Звездни компромати- 369 част

• 81 406
  • 773
  •   1
Отговори
# 285
Благо потвърди, че е с понито?

# 286
Нали сватбата щяла да е средата на юли newsm78
Сигурно днес, или там откогато са снимките, са подписали само. Много двойки процедират по този начин.

# 287
  • До морето
Тази рокля може да е само за ритуала или пък за моминското парти. Не вярвам с такова рокле да се размине Светлето.

# 288
Може да са правили репетиция за сватбата.

# 289
  • София
На 12 юли ще е 😇

# 290
Може да са правили репетиция за сватбата.
Или за първата брачна нощ...
Или за оргията на моминското...
Човек да се чуди...

# 291
Някой вчера писа, че вече е Гущерова.
Не ми се връща назад....
ПП върнах се, обаче пак са поправили, че е на 12,07,
Чакаме, значи.

# 292
# 293
Да имам Радините вълнения на всички;
Кога една тунингована грозотия   ще се събере с един плондир
http://bglife.club/wp-content/uploads/2017/04/Image_6156638_128_0.jpg 
дето не е изкарал и 2 лв. през живота си и да ми прости господ, ама ще нацвъката чавета..детуууу...

# 294
То умното Светле, ако рече да покани всички баджанаци на ХРрриси, бая народ ще си стане на сватбата. В този ред на мисли, Гонзо дали ще получи покана, все пак благоадрение на него влезе у хайлайфа, стАна известна и малко по малко стъпка, по стъпка или пи*ка по пи*ка се докопа до този тлъст, във всяко отношение кокал🤪😂🐷
Не е лошо, предвид изходящия и външен вид и интелекта на златна рибка.

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 17:57 от JACKLIN*

# 295
  • София
Вече и ръцете ли се боцкат против бръчки?
 Гущерката снимка  https://www.instagram.com/p/BiMBaioHXr9/?taken-by=svetlana_gushterova

# 296
Благо потвърди, че е с понито?

Супер е Благо. Все със супер   мадами.

# 297
Челядта, ако се метнат умни и красиви като Светланка, направо ме е страх да си представя какво ще остане да наследят от Хриси.

От всички боклуци, които коментираме в темата най-голямото дъно за мен си остават тази Светлана и Николета Лозанова! Но като гледам малолетните щерки от фолк гилдията и по-голяма смрад се задава на хоризонта Mask

# 298
Светлана на външен вид е на светлинни години от Николета, когато се хвана с Божинов и преди многото корекции беше готина мацка.

# 299
Да, Светлана реално е чудо на пластиката. Трябва монумент да издигнат и да я вкарат в учебниците като рядък пример на сполучлив резултат.

Общи условия

Активация на акаунт