Звездни компромати- 369 част

• 80 858
  • 773
  •   1
Отговори
# 105
Оф, то пък да е нещото, което няма да се разбере след някой друг месец....
Айде, живи и здрави и ние покрай тях 🍸🍷🍾 Чак такива страсти в темата не си заслужават 😉😙(някой да ми спре достъпа до емотикони😂😂)

# 106
Мдаааа, аз на очен лекар няма да ходя, но някой друг трябва да пийне малко мента, глог и валериан! Joy
Ма ти нещо си в сериозна грешка! Мен въобще не ме интересува самата Никол Станкулова, още по-малко дали е бременна или не! Омръзна ми да го коментирате това и ми е все тая кое от двете е вярно. И не ми предписвай хапчета, почерпи от твоите, нали си познала нещо много важно от световна значимост, редно е да почерпиш.

Като не ти харесва, не го чети. Много просто е.

# 107
Мерси за непоискания съвет! Госпожата нали каза, че ще прави каквото си иска. Та и аз така.

# 108
А Никол Станкулова е бременна.  Mr. Green

# 109
  • Once there was a Hushpuppy...
Това,което се чудите и в тази тема е факт! Лично видяно и потвърдено. По стечение на обстоятелствата бях в нова тв.
Ейй, разгеле! Mr. Green
Да си отдъхнат всички, а аз да си пия виното тази вечер спокойно, че от напрежение покрай тази бременност хич не ми вървеше Whistling

# 110
А Никол Станкулова е бременна.  Mr. Green

Ехаааа, сега разбирам. Много хубава новина Heart

Jelly Bean, бих се заклела, че си една съфорумка, която вече не пиша във форума, но сякаш има разлика в пунктоацията Grinning

# 111
# 112
  • София
Мадона съвсем изтрещя през последните години. И изглежда ужасно.

# 113
  • Наблизо
Според мен Мадона си изглежда на възрастта вече и поне не се крие зад Фотошоп.Все пак е на 60.

# 114
# 115
  • Sofia
Големи дъщери има Башар, не знаех. Той разведе ли се? Сега с коя е?

# 116

Заприлича ми на Амбър Роуз в първия момент Grinning

# 117
  • До сърцето...
Jelly Bean, бих се заклела, че си една съфорумка, която вече не пише във форума, но сякаш има разлика в пунктоацията Grinning

Hands Plus1 да кажа, че и аз имам същите съмнения от месец някъде Blush

# 118
  • Once there was a Hushpuppy...
Тц, абсурд Жели да е Бижу Crossing Arms
Ако, за нея си мислите Peace

# 119
  • София
А, сакън. Джели не е толкова истерична!

Общи условия

Активация на акаунт