Вторник е нашия ден,да видим довечера какво ни очаква
Санемка гледам с двама годеници,кой като нея,наистина ще падне игра на любов.Но в края на втория фрагман,думите на Джан -*Я ела с мен* като че ли ми говорят че на него тази игра не му е много по вкуса
До сега поне се бореше само с пръстена на ръката и,но сега вече имаме и реален годеник.А ако разбере неволно и за Музо ,то тогава работата на Санемка става още по-сложна.Иначе Джан бей доста присърце прие ролята си на годеник
Добре дошли и от мен на новите момичета,
гнездото ни става все по-пълно, има място за всички,важното е купона да върви.
Безкрайно благодаря на всички ви които споделяте тук всякаква информация,аз за съжаление трудно се класирам -реал ище,но съм щастлива че ви има.Благодаря също от сърце на целия екип,който се старае и превежда сериите
( за жалост не мога да се насладя на българския превод, поради блокиране за авторски права
)но оценям високо труда и времето което се отделя.
Чао до довечера,запазете и за мен едно място на балкона,моля
Аз бях от нередовните и все ви четях, но сега вече ще си наваксам с обсъждането на сериите. И добре дошли на новите попълнения в темата
Определено историята става все по-увлекателна, сюжетът по-заплетен и наистина как ли ще се разплетат всички лъжи и интриги, които сътвориха. С удоволствие гледам Джан как ревнува
само дето скоро ще му прелее чашата на търпението и няма да гледа отстрани Санем, която като гледам за нищо не се досеща, ако не е той да й намекне по нещо. Така че тази вечер предстои интересно.

Препоръчани теми