Подготви кожата си за летни емоции с Batist

• 10 621
  • 173
  •   1
Отговори
# 75
Мечтаната ми ваканция е: на брега на морето, палми, коктейл и хубава книга.
Бих взела със себе си лосион след депилация/епилация.

# 76
Предстои ми дългоочаквана почивка в Испания в края на месец юли,и бих опитала олиото за след депилация.

# 77
Мечтана ваканция: Китай. Определено ми е мечта да посетя Азия.
Бих взела лосиона.

# 78
Опиши ни своята мечтана ваканция. Кой продукт от серията Batist би взела със себе си?
Моята мечтана ваканция е голяяяма разходка из цяла Франция, за да мога да се насладя на всичко, което предлага тази невероятна страна!
С удоволствие бих взела със себе си ЛОСИОН СЛЕД ДЕПИЛАЦИЯ "БАТИСТ"!!!

# 79
Моята мечтана ваканция е на круиз. А със себе си бих взела пяната за бръснене Batist.

# 80
Мечтаната ваканция за мен е когато съм на морето с любимите хора.  Без ангажименти, телефони и срокове. Само море, пясък и вълни, така сякаш времето е спряло.
Бих пробвала олио след депилация:)

# 81
  • Варна
Някъде в планината в самотна хижа,далеч от всички и всичко.... и бих взела с мен  Лосионът след депилация Simple Smile

# 82
Бих се излегнала на плажа Копакабана в Рио.В куфара ще взема лосиона за след депилация.

# 83
  • оттам, откъдето започва България
Мечтаната ваканция за мен лично е свързана с почивка на цялото семейство.
Синовете ми, макар и вече пораснали, са за кратко в БГ, но това не ме спира да намирам място, на което да отидем заедно, да отпочинем и да се забавляваме.
Между търчането след внуче с удоволствие бих ползвала Вашия продукт Лосион след депилация/епилация, който вярвам, че ще успокои поне кожата ми, а тя емоцията ще е голяма.
Прекрасно лято на всички!

# 84
Бих взела олиото за след депилация, мечтата ми е да ида на остров,  на който единствените обитатели освен семейството ми ще е обслужващия персонал - пълен релакс. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 85
Моята мечтана ваканция е да прекарам две седмици в Мармарис,Турция. Ще взема със себе си Пяна за бръснене за жени.

# 86
Аз  предпочитам кремообразни продукти, които попиват бързо, перфектният  е Лосион след депилация.За морето , което ми предстои , това ще е перфектен избор,

# 87
Моята мечтана ваканция е на Санторини. Бих взела с мен лосион след депилация.

# 88
Мечтаната ми ваканция е в Санторини. Бих взела олиото за след депилация. Heart

# 89
Представям си мечтаната ваканция на един прекрасен остров със самотни и тихи плажни ивици и изумрудено зелена вода. На такъв остров бих взела със себе си олиото за след депилация.

Общи условия

Активация на акаунт