"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" новият проект на Джан Яман. Тема 13

• 102 169
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Аз потеглям от работа и се надявам да се прибера до 8 и да има останали все още места в ложите ... Може и в онази ложа с албатроса, ще ме разсейва малко и няма да мога да гледам, но и "гък" няма да кажа да се оплача ... Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 721
Здравейте Heart Eyes
Благодаря на всички за всичко споделено, сядам на първия ред в очакване на серията, очаквам я с нетърпение Simple Smile
И да не съм с празни ръце
Много ми харесва Джан на тази снимка

Приятно гледане и бърз нет на всички Simple Smile

# 722
Здравейте сладкопойни пиленца HugВторник е нашия ден,да видим довечера какво ни очаква Heart EyesСанемка гледам с двама годеници,кой като нея,наистина ще падне игра на любов.Но в края на втория фрагман,думите на Джан -*Я ела с мен* като че ли ми говорят че на него тази игра не му е много по вкуса  GrinningДо сега поне се бореше само с пръстена на ръката и,но сега вече имаме и реален годеник.А ако разбере неволно и за Музо ,то тогава работата на Санемка става още по-сложна.Иначе Джан бей доста присърце прие ролята си на годеник Heart EyesДобре дошли и от мен на новите момичета, Hug bouquetгнездото ни става все по-пълно, има място за всички,важното е купона да върви. Heart EyesБезкрайно благодаря на всички ви които споделяте тук всякаква информация,аз за съжаление трудно се класирам -реал ище,но съм щастлива че ви има.Благодаря също от сърце на целия екип,който се старае и превежда сериите bouquet( за жалост не мога да  се насладя на българския превод, поради блокиране за авторски права Cry)но оценям високо труда и времето което се отделя. bouquetЧао до довечера,запазете и за мен едно място на балкона,моля Grinning

# 723
Здравейте всички  Hug Аз бях от нередовните и все ви четях, но сега вече ще си наваксам с обсъждането на сериите. И добре дошли на новите попълнения в темата  newsm68 Определено историята става все по-увлекателна, сюжетът по-заплетен и наистина как ли ще се разплетат всички лъжи и интриги, които сътвориха. С удоволствие гледам Джан как ревнува  hahaha само дето скоро ще му прелее чашата на търпението и няма да гледа отстрани Санем, която като гледам за нищо не се досеща, ако не е той да й намекне по нещо. Така че тази вечер предстои интересно.  Party

# 724
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Готови ли сте за поредната доза любов и недоразумения ала Джан и Санем....

# 725

Хайде и аз се настанявам! Wink

Гости Hug,има тренинг да пуска киносалон! Wink

Привет на всички появили се и които ще се появят! Wink Hug Hug Hug

Приятно гледане на всички! Hug Hug Hug Hug Hug

Озета вече започна! Peace

# 726
  • София
Приятно гледане на всички и никакви проблеми с нет-а. Simple Smile

# 727
  • Варна
Малко линкове, приятно гледане!

стартв сайт

стартв ю-туб

линк 1

линк 2

линк 3

озвучаване на руски

озвучването почва след повторението

Последна редакция: вт, 24 юли 2018, 20:07 от BVAR

# 728
Хайде, момичета!
Гости е сложила киносалона и ятото ни може да се събере!

Хаштагът тази вечер е #AşkOyunu #ИграВЛюбовь.

Линкове за гледане онлайн:

1. http://www.startv.com.tr/canli-yayin
2. http://www.canlitvx.com/star-tv-canli/
3. https://www.ecanlitvizle.live/star-tv-canli/

Пуснете по още някой пост или снимка, че да минем на 50 страница и да пусна новата тема преди да почне епизода.
Иначе се карат и трият модераторите, та не смея.
По закона за всемирната гадост винаги се пада нова тема да се пуска, когато гледаме онлайн. Laughing

Приятно гледане и безпроблемен нет!

# 729
Да изпишем тази тема до началото на епизода! Peace

Боби Hug

Не са пуснали още линк за озвучката в Контакта!

# 730
  • Плевен / София

# 731
  • Плевен / София

# 732
# 733
  • Варна
Злати пуснаха линка за озвучката - аз го дадох

ето пак

https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456239280%2Ff0f65538c1fc … pl_wall_-46308288

Последна редакция: вт, 24 юли 2018, 20:21 от BVAR

# 734
  • Под звездите
Здравейте, мили птички. Най-сетне пред екрана в очакване на поредния епизод. Благодаря за всичко споделено и извинявайте, че напоследък минавам на бегом през темата. Embarassed Embarassed Embarassed Обещавам да се поправя, ако ми позволите, разбира се. Приятно гледане на всички.

Общи условия

Активация на акаунт