"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" новият проект на Джан Яман. Тема 13

• 102 210
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря Дъга .
От фрага с руски суб. се разбира ,че Джан и Санем се карат, че тя е загубила пръстена ,сигурно е останал в джоба на гащеризона след снимките,но пред италианеца това изглеждаше като кавга между годеници.

# 601
Лелее....какъв фрагман си имаме! Laughing newsm10

Тигаса Hug,Дъга Hug,благодаря за преводите! bouquet bouquet

Лили Hug,добре дошла! wavey

# 602
Здравейте момичета,много приятна и свежа темичка сте спретнали тук.Чета ви редовно и много внимателно, защото освен хубавите и задълбочени анализи на сериала,предлагате и невероятни идеи,които биха били от голяма полза на сценаристите ако можеха да ви прочетат.Досега всички серии ми харесват има хумор,хубави и приятни закачки и моменти между ГГ.Джан и Демет стоят добре един до друг,лесно и естествено изграждат образите си ,личи им че играят с удоволствие и настроение.

Големи благодарности на момичетата от екипа заел се с превода на български.За нас това е удоволствие и приятни емоции,но за тях това е усилна работа,много труд и много лично време отделено на този проект.Благодаря ви.

За сериала и аз искам Джан да прекрати тази висяща в нищото негова връзка с Полен,но това е много банално а сценаристите обикновено търсят нещо създаващо недоразумения,интриги и ревност,та може да забъркат някоя каша преди да ги разделят окончателно.Все пак и Санем трябва да изпита какво е ревност,не само Джан .
От фрага се вижда,че след постъпката на Джан,която загатва за по близки отношиния между него и Санем,италианският бос нещо е обиден и договора е под въпрос щом всички дори и Дерен го убеждават ,че те са годеници (отново заемка от Любов под наем).Да видим дали Санем ще успее да разпознае и почувства своя Албатрос или отново ще се противопостави на чувствата си .
Благодаря за линковете, които поствате много са полезни за такива като мен,които не се справят успешно с намирането на разнообразна информация в нета.
Любов под наем в малко по различен вариант , и разликата че не харесвам играта на демет и парите са 40000 а не 200000

# 603
  • Варна
Добра вечер!

Този Джан май не сте го сложили:

# 604
Добра вечер!

Този Джан май не сте го сложили:

а Джан го харесах от сериала нещо беше Любов на инат, но тук и Полнолуние не ме  е впечатлил с играта си
не го харесвам

# 605
Аз пък не искам Санем да се досеща, че той е Албатрос. Така ми е много сладко, как той знае и от време на време пита някои неща плахо, например "ти искаш ли да знаеш кой е този Албатрос". Много ми е и чудно тя как би реагирала, ако разбере, че мистериозният мъж, за когото мечтае всъщност е Джан. Нека си е в неведение още малко.

# 606
Привет  wavey...по нощите...момичета ... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Мерсаж за трея ,снимчиците и коментариите... Heart Eyes
Както винаги трея е сЮпер и...много ми хареса...Чакам да видя серията с бг буквички и тогава ще се изкажа... Laughing Joy Joy Joy Joy Joy
Вие може би харесвате този Джан ,но аз не... Naughty

А тук...каква разлика... Shocked

newsm46 newsm46 newsm46

# 607
Добро утроо! Wink Hug wavey

Приятен ден на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 608
Добро утро и от мен, птички! На мен Джан много ми харесва на последната снимка, моето мнение е, че няма нищо излишно. Някъде четох, че било химия и т.н. Не казвам, че съм много веща, но смятам, че с химия изглеждат нещата доста по - не естествено, пък и не веднъж пускаше клипчета как усилено тренира преди сериала пък и сега. Желая ви много успешен ден.

# 609
Привет обедно! Hug

Нева Hug

4-ти еп. е гледан над 1млн. в ЮТуб - вече са 1,917,806! newsm10

два нови клипа.....

Приятен следобед! Hug

# 610
Колко са сладки само, няма да се уморя да го повтарям. Днес в един сайт четох един коментар от българин разбира се, че на фона на останалите летни сериали, не разбира с какво толкова Птичката грабва зрителите, като е едно голямо клише, за вечно бързащата на някъде главна геройня и показващия перфектно тяло главен герой. Еми да, ама фактите са си точно такива първи по рейтинг и ми се ще да е с още и още по - голям, за да натрие всички носове. Явно зрителите обичат това, така изпитано клише. А относно последния фраг, абе наистина няма какво да накара Джан бей да облече нещо по - официално на вечерята, ама пък в това му е чара. Прави образа още по - плътен и правдободобен, нали си е един вечно летящ албатрос.

