Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (76) - юли'2018

• 121 664
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 75
Играта на Милка ще я пропусна. Сега като се замисля почти никъде не участвам.

# 76
Много пишете бре. Не мога да ви стигна. Не ви ли заболяха пръстите да чоплите някакви си хорица? Втора тема предимно за тях чета. Досадно е. Живи и здрави да са, вие също. Гледайте си живота, не пишете сериали.

Имам две капачки за чаши и един ключодържател дето са неоткриваеми.
Ние си гледаме живота, но ни дразнят селските тарикати, мислещи че ние останалите чесно играещи, ядем доматите с кОлците.

# 77
  • София
Някой получил ли е наградата от Ocean? Участвах първата седмица, спечелих преди около месец и още го няма приборчето за пикник.

# 78
Аз одавна е получих от ocean лео еспрес ми я донесе

# 79
  • София
Благодаря за темата, много да е късметлийска! bouquet

# 80
И аз от океан си чакам наградата .....мина месец от тогава

# 81
Кармела са ми отговорили, че срокът за доставка е 30 дни, да не се притеснявам.

# 82
Някой получил ли е наградата от Ocean? Участвах първата седмица, спечелих преди около месец и още го няма приборчето за пикник.
още миналата седмица куриер ми я донесе,не очаквай нещо голямо,то направо си е несесер

# 83
Много пишете бре. Не мога да ви стигна. Не ви ли заболяха пръстите да чоплите някакви си хорица? Втора тема предимно за тях чета. Досадно е. Живи и здрави да са, вие също. Гледайте си живота, не пишете сериали.
Някой питаше защо не сме обърнали внимание по-рано,ами ето за това. 😃
Забравих да споделя за една игра на Теленор- плащаш си сметката през приложението My Telenor,запазваш данните от картата и първите 10000 печелят награда. Пращат ти съобщение с код,с него отиваш в някой офис и там си избираш от наличните награди. Има външни батерии,тениски,шапки и др. Всъщност намерих линка:
https://www.telenor.bg/bg/mytelenor

# 84
И аз от океан си чакам наградата .....мина месец от тогава
И аз така и току що ми се обади куриера,че идва!

# 85
  • Русе
Аз пак да питам..някой спечелил ваучер от Мастеркард да си го е получил? Не помня дори кога беше срока за получаване...Rolling Eyes

# 86
Знам че не е по темата, но вече 3ти ден става не мога да пиша коментари в фейсбук не знам какво става, ако на някой му се е случвало подобен проблем ще се радвам да сподели кога му се е оправило?

# 87
  • Вестерос

Имам две капачки за чаши и един ключодържател дето са неоткриваеми.
Досадно, не досадно ТРЯБВА да се чопли постоянно за тях! Няма да ги оставим на мира да си живуркат с измами!

# 88
Знам че не е по темата, но вече 3ти ден става не мога да пиша коментари в фейсбук не знам какво става, ако на някой му се е случвало подобен проблем ще се радвам да сподели кога му се е оправило?
Такъв проблем не съм имала, но е възможно да е докладван един или няколко твои коментара, затова като предупреждение фейсбук ти е ограничил писането на коментари за определено време. Счел е, че си трол.

# 89
  • София
Аз пак да питам..някой спечелил ваучер от Мастеркард да си го е получил? Не помня дори кога беше срока за получаване...Rolling Eyes
Аз имам спечелен ваучер и не съм го получила. Имам спомен, че освен, че пращах снимана бележката на някакъв мейл, ми се обадиха и по телефон даже, и срок ми казаха, но колко беше...чакаме : )

Общи условия

Активация на акаунт