам днес да наръся вече с официално розово Simple Smile

babydust7 babydust7 babydust7

# 91
  • София

^SunLight^ бързам да обера целият розов прашец  , е добре де няма да съм егоист , оставям малко и за останалите момичета .
Страхотна новина

# 92
Сънче, страхотна новина!Пожелавам ти все така всичко да върви по най-добрия начин и за Коледа да си гушкате най-прекрасната,пухена принцеска!!
Знаех си,че ще е розово Heart EyesHug

# 93
Аз винаги съм искала да си имам бебче, но накрая намерих подходящ човек и вече много се надявам да стане в тези слънчеви прекрасни дни. Вярвам че спокойствието и топлината са много важни. Опитвам се да не пришпорвам нещата, но ми се иска да стане веднага, толкова години си мечтая за това и сега за първи път правя опити и ми е трудно да сдържам вълненията и страховете си, и да си призная прибързвам и с тестовете. Но сега благодарение на този форум и съветите на жените в него съм доста по- спокойна и ми остава само да се моля да не бави това, което искам толква силно.

# 94
Сънче, честито розовичко! Бързам и аз да обера от прашеца ти🤗🤗

Айа, добре дошла! Четейки коментара ти се припознах себе си! Да имам дете е най-голямата ми мечта! Сега вече с правилния човек до мен и с решението да имаме бебе искам всичко да стане ей сега веднага! Но..трябва търпение! Чакали сме толкова време..още малко можем да почакаме. Хубавите неща стават бавно. А бебето е най-хубавото нещо, което може да се случи на една жена!

Стискам силно палци и скоро да се похвалиш с хубави две чертички ☘☘☘

# 95
Благодаря, момичета:)

Етоилче, аз пък все момче си го усещах, от ден едно, ама нали знаеш - само да е живо и здраво, пол няма никакво значение какъв ще е:) Прегръдки на бебо:)

# 96
  • София
preggo КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕ  preggo

Скрит текст:
Anele89 първи ден на МЦ 14.06, предполагаема О 29.06, ТЕСТ/мц  12.07 EFP
bilqnita първи ден на МЦ 18.06, предполагаема О 29.06, ТЕСТ/мц  17.07 EFP
Simba# първи ден на МЦ 20.06, предполагаема О 06.07, ТЕСТ/мц 20.07 EFP
Fuchilinda първи ден на МЦ 23.06 , предполагаема О 07.07, ТЕСТ/мц 21.07 EFP

За записвания и отписвания моля на ЛС  newsm30 Пращайте ми дата на последната менструация, кога очаквате овулация и ден, в който би трябвало да не ви дойде Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 13:05 от Госпожа Лаленце

# 97
Здравейте момичета! Като чета коментарите за тестовете, все едно виждам себе си. Ние опитваме от година и вече ми се струва по-реално да спечеля от лотарийните билетчета отколкото да видя 2 чертички. Тепърва ще тръгваме по доктори да изясняваме нещата, но ако има проблем, то ще е в мен, защото мъжа ми вече си прави спермограма и всичко е наред. Както и да е, стискам палци на себе си и на всички в темичката 😊

# 98
Здравейте! Силно съм притеснена , очаквам да не ми дойде след 6 дена. Винаги Пмс почва 1,2 преди датата. Имах надежда че този месец е станала работата, обаче като гледам даже ще подрани...

# 99
  • Габрово
Спермограма направена в обикновенна лаборатория не е давностна!Достоверна е в клиника по стерилитет Blush Така че ....

# 100
Спермограма направена в обикновенна лаборатория не е давностна!Достоверна е в клиника по стерилитет Blush Така че ....

Да, нашата е правена в клиника.

# 101
Здравейте и от мен момичета! Цопвам в лятната темичка.

Чета ви от 1 месец, но сега реших и аз да се включа. Не се пазим от 5 месеца, без следене на О и т.н. Засега без резултат. Последен МЦ 14.06, О предполагаема на 26.06 (циклъла ми е 26 дена). 3 дена до МЦ и 4 до желаното закъснение Simple Smile Имаше бебеправене, но поради много ангажименти и умора, не достатъчно Sleeping
На 35 съм и това ще ми е 2ро детенце, имам дъщеря на почти 5г. С нея забременях след 8 месеца непазене (без следене).
Надявам се всички скоро да видим желаните 2 чертички!

# 102
  • Бургас
Добре дошла Ша! Приятен и кратък престой в темата ти желая Simple Smile
Аз вчера правих разни хормонални изследвания, които не ми харесаха резултатите, но да видим. В понеделник имам час в клиниката, дано ме пуснат на опит този месец. Иначе не чакам на 13ти, ама с тея потресаващи резултати на прогестерона, точно си чакам

# 103
  • София
Добро утро и от мен , както си бях обещала да не си внушавам разни симптоми , така от 2-3 дни се "появиха" , отпаднала съм, главоболие , бодежи , напрежение ниско долу дали е ПМС или Б не се знае Sad

# 104
bilqnita и аз като теб Simple Smile , след като миналия месец си внуших и гадене се предавам на тема симптоми. Този месец си усетих О,  а от 5 дена ту единия яйчник дърпа, ту другия. Имах жестоко срязване за 1 секунда преди 2 дни, а преди 5 се разревах на работа за глупост (не съм от ревливите). В момента ниско долу ми е стегнато, като че имам мускулна треска.. ама ..- докато не видя 2 черти това всичко може да е само ПМС хихи, а дано не е

Общи условия

Активация на акаунт