Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (76) - юли'2018

• 121 693
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
Отдавна изтръпвам като чуя за Спиди. Grinning Ама едва ли е само тяхна вината.

# 1 456
# 1 457
Моят мъж го има в резервите на Ариана. За какво всъщност са тези резерви? Едва ли има шанс да получи нещо... И който е в резервите дали участва в следващи тегления?

# 1 458
  • Пловдив
Вчера си получих ваучерите от Орбит - моят и на мама.От Съмърсби съм със шапка.А дали един профил може да спечели повече от една награда? Четох,но не ми стана ясно.

# 1 459
Вчера си получих ваучерите от Орбит - моят и на мама.От Съмърсби съм със шапка.А дали един профил може да спечели повече от една награда? Четох,но не ми стана ясно.

От кое теглене са ваучерите  на Орбит?

# 1 460
Моят мъж го има в резервите на Ариана. За какво всъщност са тези резерви? Едва ли има шанс да получи нещо... И който е в резервите дали участва в следващи тегления?
Ако погледнеш списъка с печеливши, ще видиш повтарящи се имена. Има такива, които са участвали повече от веднъж. Ако Ариана решат да бъдат коректни, тези печеливши ще получат само една награда, а някоя резерва ще получи втората. Но ме съмнява да се занимават. По - скоро резервите са за всеки случай - ако не могат да доставят на някой наградата, тя трябва да се върне на подателя. Но ако има резерва от същия град, просто ще се прати на друг адрес. Но това са само мои предположения.

# 1 461
  • sofia

Може от един профил повече от 1 награди 😊

# 1 462
  • Пловдив

От кое теглене са ваучерите  на Орбит?
Първото и четвъртото.

# 1 463
И мен ме има в Ариана. Включих се на шега и то преди 3-4 дни.

# 1 464
  • Вестерос
Последният печеливш от играта на Самсонайт и Уиз Еър по радио Енджой е Альонушка Коцева. 😂 Скоро не беше печелила.
А обаждат ли се в ефир на печелившия? Не знам защо мен ме е много шубе от такива обаждания. Хич не обичам показност, пък било то и по радиото. Сега събирам сили за играта на радио Енерджи, защото там  със сигурност има обаждане и пускане в ефир /ако те изберат между 20-те на ден/. Embarassed
преди 10 дни за сефте се регнах и си казах едва ли ще ме изберат. След три дни звънят, аз с Мм в Рим, той без телефон. Затворих им, нямаше смисъл Sad  Пробвай се, не знаеш откъде ще изкочи екскурзията.

# 1 465

Бързам да ви се похваля спечелила съм пюрета и лъжички на Хип за беба. Изтеглили са печелившите преди дни, а аз сега видях. Но пак е в срок.
Не е кой знай какво но от години нищо не съм печелила.Та счупих каръщината 😄

# 1 466
  • София
Нещо не мога да започна теста.  Thinking

# 1 467
  • София
Снощи влязох с фейсбук профила и успях да го направя. Пробвай по късно пак.

# 1 468
НА Капи пращат ли уведомление по пощата? Все още леля ми няма нищо... А е в списъка

# 1 469
  • София
НА Капи пращат ли уведомление по пощата? Все още леля ми няма нищо... А е в списъка
Звънят по телефона. На мен ми звъннаха в четвъртък (миналото теглене).

Общи условия

Активация на акаунт