Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (76) - юли'2018

• 121 654
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 665
  • при късмета
Извинявам се за въпроса извън темата:
Има ли някой от темата, който получава детски надбавки и е подал данъчна декларация за награди от игри?
Звъннаха ми от соц., че им излиза доход в НАП, който не съм декларирала при тях........
Изобщо не съм се сетила, че и хлебопекарна за 150лв трябва да впиша в заявлението за детски ...
Някой др. с подобен проблем?
Ти се водиш безработна ли? Искат удостоверение от НАП за регистрирани трудови договори, но за цялостен доход през годината не знам да искат. Доходите от трудови правоотношения само ги интересуват. Детските се отпускат само на база доходите на родителите в/у които се внасят осигуровки. Никакъв друг доход не е постоянен и сигурен. И наем да взимаш и то добър, не е гаранция, че ще го вземеш и следващия месец, камо ли година напред. Иди на място да видиш за какво става въпрос, надали по телефона ще се разберете. Мисля, че не могат да вземат предвид подобен доход, ама може и да са променили нещо, знам ли. А по-вероятно в справка от НАП да излиза доход, но да не излиза точно какъв. И при тях ще има неуредици предполагам доста време, защото тази година за първи път се декларират такива доходи.

# 1 666
Публикувани са печелившите от Кармела. За съжаление мен ме няма Simple Smile http://www.karmela.eu/c/bg/novini/pechelivshi-1-vo-teglene-30072 … -igri/?eyear=2018

# 1 667
  • София
За играта на Самърсби може ли някои спечелил да ми каже кога изпращат имейла на печелившите.

# 1 668
  • София
За играта на Самърсби може ли някои спечелил да ми каже кога изпращат имейла на печелившите.
Аз спечелих шапка във второ теглене и ми пратиха имейл в 20:52 часа в понеделник - 16 юли.

# 1 669
  • Сливен
Победителите в Кармела-свързват ли се със тях?

# 1 670
От първо теглене - в 16:18 на 09.07 (понеделник).

# 1 671
  • София
Аз спечелих шапка във второ теглене и ми пратиха имейл в 20:52 часа в понеделник - 16 юли.

Благодаря много за отговорът Heart Значи сега са публикували от третото теглене, а днес е четвъртото теглене Simple Smile Мерси много Simple Smile

# 1 672
Кармела не ме обича и това е /в старата игра ме нямаше и отново ме няма/.
Милка - много исках палатката, но уви и там нищо - отказвам се.
Самърсбито ми отговориха във фейса, че снимките ми въпреки че не са в моя профил участвали Rolling Eyes сега остава и да спечелят нещо Laughing
За момента май само в тези игри играя

# 1 673
Здравейте! Някой беше публикувал игра на Golden Rose "Играй и спечели"🍀💅💅💅💅💅Днес трябваше да публикуват 20 печеливши,някой нещо видял ли е?Пише,че победителите ще бъдат публикувани на 30.07 в секция Победители.Аз нещо не мога да открия такава.🙄

# 1 674
  • София
Получих днес ваучера за гориво от Орбит (последна седмица).
От Милка нищо 4:0.
От Капи печеля продукти, преди малко ми се обадиха  newsm44 .
Успешна и късметлийска седмица на всички от темата  Peace

# 1 675
  • София
И на мен ми звъннах от Капи, и аз с пакет. Още не са публикувани печелившите.

# 1 676
Да ме прощава някой, ако пак съм се объркала. Но мисля, че става въпрос за човек от печелившия клан:
https://m.facebook.com/profi.credit.bulgaria/photos/a.1936970606 … e=3&source=48

# 1 677
  • Сандански
Взела си е кредит жената спечелила е какво я хейтим... Joy

# 1 678
  • Вестерос
Пише Русе Grinning

# 1 679
Имам уред 3&1 от Капи. Преди малко звъннаха за адрес. Явно публикуват списък с  печеливши след като ги  прозвънят.
 За социалните  питайте ги как да пишете предметна награда в техния формуляр, при условие,че  служебната бележка е за пред НАП . То бива неразбории ама тяхните станаха много. Да не стане само така, че заради една такава награда да изгори човек с едни детски.

Общи условия

Активация на акаунт