Звездни компромати- 369 част

• 81 354
  • 773
  •   1
Отговори
# 420
Гущеров-старши ясно показва силно неодобрение. Тук само внуче може да помогне.

# 421
Кали на участие пее легнала, но поради каква причина - не зная Wine Glass
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=60_iVa4KOjk

# 422
Много досадни тези, Банова и екс Президент, нечий нос ли се опитват да натрият, пари за рокля и костюм ли изкарват, чрез интервюта и корици, какво ли?

По принцип симпатизирах на Плевнелиев заради това, че е успешен бизнесмен, че е успял човек, но откакто се събра с Банова, направо ми падна в очите.
Струва ми се проява на много лош вкус да обикаляш Гала, вестниците и списанията, за да разказваш за новата си любов - трета подред. Смятам, че е обидно към предишното му семейство, към паметта на детето му да парадираш по вестници и списания за това колко си щастлив. Окей, бъди си щастлив, животът продължава, но не по този публичен начин.
Също така смятам, че Десислава е тази, която го подтиква към тази публичност и смятам, че тя адски вреди на имиджа му. Превърна се в оглупял мъж на средна възраст, който става за смях.

# 423
Те сега ни дойдоха до гуша, а като се роди наследникът не ми се мисли какво ни чака Banghead

# 424
  • София
Сара Джесика Паркър на плажа
Скрит текст:

# 425
  • София
Те сега ни дойдоха до гуша, а като се роди наследникът не ми се мисли какво ни чака Banghead
е как какво? бебешкият дневник ще се пише на живо при Гала:))

# 426
На мен Гущерова, Плевнелиева и сие не бих казала, че са ми дошли до гуша, защото не гледам предаванията, в които се изявяват, нито чета списанията, на които позират.
Но наистина в темата доста внимание им се отделя.

# 427
Адмирации за вида на С.Д.Паркър по бански!

Плевнелиев и Банова са навсякъде! Няма спасение от тяхната любов велика и разбира се, тиха и тайна Mask!

# 428
  • София
На мен Гущерова, Плевнелиева и сие не бих казала, че са ми дошли до гуша, защото не гледам предаванията, в които се изявяват, нито чета списанията, на които позират.
Но наистина в темата доста внимание им се отделя.
ами ето, сложила си ги в едно изречение с еднакъв контекст...
колко повече да иска един Президент;)
ужас, драги зрители.

# 429
 Да върнем малко звездния блясък на темата.

Пенелопе Круз на коктейл организиран от Сваровски.
Скрит текст:
Манди Мур на съшия коктейл
Скрит текст:
Шарлот Казариги
Скрит текст:
Шерцингер почива в Миконос или по скоро кифлее.
Скрит текст:
Нина Добрев- уж спортува, пък краката й са отпуснати, а и май виждам целулит. Whistling
Скрит текст:
Але Амброзио в Берлин
Скрит текст:

# 430
  • София
Емели, нито една снимка не ми се отваря.

# 431
Тонка, тази виждаш ли е?
Скрит текст:

# 432
Пенелопе е невероятна !

# 433
  • София
Вярно е много тъпо парче наш Григор, само като й видя навирената устичка на Никол и ми се газират вътрешностите.

# 434
Прекрасна Пенелопе!

Общи условия

Активация на акаунт