Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (76) - юли'2018

• 121 635
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 560
Здравейте дами, чак днес виждам, че не съм дала данните си в орбит за получаване на ваучера, влизам в посочения линк от имейла и немога да разбера къде да въведа пистите данни...
Сто процента ми е пред очите, но от обяд не мога да го намеря, а крайния срок е утре, моля помагайте!
Спокойна вечер ❤️
Просто напишете отговор на имейла с вашите адрес тел и имена за получаване

# 1 561
Здравейте дами, чак днес виждам, че не съм дала данните си в орбит за получаване на ваучера, влизам в посочения линк от имейла и немога да разбера къде да въведа пистите данни...
Сто процента ми е пред очите, но от обяд не мога да го намеря, а крайния срок е утре, моля помагайте!
Спокойна вечер ❤️
Просто напишете отговор на имейла с вашите адрес тел и имена за получаване
Ами написах, ама ми върнаха имейл, че трябвало на линка изпратен в имейла...

# 1 562
  • Стара Загора
Имам смътен спомен, че пишеше натиснете ТУК и трябва точно „тук“ да натиснеш, за да ти отвори страницата за данните. Ако натискаш и не ти я отваря, може би има технически проблем.

# 1 563
Имам смътен спомен, че пишеше натиснете ТУК и трябва точно „тук“ да натиснеш, за да ти отвори страницата за данните. Ако натискаш и не ти я отваря, може би има технически проблем.
Натискам и ми дава началната страница..

# 1 564
Натискам и ми дава началната страница..
[/quote
Да не би да изтървала срока за потвърждение? И затова да те препраща към начална страница.

# 1 565
Някой беше писал, че е спечелил сладолед за 1 месец от Радио Енерджи. Получил ли си е сладоледа? Аз спечелих на 28.06. и все още не съм го получила, а ако правилно си спомням пишеше, че доставката е до 3 седмици. Ще изчакам още малко и ще им пиша, но ако някой има някакво инфо ще съм благодарна да сподели.
Да, аз писах че съм спечелила. Все още никой не ми се е обаждал или писъл.
Къде е било писано че доставката е до 3 седмици и къде смяташ да им пишеш?
Имаше публикувани правила на сайта на Радио Енерджи и там пишеше, че доставката на сладоледите е с куриер за сметка на Нестле България и че ще се извърши в рамките на 3 седмици. Освен пък тези 3 седмици да се броят от края на всички тегления, който май беше на 13.07. Ще изчакам още и ще им пиша на същия имейл, на който ми казаха тогава да им изпратя данните си. Беше нещо от сорта dj@radioenergy....

Последна редакция: пт, 27 юли 2018, 07:32 от DreamComesTrue

# 1 566
  • Велико Търново
Спокойна вечер ❤️
Ivet111, пробвай на този номер +359884446040. Вчера ми звъняха от него за ваучера.

Последна редакция: пт, 27 юли 2018, 11:16 от dannyny

# 1 567
# 1 568
# 1 569
Момичета получихте ли си машините за пуканки от Рексона? Аз не съм, а срока беше до 20 юли

# 1 570
  • Под Слънцето
Момичета получихте ли си машините за пуканки от Рексона? Аз не съм, а срока беше до 20 юли

Не са им пристигнали още . След малко пак ще им звъня. Последното инфо от преди 3 дни бе, че пътувал контейнера. Пожелах им дано не потъне кораба.

edit :  Пристигнали са днес машините за пуканки. От следващата седмица казаха,че ще ги разпращат поетапно. Отново с еконт като пуфовете. 66 + стотинки

Последна редакция: пт, 27 юли 2018, 12:40 от TopsyG

# 1 571
  • София
Игра на Стоперол хидра с покупка

https://konkurs-bg.blogspot.com/2018/07/promociq-stoperol-hydra.html?m=1

# 1 572
# 1 573
Получих си наградата от Пикантина, от кулинарното световно с Уоман бг.
Ако някой очаква, да знае че вече изпращат.

# 1 574
На тази игра нещо не разбирам това пояснение: Две нощувки със закуска за двама в рамките на един уикенд (в петък и събота), при настаняване в двойна стая от къща или двойна стая от апартамент – по избор на хотела, като двойната стая е със собствен санитарен възел;

Какво трябва да значи двойна стая от апартамент? Че делиш с някоя друга двойка апартамент ли? Нещо не разбирам ... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт