Звездни компромати- 369 част

• 81 386
  • 773
  •   1
Отговори
# 360

Тези не ги знам, но и двамата изглеждат много добре.

Черил Туиди от Girls Aloud, аз си я знам като Коул, че беше женена за Ашли Коул по времето, когато я научих коя е. Момчето е от One direction.
Има интересни слухове и за двамата и се счита, че връзката им е ПР и за прикритие.
Тук не виждам как може да е прикритие, след като и дете имат.
В нашите времена бебетата не стават само по класическия начин. Иначе грозните слухове са, че даже не е той далият материала, а Саймън Коуел.

# 361
  • Sofia
Това ми изскочи по темата за бг красавиците
Скрит текст:
! Отваряте на собствена отговорност.
Майко мила!
А кое е недоразумението в горния десен ъгъл ?
Джулиана Гани

# 362

Черил Туиди от Girls Aloud, аз си я знам като Коул, че беше женена за Ашли Коул по времето, когато я научих коя е. Момчето е от One direction.
Има интересни слухове и за двамата и се счита, че връзката им е ПР и за прикритие.
Точно !Хайде  сега всички от групата имат връзки за прикритие,и за Зейн същото четох и за Хари ,сега Лиам...Много са си готини момчетата,живеят си живота.Не мисля,че има гейове от тях или ,че имат какво да прикриват толкова.

# 363
  • София
https://www.instagram.com/p/Bks9Is0Bqqb/?utm_source=ig_share_she … hid=1mvyo85gc9x72

Анелия,майка й и на Коко Динев майката.

# 364

В нашите времена бебетата не стават само по класическия начин. Иначе грозните слухове са, че даже не е той далият материала, а Саймън Коуел.
Много филми гледате. Хайде сега пък Саймън бил биологичния баща. Глупости на търкалета.

# 365
Беба(майката на Коко),много си я обича Анелия,Емилия -не.

# 366
  • DE

Много мил Джокович Heart Eyes

# 367
  • София
КазАх ви, че каката не действа добре на Гришо. Падна още първия кръг, пфу....

# 368
А, каката му виновна на Гришан, че кифлее здраво, а не тренира.
Тръгнал е по пътя на моето златно агънце.

# 369
  • София
А, каката му виновна на Гришан, че кифлее здраво, а не тренира.
Тръгнал е по пътя на моето златно агънце.
😂😂😂😂 Бодра смяна.

# 370
И аз разгледах снимките на Антония Батинкова, носът ѝ е перфектно направен.

# 371
И аз разгледах снимките на Антония Батинкова, носът ѝ е перфектно направен.
Само да не го прави повече.

# 372
Не знам какво и харесвате толкова на Тоца. Кофти грим, който я прави да изглежда по-възрастна.

# 373
Е, тя приличаше на траверс преди с уродливите устни и безкрайните корекции, сега е направо красавица. Гримът и е най-малкия проблем.

# 374
И аз нямах предвид грима, явно обича по-тежките гримове. Имах предвид, че ми харесва много повече сега от преди. Определено е положителна промяната, уцелила е на доктори. Не че по едно време не беше започнала да плаши , но явно се е усетила навреме.

Общи условия

Активация на акаунт