Пойраз Карайел след финала/Илкер Калели, Бурчин Терзиоолу & колеги -новини, проекти, изяви Тема 8

• 51 173
  • 735
  •   2
Отговори
# 180
  • София
Тц, не позна за женския образ на Пойраз, Инна Simple Smile В него (женския му образ) в трети сезон много успешно ще се намести Фунда. Просто страхотно им се получи. Същата откачалка Simple Smile

Ради, сигурна съм, че не си го забравила, но в момента не се сещаш Simple Smile Соня питаше Садо дали му липсва и той й отговори, че ако някога се случело такова нещо щял да си пусне да гледа научнопопулярен филм за китове Joy Joy Joy

Допълвам се с точност, разговорът е по телефона Simple Smile

И така, скоро на вашите екрани в еп. 58.

Соня: Липсвам ли ти?
Ако ти липсвам, ще дойда.

Садреддин: Когато ми липсваш,
си пускам документален филм.

Соня: Какъв филм?
Садо: - "Китове убийци".

Соня: Садреддин!
Б: - С кого говориш, Садреддин?

Соня: Това гласът на Бегюм ли е? Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 22:43 от Alexia_

# 181
Eли, запознай се със стопанката на Памук Joy Joy Joy

Както се вижда зад Зюлфо има и овен за всеки случай Joy

Хахахаха  hahaha hahaha лудото Ленче с бечката  Joy Joy Joy

Ей, няма скука с вас  Hug Hug Hug

Данке, за оставените следи  bouquet

Като сте казали 48-49, да добавя и аз... такива щури кадъни в турско дизи, като втората Айшегюл и двете ортачки-баджаначки до него момент никога не бях гледала.

# 182
  • София
Галеее Kiss, подсети ме за баджанака, ха ха! Култово просто!

Вижте колко е сладко порасналото дете на Сонгюл.

# 183
Като сте казали 48-49, да добавя и аз... такива щури кадъни в турско дизи, като втората Айшегюл и двете ортачки-баджаначки
Галее  Kiss аз също
Саше, наистина не го помня този диалог.  Joy Мерси, че ми го припомни.

Като сме го ударили на смехотерапия да продължа и аз. Пак Садо на вашето внимание.

Абе Сонгюл, бих те убил, но се страхувам, че на ония свят няма да те вземат и ще те върнат обратно Joy

# 184
  • София
И аз си намерих онова с безценните съвети на дявола и ангела, а на вас ето една малка част от нещо отново много забавно Simple Smile

# 185
Галя, Алекс, Ради Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Галя, като каза за втората Айшегюл, вчера се запознах с нея. Сцената, в която Пойраз я представи на Адил, много ми хареса. С джипката на батко си, непоколебима и войнствена, май и нейните бушони изгърмяха. Joy Сега са си лика-прилика с втория Пойраз.

Алекс, диалога с китовете е направо бисер. Grinning

Абе Сонгюл, бих те убил, но се страхувам, че на ония свят няма да те вземат и ще те върнат обратно Joy
Ради, не е изключено и Садо да е прав. Grinning

За да не съм пас, един от бисерите в епизода: Разговорът е в болницата след като Садо излезе от кома.

Сонгюл: Толкова плаках, плаках..
Садо: Защото не умрях ли?

и това

Ипек: Как е Садреддин? Добре ли е?
Сонгюл: Добре е. Добре е. Тази случка му е повлияла.
Ипек: Как така?
Сонгюл: Така: "Няма никой до мен, Сонгюл. Така и не можах да те оценя, Сонгюл. Забрави за всичко, да започнем от начало, Сонгюл. Сонгюл, та Сонгюл. Плаче, плаче, изля си душата"
Joy

Алекс, редактирам се, но ти видях поста след като публикувах.
Абе, не такъв хумор, толкова остроумни шеги и умни диалози, придружени от чудесна игра, рядко се срещат.

# 186
  • Чужбина
Голям смях тая вечер с вас...леле Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Сетих се за ергенското парти в еп. 32 - вижте го, вижте го Садо, как танцува, как стреля, как вика "Бог да те накаже, Сонгююююююююл":

А как хлипаше и се жалваше на рускинята, че се е опитал да убие Сонгюл, но тя и от това се била спасила.

А Сонгюл как била забременяла Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

"Жена ми е дявол, истински дявол", "Дяволът е същността на жена ми".

# 187

"Жена ми е дявол, истински дявол", "Дяволът е същността на жена ми".

Laughing Laughing Laughing

В един от епизодите я нарече пък дракон  hahaha hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha

Тоз сладур с босата глава и крилца разбива всички представи на човек за ангелите  Joy Joy

Сашко  Heart Eyes Hug Ради  Heart Eyes Hug Ина  Hug Ели  Heart Eyes Hug

# 188
Мале,  така се смея с вас. Алекс, не знам за Мелтем, но като се замислиш нито един не се вписва в никакви стандарти. Освен в стандарта

Понеже зациклихме на Садо, Сонгюл и Ипек, айде нещо и от другия триъгълник. Айшегюл, Пойраз, Бегюм. (49-ти еп.) Това е малко преди Нешет да заеме мястото на Бегюм, а Бегюм на Ипек в оформилите се геометрични фигури Joy

Инна и Ели в 49-еп. всичките маниаци- от Бахри до Полковника, триъгълници, многоъгълници  ще се съберат на едно място и не можете да си представите каква смехотерапия ви чака.

# 189
  • София
Аз пък ето това не го помня

# 190
  • Чужбина
Добро утро на всички!

Знаех си аз, че много много смях не е на хубаво.

Загубихме Сефер...

Аз някакси го чакам още да се появи, защото тяло няма. Но сигурно няма да се появи, защото гледам, че участва в 46 серии.

