Звездни компромати- 369 част

• 81 354
  • 773
  •   1
Отговори
# 450
Сара Джесика Паркър на плажа
Скрит текст:

Еха, тя по бански изглежда по-добре, отколкото облечена! Grin

# 451
  • София
по бански в анфас ще са други нещата;)

# 452
Ако един ден се случи така, че да трябва да разговарям лично с Ванеса Паради съм сигурна, че няма да мога да преместя поглед от разстоянието между зъбите и 😁 ужасно е просто.
Валери каза: " А, плювам, вземам, лепя и я между зъбите и си лафим като пичове с булката на Жони. Дъвката де."

Светлето Гущерова е страшно мила и възпитана на живо. Говорили сме в магазин дълго /обсъждахме парфюми/ и бях потресена от това как се държи. По-възпитана и любезна е от страшно много хора. Лоша дума да не съм ви чула да казвате за нея.

# 453
  • Sofia
За мен е мега простакеса,колкото и да се прави на дама Smiling Imp ...все се сещам за едно интервю където говореше кой я или не я е..л Close и за разгологъзените фотосесии

# 454
  • Sofia
Пенелопа е случила на хирург, затова се разхубави. Изпилен и повдигнат клюн до чипо носле, напомпани устни. Направо е с друго лице, но за разлика от нашенските чучела са я направили красива.

# 455
Щерката има кофти крака. Сякаш горната и долната част са от различни тела

# 456
Пенелопа е случила на хирург, затова се разхубави. Изпилен и повдигнат клюн до чипо носле, напомпани устни. Направо е с друго лице, но за разлика от нашенските чучела са я направили красива.

Ох, много хубаво са й направили нослето! И аз искам!

# 457
На последната снимка не е ли сестрата на Пенелопе, Моника. Тя е модел.

# 458
  • София
по бански в анфас ще са други нещата;)

Има и снимки в анфас. Не изглежда никак зле за нейните 53 години.  Wink
Скрит текст:

# 459
  • Варна
Изглежда просто чудесно! И на 43 да беше пак щеше да е ОК.

# 460
  • Sofia
В лице обаче е доста съсухрена.

# 461
  • София
Устните на Пенелопе винаги са били с подобна форма и обем, още от най-ранните ѝ филми. Не са ѝ "напомпани".

# 462
Сара Джесика също е страхотна !

# 463
# 464
  • Sofia
Не ми харесва снимката на Бекъм и щерка... като кадър от "Лолита" е Expressionless

Общи условия

Активация на акаунт