Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (76) - юли'2018

• 121 638
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 530
Като звъняхте на Ганчева от Спаркса за наградите от Фанта и Спрайт, каза ли ви, че тази седмица е отпуск и ще пита колегите? От миналата седмица ме лъже за сака, сега ми каза, че нямало как да провери, защото е в отпуска. Подозирам, че пак ме излъга.

# 1 531
  • Вестерос
Да, втрещена съм от кофти организацията, но много го искам фотоапарата Grinning Тъкмо пак им писах отново с приложени скрийншотове с грешните снимки. За разлика от това обаче, бях накарала майка ми да се регистрира и не й качваха нейните снимки и качила пак други и сега тя има 10 Grinning Но пък спечели шапка.

# 1 532
  • Сандански
Аз не разбирам какво им давате зор на едни организатори като в правилата са си дали срок? Малко, че ни дават награди пък и ги юркаме да ни ги носят веднага....

# 1 533
Като звъняхте на Ганчева от Спаркса за наградите от Фанта и Спрайт, каза ли ви, че тази седмица е отпуск и ще пита колегите? От миналата седмица ме лъже за сака, сега ми каза, че нямало как да провери, защото е в отпуска. Подозирам, че пак ме излъга.
Звънни на националния телефон и им кажи от коя игра и каква награда имаш и не си получила и никой не ти дава отговор какво става.  Би трябвало да ти вземат телефона и като направят проверка да ти се обадят. Аз имах подобен проблем и така го реших. Стига срокът за доставка да е изтекъл. Ако не е изтекъл все още ще трябва да почакаш и тогава да им звъниш.

# 1 534
  • Сандански
0 800 12345 - тел. на кола безплатен за цялата страна. Simple Smile

# 1 535
Някой беше писал, че е спечелил сладолед за 1 месец от Радио Енерджи. Получил ли си е сладоледа? Аз спечелих на 28.06. и все още не съм го получила, а ако правилно си спомням пишеше, че доставката е до 3 седмици. Ще изчакам още малко и ще им пиша, но ако някой има някакво инфо ще съм благодарна да сподели.

Да, аз писах че съм спечелила. Все още никой не ми се е обаждал или писъл.
Къде е било писано че доставката е до 3 седмици и къде смяташ да им пишеш?

# 1 536
# 1 537
Срокът от 45 работни дена изтече миналата седмица, затова звъннах веднъж. И докато едни чакат от месеци стари награди, други вече получават новите. Не е нормално да обявяват някакви награди, които после не дават. Колко обикаляне беше за някакви ключодържатели, шапки и чаши, накрая нямаше. От къде да знам, че и сакове няма налични? Поне не виждам друга причина за мотането.
Звъннах на националния телефон, след промените за ЗЗЛД нямат право да дават такава информация, защото не знаят кой стои отсреща. Може само да пишем от своя профил до Помощ и формата за запитване. Друг е въпросът, че не ми отговарят и от там.

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 14:48 от Анонимен

# 1 538
Има ли неполучили имейл от Ариана след последното теглене?

# 1 539
  • Монтана
ММ го има в последното теглене, но все още няма мейл 🤔

# 1 540
  • София
Малеее, лидълци отвързаха яко кесията. От брошурата :
1. Пазарувай през август за минимум 33 лева.
2. Регистрирай касовата бележка.
3. Играй в томбола за 33 ваучери по 3000 лв. за пазаруване в Лидл.

# 1 541

Познай къде ще отидат половината Smile

# 1 542
  • Русе
В касиерки от магазина Simple Smile
Не, редктирам се..чистачката, дето хвърля онези кошове на изхода.

# 1 543
Пристигна кутията от Nivea.Тип топ ги разняса.

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 16:35 от milinde

# 1 544

Познай къде ще отидат половината Smile

7-10 броя при Пеневи и 6-8 броя при Димитрови / поживьом - увидим , нали ще публикуват списъка с победителите накрая /

Общи условия

Активация на акаунт