Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (76) - юли'2018

• 121 678
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 305
За тези като мен които не успяха в игрите с топки досега е добре...Heart Eyes!😂😉

# 1 306
Пропускам играта на Кармела топки и раници не ми трябват. Наградите във всички игри са еднакви няма ли нещо ново да измислят.

# 1 307
То и ние не си казваме какво искаме. Аз все казвам, че искам женски неща, но все се оправдават, че наградите трябва да стават и за двата пола. По мое мнение повечето са по - скоро насочени към тинейджъри. А Кармела имат такъв богат асортимент, можеха да предложат като награди кошница с техни продукти, не само три пакета бисквити. Аз бих се включила заради раницата, защото нямам.

# 1 308
Аз искам разнообразие - имам адски много чаши и с всяка година стават все повече. Иска ми се вместо чаши да се дава нещо друго равностойно (какво ли е на стойност около 3 лв - в момента не мога да измисля...Може би ключодържател?).
Другите неща, които се дават непрекъснато, са тениски, раници, топки, пуфове, колонки, слушалки.. Всъщност нямам нищо против тези неща, но да вкарват разнообразие от време на време - примерно, вместо тези топки и колонки, да дават надуваеми пояси (от онези големите), плажни чадъри... Някакъв друг тип чанти, а не раници - от време на време се дават и плажни чанти, но рядко... За по-големите награди идеалният вариант е ваучери - всеки да си вземе каквото му харесва (но естествено, сумата да е такава, че да може да се вземе нещо без доплащане, а не 20 лв към някоя верига, където всичко струва над 100лв).

# 1 309
Днес, съвсем случайно в Кауфланд Разград спечелих фризби от слънцезащитни продукти SUN Like. Играта се оказа, че е до днес. Всеки закупил техен продукт трие скреч карта (дадоха ми на информация). За съжаление по-хубавата награда беше красива и плътна, плажна синя кърпа.

# 1 310
# 1 311
  • София
Днес, съвсем случайно в Кауфланд Разград спечелих фризби от слънцезащитни продукти SUN Like. Играта се оказа, че е до днес. Всеки закупил техен продукт трие скреч карта (дадоха ми на информация). За съжаление по-хубавата награда беше красива и плътна, плажна синя кърпа.
Колко се чудех от коя томбола е красивата синя кърпа! Една жена пред мен я спечели.  Grinning Даже питах тук дали някой знае.

# 1 312
Колко се чудех от коя томбола е красивата синя кърпа! Една жена пред мен я спечели.  Grinning Даже питах тук дали някой знае.
Днес видях,че и в Т-маркет я има тази игра(взех си листовка и след като пазарувах чак вкъщи разгледах и малко ме хвана яд...).Утре някой може и да успее да се включи.

# 1 313
Да, сетих се, че съм виждала офертата на SUN Like в брошурата на дрогерии Lilly до края на месеца. Там са и с 20% намаление. И в Елитис я има играта.
https://m.facebook.com/LillyDrogerieBG/photos/a.466295780064308. … e=3&source=54

# 1 314
  • София
Преди малко получих пакета от Ариана Радлер. Някой беше пускал снимка и от нея останах с впечатлението, че бутилките са 500 мл. и съответно чантичката изглеждаше по-голяма. Останах леко разочарована като видях малките бутилки.  Grinning

# 1 315
Оф реших и аз да се включа в играта на сабърсби, качих две АВТОРСКИ снимки, естествено ги няма в профила ми, едната я виждам при останалите снимки, но другата никъде не я намирам.
Чудя се да им пиша ли.Rage
ПП могат да влезнат в учебниците по маркетинг "как НЕ ТРЯБВА да провеждаме игри" Laughing

# 1 316
Снимките в Самърсби ги одобряват след 4-5 дни.

# 1 317
Забавлявайте се и участвайте в томболата за изкусителни летни шоколади Lindt! https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fapps.lindt.bg%2Fsum … d-cczeKZ_nxb5ZSBQ

# 1 318
Снимките в Самърсби ги одобряват след 4-5 дни.
Аз ги качих миналия понеделник, едната е в галерията, НО не в моята Laughing

# 1 319
  • София
Добро утро! Мистерията е разгадана носят Капи (от Кока Кола със съобщение 074-18). Много съм доволна от комплекта.

Общи условия

Активация на акаунт