Инна не се издаде Hug Hug Hug

Поне Садо се събуди. Чудя се, Соня какво ще го прави тоя Селчук. Ще го убива ли?

А Пойраз как изтрещя...не е истина просто Scream

# 191
Здравейте.

Знаех си аз, че много много смях не е на хубаво.
Загубихме Сефер...
Аз някакси го чакам още да се появи, защото тяло няма. Но сигурно няма да се появи, защото гледам, че участва в 46 серии.
Инна не се издаде Hug Hug Hug

Ели, Инна прихвана от Ради и Алекс. Гледам да дозирам това, което издавам, за да останат моменти, в които да се изненадаш и ти Kiss
За Сефер мисля, че смъртта му беше поднесена страхотно. Т.е. не знам дали една смърт може сама по себе си да е страхотна, но имам предвид, че неговата беше чудесен и смислен завършек на живота му. Беше саможертва в името на любимата, на семейството, на любовта, на нещо по-голямо и значимо от собственото аз.
А си права, че и начина, по който загина, някак си го прави безсмъртен. Бахри с право каза на Сема, че това, че не са го намерили означава, че ще е жив вечно, най-вече в сърцето ѝ.

И ти ли стигна до 49 еп?

Аз довечера го пускам (стига нещо да не ми развали разчета на времето) и нямам търпение да видя хумора и смехотерапията, за която Ради каза.

А Пойраз как изтрещя...не е истина просто Scream
Пойраз не ме изненада, но Илкер ми събра очите. По такъв начин може да играе само великолепен актьор.

За финал да не пропусна да сложа тази снимка (за мен е нова, била от фотографа Джем някой си от фотосесия на Бурчин и Илко, ако съм разбрала правилно от хаотичния превод на чичко Гугъл)

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 12:38 от Inna_Hristova

# 192
Ина, Ели, Саше, Галка,  и позагубилите се напоследък Роси Неолита, Пепелче и Ванко

Саше, това ме уби Grinning
Аз пък ето това не го помня

Ако ти не го помниш, дето си превеждала и редила субс., какво остава за нас. Joy Ако не бъркам обаче, май го го бяха пуснали преди официалния трейлър на втори сезон.

Поне Садо се събуди. Чудя се, Соня какво ще го прави тоя Селчук. Ще го убива ли?

Ели, Сефер няма да се върне. Актьорът е имал някакви проблеми с продуцентите и е напуснал сериала. Режисьорката, която по онова време му беше гадже, също доснима сезона и напусна заради някакви вътрешни проблеми.

Колкото до Селчук, онези двете шматки още се мъчат с него или той с тях. В 49-ти еп. друг ще го убие, но и след смъртта му Ипек и Сонгюлчето няма да са много рахат Joy

Иннче, мерси за снимката. Flowers Rose Май съм виждала разни вариации и кадри от въпросната фотосесия, но тази снимка и за мен е нова.

# 193
Колкото до Селчук, онези двете шматки още се мъчат с него или той с тях. В 49-ти еп. друг ще го убие, но и след смъртта му Ипек и Сонгюлчето няма да са много рахат Joy

Eли, Ради вижте ги само Grinning

# 194
Иннче, Ели, заповядайте.

Фраг. 1

Нешет: Ти кой си?
Пойраз: Брат ти.
Ихсан: От страх е събрал всички. Дори комшиите на Пойраз.
Бахри: Живота ви е поверен на мен.
Адил: Нападни онази къща и убий всички с изключение на Нешет.
Садо: Тази вечер сме тук. Ако създадете дори малък проблем, ще ви закопая в градината.
Пойраз: Да не би между вас да е имало нещо?
Мелтем: Оооо...
Пойраз: Този Зюлфикяр..
Айшегюл: Зюлфикяр го няма, има я Айшегюл, става ли?
Пойраз: Какво съм направил?
Ташкафа: Хвана главата на един и започна да я удря в масата, удря, удря..
Пойраз: Ти на мъжът, който тайно уби и зарови мъжът на Юмран ли ще вярваш или на мен..
Юмран: Върви и забременей от чужд мъж, пък после го представяй за внук на г-н  Бахри.
Деспина: Какво?!
Сонгюл: Оха!
Ипек: Отвлече собственото си дете, бе!
Садо: Какво?!
Сонгюл: Попитай я кой е Селчук. Гаджето й!
Селчук: Какво има, Садреддин? Оръжие и т.н?

Фраг. 2

Пойраз: До днес видяла ли си някой нормален в семейството ми?
Айшетюл: Най-нормалният си ти, а си напълно луд!
Пойраз: И аз те обичам.
Зюлфикяр: Батко-вци? Майсторе, нищо не разбирам. Кой какъв е?
Сема: Нешет е големият син на Адил.
Садо: Спасихме се от малкия, само големия липсваше.
Адил: Изпрати сина ми или ще закопая цялото ти поколение.
Бахри: При най-малката ти грешка, ще ти изпратя обичаният ти син на парчета.
Нешет: Баща ми е един луд.
Бахри: Това ни е известно. Ще ми отговорите честно или ще си понесете последствията.
Ихсан: Хайде, тръгвайте.
Пойраз: Хората на Ихсан ни обградиха. Къде си?
Сонгюл: Виж, наоколо е пълно с въоръжени мъже. Кълна се, ще те направят на решето. Стой тихо.
Садо: Да ти простя?
Ипек: Ще ми простиш ли?
Адил: Доведи Нешет и вземи Сефер.
Сема: Докажи го и ще доведа сина ти.
 Аслъ...
Сема: Ще ми доведеш Сефер!

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 14:48 от _Radi

Общи условия

Активация на акаунт