Дискова херния - 17

• 141 330
  • 749
  •   2
Отговори
# 540
Нямате ли болница наоколо със спешно отделение, идете там.

# 541
 Точно там ходих във спешен център

# 542
Таня, вземай и двете. Милгама еднократно на инжекция, след това на хапчета. Аз пия три пъти по едно.
Благодаря за доктора! Ще търся във Фейса.

# 543
Честита Коледа на всички! Бъдете здрави, много щастливи и обичани.

# 544
Благодаря, и от мен същото! Нека забравим за болестите и да пишем тук само защото ни е приятно да сме заедно!

# 545
Весела Коледа, момичета! Да сте живи и много, много здрави!

# 546
Да ви споделя, с риск да ме линчувате, от няколко седмици вземам CBD Brothers oil. Не знам плацебо ли е, но спя, като здрав човек. Вземам само вечер, по 1-2 капки, през деня не смея. Предлагат и кремове, но аз чаках от Бг, така че не съм пробвала. Не знам до Бг дали ще пратят, но със сигурност в ръчен багаж няма проблем.
Честно казано, докато се ядосвах, че с нищо по- сериозно не ме лекуват, сега, като се оферясах, почнах да пригласям на ДжиПи.
Светли празници, уютно да ни е!

# 547
Ани, чудесна коледна новина! Дай някакъв линк откъдето поръчваш да видя дали няма до БГ да мога да си поръчам, евентуално до UK или Германия чрез посредник?

# 548
Да ви споделя, с риск да ме линчувате, от няколко седмици вземам CBD Brothers oil. Не знам плацебо ли е, но спя, като здрав човек.

Защо да е плацебо? Това е канабис, съвсем очакван му е ефекта, нали сега се очаква да е по-добрата алтернатива на опиатите за болка.

Но едва ли е разумно да се взима в България, все пак тук не е легален канабиса за медицински цели.

# 549
 Това не е ли само болкоуспокояващо?
Но е добре, че Ани спи и се чувства добре.

# 550
Milittana, от UK поръчвам, само от производителя, не вземайте от EBay. Ползвам лилавия хибрид. Това е страницата - CBD Brothers. В случай, че се колебаете между няколко продукта, искайте мостри, пращат. Може да се консултирате кое е подходящо за вас. Аз не съм, нямах време, на сляпо поръчах.
Да, да, няма да ме излекува, но успокоява.
Аз бездруго само в началото съм приемала ибопрофен 250мг, никаква разлика, по- силният е с рецепта, но не ми даваха. До 7 мес щяло да мине. Все съм в алтернативата. Дано и на вас помогне.

# 551
И в България има CBD OIL :
http://www.drbiomaster.com/продукти/deep-nature-project/

https://apteka.framar.bg/30064196/конопено-масло-cibdol-10-cbd-10-мл

https://www.cbdoil.bg

И др.

# 552
Като прочетох Ани, че са и казали, че до 7 месеца ще мине, и аз си мислих за това чакане, но знам ли го накъде ще калцира, да му се невиди!

# 553
Какво да ви кажа, всеки път целенасочено исках час за различни ДжиПи, 3 пъти в клиниката, 3 пъти в спешно, пускаха някакви изследвания, и не, и не, само ибупрофен, отвсякъде това, организмът ще се справи. В момента наистина се чувствам по- добре, мога повече да седя седнала. Но аз ходя на остеопат, на 2 пъти посетих хиропрактор, но не е за мен, много силно натискат. Не знам доколко какво ми помага, не знам дали е херния или протрузия, но наистина с времето нещата се нормализират.

# 554
Честита Коледа !
И аз да с се оплача , от многото гости и висене по мивката изведнъж  през мен премина  някакъв вирус , заболя ме между всички ребра и пред нощта ме удари естествено н кръста  на ДХ-то !
Добре ,че съм заредена  с разни неща , веднага пих  Мовалис с Уримил и се намазах с Арника , сложих едно тъничко фолио на мястото и до сутринта бях в движение . Сега трябва  поне 5-6 дни да си попия  противовъзпалителното , защото от веднъж не минава . Не ме беше тормозило така 7-8 месеца . Имах други проблеми и бях забравила за кръста .
Аз също май ще си потърся  канабис , ще е по-добре от фалшивите Волтарени , които  агресивно рекламират .
Леми , благодаря ! Тук излизат канабисите  https://www.cbdoil.bg , но май ги дават за пиене . Мен по ми се иска  някакво кремче да опитам .

Последна редакция: ср, 26 дек 2018, 18:04 от Ели-ТАЛ

Общи условия

Активация на акаунт