Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (76) - юли'2018

• 121 620
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 650
Здравейте! Някой може ли да ми каже  Кармела наградите с коя куриерска фирма се разнасят, защото ми казаха,че преди седмица е предадена наградата на куриер

На мъжа ми му пратиха батерията с Еконт, щото се забавиха повече от месец, уж представител щеше да се обади, но забравил, хем бил в града и така, накрая с Еконт...

# 1 651
  • София
В Спаркса са излезли последните печеливши.

# 1 652
Очилата от Somersby - първа седмица. Еконт.
Скрит текст:
Пращат ли смс или направо идват?
Идват направо на адреса.

# 1 653
Очилата от Somersby - първа седмица. Еконт.
Скрит текст:
Изглеждат с пластмасова рамка имитация на дърво, или греша? Мислех, че трябва да са с дървена ...
Чиста пластмаса Simple Smile

# 1 654
https://kino.nova.bg/film/winners
Каква ли е тая фамилия с Ъ? Има два пъти Р.Ъ. Thinking Laughing

# 1 655
На Спаркса още не публикуван печелившия за екскурзията. Коя ли му е фамилията ?!?
Някой знае ли дали белите капачки от Фанта и Спрайт ще дават специални кодове за Морско приключение?

# 1 656
Идвам да покажа шапката на Somersby от първата седмица. Пратиха ми смс от Еконт сутринта, а непосредствено преди да дойдат вкъщи ми се обадиха да питат дали съм на адреса.

Скрит текст:

# 1 657
След новия закон, все повече организатори започнаха да обявяват печелившите си с инициали. Предпоставка и за 2-те страни да злоупотребяват.

A.O - 5 пъти, да не говорим, колко пъти е фамилията О. /30%/, много разпространена фамилия и почти още толкова с фамилия Е. Защо ли ми се струва, че нещо не е наред?!

Последна редакция: пн, 30 юли 2018, 13:36 от Sonnenlicht

# 1 658
Освен това ми прави впечатление, че почти всичките имена са само с гласни букви. По две имена има във всяка от групите с награди със съгласни групи и то с еднакви съгласни - в първите с "Р", при вторите  с "В", а при третите с "Л". Странен алгоритъм са избрали за печеливши.

# 1 659
Пълна шашма изглежда този списък с печеливши на Кино Нова. Ще ме прощават ама хич не им вярвам, че списъкът е реален.

# 1 660
  • Вестерос
To повечето са с А.

# 1 661
Аз не разбирам след като се съгласяваме с правилата и съответно даваме разрешение да ни публикуват имената, защо все пак не го правят? Разбирам да беше против наше знание и желание, но не е така. Всичко става доброволно. Тази комисия за защита на личните данни изобщо не ми обърна внимание на едно оплакване, като цяло вероятно ще си върши работата по български - тоест почти никак. Но явно самото и съществуване буди страх и ужас.

# 1 662
Извинявам се за въпроса извън темата:
Има ли някой от темата, който получава детски надбавки и е подал данъчна декларация за награди от игри?
Звъннаха ми от соц., че им излиза доход в НАП, който не съм декларирала при тях........
Изобщо не съм се сетила, че и хлебопекарна за 150лв трябва да впиша в заявлението за детски ...
Някой др. с подобен проблем?

# 1 663
  • София

То има толкова много повторения Simple Smile А. О. и много други Simple Smile Дано ги коригират и напишат целите имена Simple Smile

# 1 664
  • Сандански
Извинявам се за въпроса извън темата:
Има ли някой от темата, който получава детски надбавки и е подал данъчна декларация за награди от игри?
Звъннаха ми от соц., че им излиза доход в НАП, който не съм декларирала при тях........
Изобщо не съм се сетила, че и хлебопекарна за 150лв трябва да впиша в заявлението за детски ...
Някой др. с подобен проблем?
Няма как да го впишеш в заявлението за детски, а ти подаде ли данъчна декларация?

Общи условия

Активация на акаунт