# 611
Привет, Птички!  wavey

Злати  Hug samyil 48  HugБоби  HugНева  HugСвет  Hug

samyil 48, добре дошла при нас!
Не си разваляй кефа, търсейки сравнения.
Аз лично не виждам препратки към никой друг сериал, още по-малко към „Любов под наем“.
Много харесвам двойката Йомер/Дефне, но и двамата по нищо не ми приличат на Джан/Санем.
Просто се наслаждавам на една свежа и забава история.
Предполагам, че хората правят сравнения само заради Мерич Аджеми.
Само, че тя не е сценарист на сериала, а само автор на идеята за тази история и други трима човека пишат репликите.
Иначе никой не е открил топлата вода, това всички го знаем. Grinning
Важното е да ни е интересно и да се забавляваме заедно с героите.

Цитат
На мен Джан много ми харесва на последната снимка, моето мнение е, че няма нищо излишно. Някъде четох, че било химия и т.н. Не казвам, че съм много веща, но смятам, че с химия изглеждат нещата доста по - не естествено, пък и не веднъж пускаше клипчета как усилено тренира преди сериала пък и сега.

Нева Hug
И аз не съм много веща по тези въпроси, но също като теб харесвам Джан така, много естествено му стои и отлично пасва на образа, който пресъздава. В последното видео интервю, което четохме тук в темата той отговори на въпроса дали е използвал химия, за да постигне този външен вид. Обясни, че не е привърженик на химията и че е постигнал това само чрез спорт и правилен режим на живот. Каза също, че вероятно и гена си е изиграл ролята, защото не му се налага да спазва кой знае какъв хранителен режим, харесва домашната храна и често си похапва от вкусните гозби на мама, без да се ограничава. И възрастта си има значение, ще кажа аз.
Там казва също, че само за няколко месеца, може да промени коренно визията си. Правил го е няколко пъти заради ролите си и то без проблем.

Един от най-нежните моменти в епизода.
Загриженият Джан Дивит.

Хубав следобед, момичета! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

# 612
  • София
Hands Thumbsup
Привет, Птички!  wavey
Скрит текст:
Злати  Hug samyil 48  HugБоби  HugНева  HugСвет  Hug

samyil 48, добре дошла при нас!
Не си разваляй кефа, търсейки сравнения.
Аз лично не виждам препратки към никой друг сериал, още по-малко към „Любов под наем“.
Много харесвам двойката Йомер/Дефне, но и двамата по нищо не ми приличат на Джан/Санем.
Просто се наслаждавам на една свежа и забава история.
Предполагам, че хората правят сравнения само заради Мерич Аджеми.
Само, че тя не е сценарист на сериала, а само автор на идеята за тази история и други трима човека пишат репликите.
Иначе никой не е открил топлата вода, това всички го знаем. Grinning
Важното е да ни е интересно и да се забавляваме заедно с героите.

Цитат
На мен Джан много ми харесва на последната снимка, моето мнение е, че няма нищо излишно. Някъде четох, че било химия и т.н. Не казвам, че съм много веща, но смятам, че с химия изглеждат нещата доста по - не естествено, пък и не веднъж пускаше клипчета как усилено тренира преди сериала пък и сега.

Нева Hug
И аз не съм много веща по тези въпроси, но също като теб харесвам Джан така, много естествено му стои и отлично пасва на образа, който пресъздава. В последното видео интервю, което четохме тук в темата той отговори на въпроса дали е използвал химия, за да постигне този външен вид. Обясни, че не е привърженик на химията и че е постигнал това само чрез спорт и правилен режим на живот. Каза също, че вероятно и гена си е изиграл ролята, защото не му се налага да спазва кой знае какъв хранителен режим, харесва домашната храна и често си похапва от вкусните гозби на мама, без да се ограничава. И възрастта си има значение, ще кажа аз.
Там казва също, че само за няколко месеца, може да промени коренно визията си. Правил го е няколко пъти заради ролите си и то без проблем.

Един от най-нежните моменти в епизода.
Загриженият Джан Дивит.

Хубав следобед, момичета! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

Дъга, едно към едно си написала и моето мнение. Hands Plus1

# 613
  • София
Здравейте,

аз съм един от феновете на Дефмер, но не виждам някаква препратка към сериала. Не бих правила сравнения. Аз обикновено "хващам" сериал, който е започнал и има излъчени няколко серии. Чета резюмето и ако ми хареса, гледам една-две серии. Не ме ли грабне историята, играта на актьорите и т.н., не го продължавам и толкова. Ако пък актьорите са ми познати, но не харесвам някой от тях, изобщо не си правя труда да започвам с гледането.

Засега сериалът е добър, рейтингът е висок и вероятно ще се задържи на екран. Джан е много различен в тази роля. Демет играе добре. На този етап нещата се получават.

# 614
  • По света и в нас.
И аз съм от феновете наДефмер,но важно е играта.То почти във всеки сериал има богат- беден,
заеми,тайни,интриги,но важна е Любовта.

Общи условия

Активация на акаунт