Подготви кожата си за летни емоции с Batist

• 10 625
  • 173
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Олио след депилация бих взела за почивка на морето

# 91
Почивка на плаж,с любимите хора, много слънце и усмивки.
Бих взела с мен Олиото след депилация.

# 92
  • Телиш/Плевен
Мечтаната от мен ваканция включва пътуване с влак (обожавам влаковете Heart Eyes), посещение на интересни забележителности, ядене на вкусна храна и много разходки сред природата. Продуктът, който бих взела със себе си, е пяната за бръснене Batist. Всъщност тя е и първият продукт на марката, който пробвах и който вече ми е сред любимите продукти. Heart

# 93
Мечтаната ваканция за мен е да отида на някое екзотично място. Бих  взела със себе си лосиона след депилация.

# 94
Мечтаната ми ваканция е почивка в Южна Италия. Бих взела с мен  олиото след депилация от Batist.

# 95
Моята мечтана ваканция е на море. Безлюден  и чист плаж, море, вълни, слънце, спокойствие....и любимите ми хора. Ще взема Лосион след депилация, той е моя фаворит.

# 96
Мечтая за лятна почивка в планината. На някоя труднодостъпна хижа с божествена гледка и без тълпи. Бих взела лосиона.

# 97
олиото за депилация - в момента ми се иска да съм на палатка на някой пуст морски бряг в компанията на близки приятели Simple Smile

# 98
Мечтана ваканция за мен е някой екзотичен остров, без много тълпи от хора. Лосион след депилация.

# 99
От продуктите на Batist бих избрала олиото след епилация. Бих го взела с мен на СПА ваканция във Велинград.

# 100
  • Across the Multiverse
На мечтаната почивна на някой отдалечен тропически остров с кристална вода и фин бял пясък бих взела лосиона за след депилация на Батист.

# 101
  • in Wonderland
]Мечтана почивка за мен е в някое планинско местенце, където се чува само ромоленето на рекичка и чуруликането на птички....
Бих взела със себе си лосиона за след депилация.

# 102
Олио след депилация

# 103
Представям си идеалната почивка на някой плаж с кристално чиста вода като от едноименния филм с Леонардо ди Каприо Smiley Фин пясък, голяма сенчеста палма, мохито.... Simple Smile
С мен бих взела да пътува лосиона след депилация на Батист Simple Smile

# 104
  • Монтана
Лосион след депилация бих взела за почивка на морето!!!

Общи условия

Активация на акаунт