Хитринки за всякакъв случай - 17

• 82 046
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Моля,споделете нещо против паяци,комари и разни други буби,че вече ми писна,постоянно сме нахапани от нещо.
Може и препоръка за нещо , което се купува от вет.аптека,стига да действа.

# 646
  • София
И аз търся нещо ефективно срещу бълхи, Райд- НЕ. Нещо което да не е отровено, купувах преди време някакво био не помня името с помпичка,това нещо беше една голяма бутилка - нищо.

# 647
Можете ли да ми препоръчате препарат за миене на теракот и ламинат, но да е с естесвени съставки. Мием с мистър пропър или медикс, но кучето ми си разнася хрупките навсякъде и ближе долу и после повръща. Нещо натурално, но не и да е вода и оцет. Мерси

# 648
Можете ли да ми препоръчате препарат за миене на теракот и ламинат, но да е с естесвени съставки. Мием с мистър пропър или медикс, но кучето ми си разнася хрупките навсякъде и ближе долу и после повръща. Нещо натурално, но не и да е вода и оцет. Мерси
Виж това дали ще ти свърши работа. Нямам опит с него.

# 649
Изключително ти благодаря!! Точно от такова нещо имах нужда!

# 650

https://www.hippoland.net/friendly-organic-universalen-preparat- … ml-fr-00119-88396
Това май е същото и е малко по-евтино. И не е опасно за бебета, понеже знам от друга тема, че скоро ще раждаш Blush

# 651
Ооо мерси много много!!!

https://www.hippoland.net/friendly-organic-universalen-preparat- … ml-fr-00119-88396
Това май е същото и е малко по-евтино. И не е опасно за бебета, понеже знам от друга тема, че скоро ще раждаш Blush

# 652
Момичета, вчера в Хоуммакс видях та промоция микрофибърни кърпи - 1,69 лв за два броя. Предполагам, че за тази цена не са онези, които вие хвалите, но все пак да кажа... Взехме си две, още не съм ги използвала. ММ прибра едната в колата, но и той още не я е пробвал.

# 653
И аз търся нещо ефективно срещу бълхи, Райд- НЕ. Нещо което да не е отровено, купувах преди време някакво био не помня името с помпичка,това нещо беше една голяма бутилка - нищо.
Аз във водата, с която мия пода, слагам 10 капки от етерично масло от чаено дърво. Отделно слагам в пулверизатор вода с десетина капки и пръскам върху матраците, килими, дамаски, пердета. Много страдаме от бълхи и това помага. Може и в комбинация с други етерични масла. Мисля бях взела и от лимонена трева. Тя също против разни гадинки.

# 654
  • София
Аз във водата, с която мия пода, слагам 10 капки от етерично масло от чаено дърво. Отделно слагам в пулверизатор вода с десетина капки и пръскам върху матраците, килими, дамаски, пердета. Много страдаме от бълхи и това помага. Може и в комбинация с други етерични масла. Мисля бях взела и от лимонена трева. Тя също против разни гадинки.
Много благодаря!

# 655
Никога не съм поръчвала циклене на паркет. Кога е по-удачно - след шпакловка на стените и боядисване или преди това? Много прах ли се вдига? Може ли да го отложа във времето, сега бюджетът ми е тънък, ще има ли много прахоляк след време, когато апартаментът е обитаем? Паркетът засега е много добре и ми се иска да спестя един разход,но все някога ще трябва да се направи. Трябва ли да се изнесе всичко от стаята или може и на части, имам предвид да се избутат всички мебели в единия край и да се цикли свободната площ, после другата част. Извинете за глупавите ми въпроси и благодаря.

# 656
Ние циклихме безпрахово след боядисване. Нямаше прах. Но цялата стая трябва да е празна Wink

# 657
А колко време съхне лакът? След колко дни могат да се внесат мебелите обратно?

# 658
Ха, тук ме хвана Simple Smile Хем беше преди няма и година Simple Smile По спомен май ни казаха на 2рия ден.

# 659
  • Стара Загора
Ха, тук ме хвана Simple Smile Хем беше преди няма и година Simple Smile По спомен май ни казаха на 2рия ден.
И на нас казаха 2-3 дни да изчакаме с нанасянето.
И си уточнете с фирмата, която ще цикли да запълни фугите, ако има, че у нас се направиха на ударени. И сега си имам изциклен и лакиран паркет, ама с фуги. Мъжът ми щеше да ме убие Simple Smile
Добре, че се вижда малко и него ще го покрия с пътечки.

Общи условия

Активация на акаунт