Звездни компромати- 369 част

• 81 391
  • 773
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Светлето чак и буквата му си е татуирала. Марчето май цялото му име, ако не се бъркам Thinking

Скрит текст:

# 436
  • На ръба..
И аз не ги виждам снимките..защо така?

# 437
Светлето чак и буквата му си е татуирала. Марчето май цялото му име, ако не се бъркам Thinking

Скрит текст:
Кух, грозен пърдоч!

# 438
Не, че нещо...ама на работа, ако имаме някое устройство, което тотално е дефектирало и става само за резервни части му лепят такъв хикс. Да не я е хиксовал Хриската, пък тя да не знае...

# 439
Аз отварям всичко Peace

# 440
  • гр.Пловдив
Адски грозен татус е това Х на пръста на Светлето,като в комунизма по затворите и казармите мъже,цигани,жени си изтропваха  по ръцете я сърце,котва,година на уволнение и др.. с тъмно зелено мастило ..чудо Smiling Imp

# 441
# 442
  • София
Heart  Пенелопата е раз-кош-на   Heart  Heart

# 443
  • Once there was a Hushpuppy...
Уникална красавица е Пенелопето. Не мога да й се нарадвам последните години, а преди не ми харесваше особено много. Сега е жестока мацка Wink
И в една снимка с двете ми най-най противни майка и дъщеря  Sick

# 444
  • До морето
Пенелопе навремето каква черничка и никаква беше, а каква жена стана! Евала! Обратното - Салма Хайек беше страшно секси мацка навремето, а сега дали заради стила й на обличане не знам, но точно на краварката в левия ъгъл ми бие. Една такава селска  😂

# 445
  • Sofia
Ванеса още ли си мисли,че разстоянието между предните зъби я прави чаровна?!
Ужасно изглежда,като с избит зъб Thinking

# 446
  • София
Мичито си беше татуирала рождената дата на Хриси. Светлето сега буквичката му. Следващата предполагам, че ще си татуира последните цифри от ЕГН-то му. Или номера на къщата му. Предполагам само.

# 447
Ако един ден се случи така, че да трябва да разговарям лично с Ванеса Паради съм сигурна, че няма да мога да преместя поглед от разстоянието между зъбите и 😁 ужасно е просто.

# 448
Ако един ден се случи така, че да трябва да разговарям лично с Ванеса Паради съм сигурна, че няма да мога да преместя поглед от разстоянието между зъбите и 😁 ужасно е просто.

# 449
Гущеров и Светла са ми много неприятни, за което нямат вина, просто - много са ми анти. Бляк! Мария се е отървала от тоя противен мъж.

Защо Нина Добрев винаги изглежда с такива едри крака и задник по бански?? Много странно

Общи условия

Активация на акаунт