Хитринки за всякакъв случай - 17

• 82 010
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Какъв ви е капанът? Пробвайте лепящите, има ги в кауфланд. По средата сложете саламче, въпреки, че може и без нищо, той е ароматизиран да мирише вкусно, доколкото помня.

# 691
Капана е от старите а примамка. Ще потърся в К. Благодаря.

# 692
  • София
Как да хвана мишка? На вилата вече повече от месец се борим, чрез капан, но няма полза.

С котка винаги сме успявали, с капан - никога.

# 693
Майка ми преди месец спомена , че е влязла мишка в мазата под стълбището . Вечерта остави котката в мазата и на сутринта , мишката беше вече в миналото Joy

# 694
+ 1 за капан с лепило. В къщи веднага се хвана гадинката.
Но бяхме сложили сирене. От тук ме посъветваха, ако сирене не помага, месенце, ако и то не помага, сладко. На все нещо ще клъвне гризача.

# 695
Май в моя пост не се чете , че стените са с вагонна шарка- вдлъбнатини и цепнатини.  Трябва ми нещо за пръскане или със звукови вълни. 

# 696
Как да хвана мишка? На вилата вече повече от месец се борим, чрез капан, но няма полза.
Мен ме спаси ветеринарна аптека от това животинче.
Всичко пробвах, което съм чувала, включително и капан и лепило, но 10-на дни си ме разиграва.
Аз съм писала по-напред в темата, че стигнах до ветеринар и споделих всичко, което съм използвала,
за да се ориентира, кое може да го привлече.
Даде ми "локумчета" (така ги нарече) и само от първото залагане пакостникът си хапна и излезе
на открито да си умре. Такова било действието на въпросния препарат - принуждава ги да излязат, а не да
остават зад шкаф или вътре в чекмедже.

# 697
Благодаря на всички относно съветите за справянето с мишките. Ще пробвам още тази събота.

# 698
  • София
Какво да ползвам за обезмирисване на обувки, миришещи на мухъл? Черни са.

# 699
тази зима се борихме с тия гадини. и ние пробвахме с капани, ама на, нищо не стана. помогна ни само една отрова, която продават в железариите: тя е като пакетче чай, напоено е с отрова, синьо е на цвят (сигурно от отровата), слагаме го в метална кутийка. пипаш го само с предпазни средства (ръкавици, плик), че е опасно и за човек. ако пакетчето почне да изсъхва, може да се навлажни с вода. след като мишката си хапне от него, умира някъде (може и да не разберете къде, но по миризмата ще разберете, за съжаление де)

delpel, да не са това локумчетата, за които пишеш?

# 700

Пробвай с ванилия на прах ,тази готварската Blush

# 701
  • София

Пробвай с ванилия на прах ,тази готварската Blush
мерси!

# 702

delpel, да не са това локумчетата, за които пишеш?
Да, на малко пакетче чай приличаше, но розово на цвят.
В Службата залагаха от сините и наистина имаше ефект, но умиращите се криеха в шкафове и ги намирахме по миризмата. Много, много неприятно.
Възможно е да са няколко вида и с различно действие. За моите (розови) обясних, какъв беше резултата.

# 703
Здравейте! Някой има ли представа как мога да разширя малко едни платнени кецове, че дадох 140 лв. и умирам от яд.. Номерът е моят, но моделът е малко стеснен някак си отпред и имам нужда от леко разхлабване на плата.

Според моя опит, зависи какъв е плата, но повечето платове не могат.

Аз махам стелките, пак е нещо.

Или ги носиш на обущар да постоят на макет - ама може да се разлепят или разшият, аз така си посъсипах едни кожени обувки т.е. обущаря ги посъсипа, но аз му ги занесох все пак.

# 704
Ние ползваме само отровата на Ратимор( розовите пакетчета като пастичка). До сега не сме имали проблем. Но става за места,на които можеш да поставиш.до колкото знам почват да търсят вода и заминават на някъде, и мисля че исъхват като умрат и май не миришат. Исках да ви попитам дали тези ултразвуковите вършат работа? Някой ползвал ли е? С гипсо-картон сме и гадините пак са си намерили от къде да минат под него и не мога да ги слушам,ужасно е! Та ми се искаше ако някой е ползвал да каже и каква марка е ? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт