Пойраз Карайел след финала/Илкер Калели, Бурчин Терзиоолу & колеги -новини, проекти, изяви Тема 8

• 51 206
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Иннче, Ели, заповядайте.

Фраг. 1

Нешет: Ти кой си?
Пойраз: Брат ти.
Ихсан: От страх е събрал всички. Дори комшиите на Пойраз.
Бахри: Живота ви е поверен на мен.
Адил: Нападни онази къща и убий всички с изключение на Нешет.
Садо: Тази вечер сме тук. Ако създадете дори малък проблем, ще ви закопая в градината.
Пойраз: Да не би между вас да е имало нещо?
Мелтем: Оооо...
Пойраз: Този Зюлфикяр..
Айшегюл: Зюлфикяр го няма, има я Айшегюл, става ли?
Пойраз: Какво съм направил?
Ташкафа: Хвана главата на един и започна да я удря в масата, удря, удря..
Пойраз: Ти на мъжът, който тайно уби и зарови мъжът на Юмран ли ще вярваш или на мен..
Юмран: Върви и забременей от чужд мъж, пък после го представяй за внук на г-н  Бахри.
Деспина: Какво?!
Сонгюл: Оха!
Ипек: Отвлече собственото си дете, бе!
Садо: Какво?!
Сонгюл: Попитай я кой е Селчук. Гаджето й!
Селчук: Какво има, Садреддин? Оръжие и т.н?

Фраг. 2

Пойраз: До днес видяла ли си някой нормален в семейството ми?
Айшетюл: Най-нормалният си ти, а си напълно луд!
Пойраз: И аз те обичам.
Зюлфикяр: Батко-вци? Майсторе, нищо не разбирам. Кой какъв е?
Сема: Нешет е големият син на Адил.
Садо: Спасихме се от малкия, само големия липсваше.
Адил: Изпрати сина ми или ще закопая цялото ти поколение.
Бахри: При най-малката ти грешка, ще ти изпратя обичаният ти син на парчета.
Нешет: Баща ми е един луд.
Бахри: Това ни е известно. Ще ми отговорите честно или ще си понесете последствията.
Ихсан: Хайде, тръгвайте.
Пойраз: Хората на Ихсан ни обградиха. Къде си?
Сонгюл: Виж, наоколо е пълно с въоръжени мъже. Кълна се, ще те направят на решето. Стой тихо.
Садо: Да ти простя?
Ипек: Ще ми простиш ли?
Адил: Доведи Нешет и вземи Сефер.
Сема: Докажи го и ще доведа сина ти.
 Аслъ...
Сема: Ще ми доведеш Сефер!

Оха! Оха! Както казва Пойраз Wink Какво ни предстои  от Joy до Cold Sweat Затова го обичам този сериал. Няма хлабаво!

пп. Мерси, Ради Kiss

# 196

Тази вечер от 20:00 ч. започва "Лъжливият зет"

Ако някой иска да гледа- Fox tv online

# 197

Тази вечер от 20:00 ч. започва "Лъжливият зет"

Ако някой иска да гледа- Fox tv online

Аз искам, но няма никакъв смисъл, защото нищо няма да разбера. Дали ще има някакъв превод руски, български, знае ли се нещо Blush

# 198
Aз искам, но няма никакъв смисъл, защото нищо няма да разбера. Дали ще има някакъв превод руски, български, знае ли се нещо Blush

Инна, аз знам само, че  ще е мини-сериал. Планувани са 6 епизода. За превод не съм срещала нищо, но предполагам, че рускините ще го  превеждат. Ако попадна на превод ще споделя.

Да се редактирам с малко кадри от сериала за фенките на Али.

Да ви кажа на мен много ми харесва. Като за първи еп.- лека, романтична комедия, а Али и Дила са много стиковани и обаятелни един до друг.
Връщам си назад думите, че му трябва някоя по-красива, защото в кадър са страхотни и много хармонични. Тя е много чаровно и нежно същество.

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 21:27 от _Radi

# 199
Инна, аз знам само, че  ще е мини-сериал. Планувани са 6 епизода. За превод не съм срещала нищо, но предполагам, че рускините ще го  превеждат. Ако попадна на превод ще споделя.

Да се редактирам с малко кадри от сериала за фенките на Али.

Да ви кажа на мен много ми харесва. Като за първи еп.- лека, романтична комедия, а Али и Дила са много стиковани и обаятелни един до друг.
Връщам си назад думите, че му трябва някоя по-красива, защото в кадър са страхотни и много хармонични. Тя е много чаровно и нежно същество.

Ради, много, ама много ти благодаря Kiss Flowers Hibiscus

# 200
Да ви кажа накратко за темата на сериала по време на рекламите.
Героят на Али е адвокат. Запознава се с главната героиня при инцидент, в който тя го бутна с колата си. Тя трябва да запознае семейството си с годеника си, но не може да им каже, че са се разделили. Има и нещо за някакви откраднати пари, но изпуснах началото.
Та Али е "Фалшивият зет". Съгласи се да се представя за нейн годеник и сега и двамата лъжат и мажат, защото семейството й усеща, че има нещо гнило. В същото време те двамата се опознават и май покрай всичко започват и да се харесват.

Айде и още малко кадри

# 201
Ради, и аз го гледам. Оказва се, че до голяма степен съм разбрала. Той се представя за Кенан, а тези дето я отвлякоха искат парите от него нали?

