Звездни компромати- 369 част

• 80 885
  • 773
  •   2
Отговори
# 90
Много я харесвам Джей Ло, наистина красива,чаровна. Само й се чудя какво се занимава с някакви 20 годишни ами не си намери някой Мъж с голямо М.

Антония Петрова и новият й мъж са много красива двойка,  хубав мъж.

# 91
Темата е станала ужасна. Вместо истински звезди се обсъждат някакви карикатури и момичетата, които съобщават времето. За фон караници между потребителките. Ужас Close

# 92
  • София
Не се карайте, току -що се включи - с бяла дълга блузка, ръкомаха по картата - бременна е. 😉😉😉

# 93
Току що Николчето се появи с опната по корема бяла ризка- ми бременна си е

# 94
  • Варна
Джей Ло си има вече мъж, който и подхожда- A Rod! Явно децата им също се харесват!
Аз лично считах, че с Марк са един за друг, отиваха си! За мен той е човекът, който я направи истинска певица. Много го харесвам като изпълнител. Жените очевидно, също ги привлича, щом е бил с едни от най-големите красавици.
 Тя изтрещя след него за известно време, той също.

# 95
  • Варна
Тя да, ама Марк Антъни винаги ми е бил много анти- дребен и грозен, поне пееше добре.

# 96
Това,което се чудите и в тази тема е факт! Лично видяно и потвърдено. По стечение на обстоятелствата бях в нова тв.

# 97
  • Варна
Марк е обожаван в света на салсата и латино музиката като цяло. Той е този, който отвори този пазар за нея. Потомствен салса изпълнител е и често е пял с баща си. Харесвах ги като двойка още от времето на No me ames.

# 98
  • София
Това,което се чудите и в тази тема е факт! Лично видяно и потвърдено. По стечение на обстоятелствата бях в нова тв.

И дано с това, се успокоят страстите. Че даже и Ирина Тенчева не е вълнувала така темата Joy

# 99

И дано с това, се успокоят страстите. Че даже и Ирина Тенчева не е вълнувала така темата Joy

тая пЪ коя е Mr. Green

# 100
Вече няма да е интересно и да го обяви. Или ще се прави на небременна до раждането.

# 101
Я, оставете тия кифльочи и изплакнете оченца...

Джо Манганиело
Скрит текст:

# 102
  • София
Коя госпойца от темата се обозначи като позната на Буклата и категорично заяви, че не е бременна? Да си признае, че да не търся. И да каже що ни излъга! Joy

# 103
Мдаааа, аз на очен лекар няма да ходя, но някой друг трябва да пийне малко мента, глог и валериан! Joy
Ма ти нещо си в сериозна грешка! Мен въобще не ме интересува самата Никол Станкулова, още по-малко дали е бременна или не! Омръзна ми да го коментирате това и ми е все тая кое от двете е вярно. И не ми предписвай хапчета, почерпи от твоите, нали си познала нещо много важно от световна значимост, редно е да почерпиш.

# 104
  • Sofia
Коя госпойца от темата се обозначи като позната на Буклата и категорично заяви, че не е бременна? Да си признае, че да не търся. И да каже що ни излъга! Joy
Явно искат да се крие до последно, не е толкова невероятно, няма да е първата, криеща се бременна.
То даже се чудя какво се обсъжда, като е толкова видимо.

Общи условия

Активация на акаунт