Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (76) - юли'2018

• 121 643
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ще се пробвам в Милка харесват ми наградите Simple Smile
Късметлийска да е темата

# 61
  • МИНДЕРА
Изпратих и аз ЕГН,на Орбит и ще чакам да дойде наградата.Да не се окаже ,че може и ЕГН —та да се измислят...
Чакам с нетърпение да видя каква ще бъде новата игра на Сникерс,предполагам че ще се включа.

# 62
  • при късмета
Аз продължавам да не схващам защо им изпращате ЕГН. Нямат право да го искат за ваучерите

# 63
  • Сандански
То егн-тата са навсякъде така, че защо да не ги дадем и на организаторите поне ще засичат кой е с повече награди. Joy

# 64
Здравейте на всички,
Честита нова тема, за създаването на която благодаря.
От два дни не съм влизала и едва успях да ви изчета за въпросните фамилии, направо сте им разказали играта Simple Smile
Милка ме блазнят наградите, най-вече защото имам познат рибар, който много ще им се зарадва. Но пък са малко, така че не знам дали ще се включа... Ще мисля малко.
Някой питаше за Нивеа и посланиците:
http://ext14.nivea.bg/4/promo/DARETOWOWANDCARE_Official_Rules_2018.pdf
Това са условията на играта, не са ми много ясни, най-вече защото не се разбира дали ще се обявят след края на промоцията 31.12.2018 или и по средата ще има нещо....

Така, само за информация, че и Арияна четат. Вярно, че със закъснение, но съм получила следния отговор на "оплакването" ми, че в новата им игра с историите можеш да опишеш 5-6 изречения:

"На първо място Ви благодарим за обратната връзка! Вероятно става дума за
техническа грешка. Ще препратим Вашето запитване към колегите, за да се
погрижат за отстраняването на неизправността."
Аз вече се опитах и написах история, не че съм сред първите печеливши.... Ако някой има желание да се регва Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 юли 2018, 20:26 от Villy_Na

# 65
За Орбит знаем, че за 20 лв. ЕГН не им трябва, но ако така ще спрат измамните практики, нямам проблем с това. Обясних на сестра ми случая и тя си прати ЕГН - то. Макар че как ще докажат, че ЕГН - то е реално? Трябва да накарат куриера да сравни данните, но той по право не би трябвало да разполага с тези данни, защото не е администратор и като цяло на куриерите не им се занимава да искат лична карта за сверяване. Не са го измислили както трябва. Ако искат да докажат нечия самоличност, искат снимка на лична карта или друг документ, в който се вижда само трите имена на печелившия, всичко останало е скрито. Не знам така дали е правилно, но ми се струва ефективно.
Вили, от Ариана искат кратка история, затова го бяха направили така. Ако си им гледала рекламите - историите са точно няколко изречения. И аз си разказах много тъпо историята с това ограничение, но успях да спечеля малка награда. Затова препоръчвам да не се впускате в излишни подробности. Мъже са, не им се слушат дълги словоизлияния.  Grinning

# 66
Благодарско за новата тем!  Hug
Късмет на всички! Heart Eyes

За Милка се колебая-ни ловя риба, ни ходя по баири; виж, децата - определено ще се зарадват, но пък сега повече у нас се харчат сладоледите Laughing..

# 67
  • МИНДЕРА
Дано стане както аз си мисля,даваш три имена и ЕГН,идва куриер и ти дава ваучер.С него отиваш в ОМV  и там ти искат лична карта и сравнят с ваучера.Нещо такова ми се върти.

# 68
  • при късмета
Те от орбит твърдят, че всичко е наред с тегленията и на повечето така отговарят, та да седнат да сравняват ЕГНта и по това да разберат дали някой нарушава правилата, има да чакаме.
Само отбелязвам, че не би трябвало да ги искат. С тази си игра, освен, че биха доста рекорди с необръщане на внимание на сигнали, са в нарушение и според КЗЛД. Нито е обявено в правилата, че ще се иска ЕГН за малките награди, нито пък имат право да го обявят, защото противоречи на данъчния закон. Да не говорим, че само те са обявили, че са администратори на лични данни, а ги събира  агенцията, щом тя провежда играта, а за нея не знаем дали отговарят на условията. И агенцията беше обявено допълнително в правилата, нямаше я отначало. Абе отвсякъде се оплетоха.
Ако спечеля ваучер и откажат да ми го дадат без ЕГН и в КЗЛД ще пусна сигнал. Поне един организатор да го отнесе, а от орбит много ме ядосаха

# 69
Благодаря за темата.
Не съм се включвала в никоя от скорошните игри, защото не ми харесват наградите. Ще пропусна и Милка.

# 70
  • Елхово
и аз ще пропусна милка! Нещо не ми харесват наградите!

# 71
Аз също ще пропусна Милка. Да има повече палатки за Пеневи. Може пък да се изморят от толкова много екскурзий и да имат нужда от почивка покрай някоя рекичка или язовирче на палатка.

# 72
  • Монтана
Най-вероятно ще се включа в играта на Милка, обичаме да ходиме с ММ на палатки и ще са от полза, дано пък и да имам късмета да спечеля разбира се 🍀 Късмет на всички през новия месец 🍀🌅⛱️

# 73
Дано стане както аз си мисля,даваш три имена и ЕГН,идва куриер и ти дава ваучер.С него отиваш в ОМV  и там ти искат лична карта и сравнят с ваучера.Нещо такова ми се върти.
В ОМВ нямат право да ти искат лична карта. Пък и ваучерите не са поименни, с какво ще сравняват?
Това са ваучери подобни на тези, като в хранителните магазини, само че са за гориво. На тях няма как да има каквито и да е лични данни.

# 74
Много пишете бре. Не мога да ви стигна. Не ви ли заболяха пръстите да чоплите някакви си хорица? Втора тема предимно за тях чета. Досадно е. Живи и здрави да са, вие също. Гледайте си живота, не пишете сериали.

Имам две капачки за чаши и един ключодържател дето са неоткриваеми.

Общи условия

Активация на акаунт