Таблица момче-момиче

• 68 196
  • 530
  •   1
Отговори
# 135
И на мен не ми излиза вярно.

# 136
Shocked пада ми се момиче но .... резултата е момчееееееее Peace
ГРЕШКА
Е така е и при мене.Втора грешка Laughing

# 137
  Не е вярна hahaha

# 138
# 139
Ей дайте моля ви на неразбралата сайта на тази таблица и аз да си я направя!

# 140
За първото е вярна , но за второто не Naughty!

# 141
  • софия
Иссам да питам следното - на 28 февруари навърших 30. Датата, на която е заченато моето бебче е 16 февруари - т.е. аз съм била все още на 29. Според таблицата ако се счита 29 детето ще е момиче Grinning Hug Praynig, а ако се считат 30, които на практика са навършени след зачеването,но в рамките на месеца - детето ще е момче Blush Hug. какъв е отговора в този случай? newsm78 Rolling Eyes

# 142
  • София
Иссам да питам следното - на 28 февруари навърших 30. Датата, на която е заченато моето бебче е 16 февруари - т.е. аз съм била все още на 29. Според таблицата ако се счита 29 детето ще е момиче Grinning Hug Praynig, а ако се считат 30, които на практика са навършени след зачеването,но в рамките на месеца - детето ще е момче Blush Hug. какъв е отговора в този случай? newsm78 Rolling Eyes
След девет месеца ще видиш Laughing Дано е такова каквото ти искаш Wink
Лека бременност!

# 143
За мен още не знам, живот и здраве ще видя, пише че трябва да ми е момченце, но каквото-такова, само да ми е живо и здравичко.
Обаче проверих на една колежка и на снаха ми - и за двете греши, но какво значение има, нали са си нашички. Hug Grinning

# 144
За първото е вярно - момче Simple Smile

За второто не знам какво ще е, защото не мога да проверя, излизам извън възрастовата група, каква е тази дискриминация Twisted Evil

# 145
  • София
Не е вярна.

# 146
Не е вярна при мене

# 147
Вярна еееееееееее!
Поне за сега мисля така- имам предвид, че лекаря ми каза МОМЧЕНЦЕ и по таблицата се пада същото. Ивсе пак за 100% резултат ще пиша живот и здраве през ноември.
Успех на всички мамчета!  bouquet

# 148
  • София
При мен не излиза вярно. Явно не може да се разчита на тази таблица, ако искаш да плануваш пола на детето си!!!

# 149
За мен е вярна.

Общи условия

Активация на акаунт