# 202
Ради, и аз го гледам. Оказва се, че до голяма степен съм разбрала. Той се представя за Кенан, а тези дето я отвлякоха искат парите от него нали?

Да, Кенан е истинският годеник, за който се представя Фърат. Героят на Али е Фърат. Тези, които я отвлякоха искат парите от Фърат.

П.п Актрисата, която играе майката, играеше в Пойраз- беше мениджър на певицата Селин.

Иннче, да се редактирам.
Значи Аслан им каза истината. Фърат не е адвокат. Адвокатът е Кенан. Той и е  изневерил, та тя затова не е искала да им каже. Откраднатите пари са били на Фърат. Искали са да отворят фитнес център с негов приятел, но са се забъркали с някакви гангстери.
В крайна сметка само инцидента и това, че наистина са се влюбили било истина. Това разказаха Аслън и Фърат на семейството й.

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 22:22 от _Radi

# 203
Ради, златна си, момиче. Purple Heart
Обаче това сериал ли ще е или филм? То всичко се развива толкова бързо Thinking  Дори и шест епизода да е, пак не знам какво ще се случва в останалите 5 Grinning Иначе ми харесва този формат- кратко, ненатоварващо и романтично сериалче. Установявам, че и с преразказ се оправям добре в действието. Те така играят, че схващам основното.
Все пак, ако намериш епизода с буквички на руски ще съм много благодарна.

П.п. Алекс каза, че и тя ще го гледа, но сигурно не се е класирала или е забравила.

# 204
Ради, златна си, момиче. Purple Heart
Обаче това сериал ли ще е или филм? То всичко се развива толкова бързо Thinking  Дори и шест епизода да е, пак не знам какво ще се случва в останалите 5 Grinning

Това, че ще е мини сериал с 6 еп. май го беше писала Бирсен. Обаче гледам, че в туитър от Фокс тв са написали- романтичен комедиен филм

Цитат
FOX @FOXTurkiye
İzlemekten keyif alacağınız bir romantik komedi filmi... ❤ Başrollerini Ali İl ve Dila Danışman'ın paylaştığı #YalancıDamat başlıyor!

Не знам. Ще видим.Така или иначе и края не видях.

# 205
  • София

П.п. Алекс каза, че и тя ще го гледа, но сигурно не се е класирала или е забравила.

Хелоу ви!

Инна, не бях забравила, но поради промяна в плановете в последния момент, вечерта не бях у дома Simple Smile а пък вие сте "оставили" страхотни неща както обикновено. Затова все си казвам, че повече няма да правя планове за каквото и да било и все не си спазвам правилото Simple Smile И вече никакви планове, освен започващия лек ремонт у дома на 21-ви този месец, ама там вече майстора каза и не може да ми се размине, ха ха.

Ради, благодаря за преразказа и м/у другото аз се учудих като писа, че е мини сериал, но реших че може би нещо не съм доразбрала (защото нали си гледам по диагонал и вечно съм пропуснала нещо :joy ) и бях мернала, че става въпрос за филм.

От снимките и на мен ми се струва, че двамата стоят добре заедно на екрана Heart Eyes

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 14:28 от Alexia_

# 206
Ради, Алекс  Kissing Heart Kissing Heart

Не знам. Ще видим.Така или иначе и края не видях.

Ради, ами да си призная, че и аз. Нали пуснаха реклами, станах и като се върнах вече вървеше нещо друго.

Алекс, почти винаги и при мен се случва така с плановете. Направо не знам как има хора, които правят план за другата година например. При мен не се получава.
След като си пропуснала, ето още снимки, които намерих докато търсех дали го има качен някъде.

Днес ще догледам 49-ти еп. на Пойраз. Наистина е страхотен епизод. Определено се превърна в един от любимите ми. Много хумор, много екшън, страхотен микс забъркаха маниаците.

******************************************************************************************************************************
Прекрасна е тази Бурчин, бе Heart Eyes Такава осанка, харизма, а толкова сладка, непринудена и скромна. Sparkling Heart

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 15:47 от Inna_Hristova

# 207
Саше, Kiss и аз съм така с плановете. И почивка ни предстои, и ремонт, да се надяваме, че на финала всичко ще е както е запланувано (което рядко ни се случва Grinning вечно изскачат непредвидени неща.)
Инна Kiss , ти си търсила дали е качен филма на Али, аз пък перманентно си издирвам филма с Атаберк, ама йок. Много ми се ще да го гледам, но освен разни клипчета, нищо не намирам. Преди три часа са качили ново клипче

Предходните качени
Скрит текст:

Някой, ако го намери качен, да пусне линк, моля.

Емел

п.п. Сериалът ѝ ще го финализилат август, като ще излъчат всички заснети серии, но няма да има продължение. Т.е. ще си остане като летен сериал и няма да продължи и през  есента.

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 17:41 от _Radi

# 208
  • Чужбина
аз пък перманентно си издирвам филма с Атаберк, ама йок. Много ми се ще да го гледам, но освен разни клипчета, нищо не намирам.

http://filmozu2.com/ruzgar/

# 209
аз пък перманентно си издирвам филма с Атаберк, ама йок. Много ми се ще да го гледам, но освен разни клипчета, нищо не намирам.

http://filmozu2.com/ruzgar/

Ели , благодаря.  Two Hearts Kiss Заповядай един армаган Simple Smile

Редактирам се: Момичета, има го качен и "Лъжливият зет"

http://filmozu2.com/yalanci-damat/

Ели, двойно по-голямо 

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 19:24 от _Radi

Общи условия

Активация на акаунт