Искам да кажа ... (148) през юли 2018

• 273 852
  • 6 054
  •   1
Отговори
# 105

Още не съм имала възможност да кажа на шефовете, а корема ме свива от сутринта, от притеснение. За капак, шефа е нервен от както е дошъл.

Кажи си, че това е нещо, което трябва да отметнеш и че по-важното е, че сте живи и здрави, колата е купчина ламарина и най-много да ти струва някакви пари и колкото и да са те, пари се изкарват.  Peace

Искам да кажа на Жаки, че лещата в тенджерата под налягане е божествена. Благодаря за идеята!

# 106
Минавам набързо, за да споделя, че днес имам рожден ден.
Даун вече ме е поздравила, благодаря.
Сутринта децата ми бяха приготвили страхотни изненади, поревах си, от вълнение и гордост.
Почерпете се кой с каквото желае, аз продължавам да бачкам.
Хубав ден и прекрасен месец на всички!

# 107
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Холът ми е превърнат в бивак, опънати са палатки от всевъзможни чаршафи и завивки. Навсякъде има възглавници и играчки. Няма къде да стъпи човек.Току припълзи някой за храна и мъкне в купи и чинии. Крещят, викат, телевизорът пуснат. Свила съм се в един ъгъл (кухня, трапезария и хол са едно голямо пространство при мен) и се правя, че нито виждам нито чувам. Аз не съм от това семейство, честно. Grinning

Та, Шугър, джурасик много, парк малко.  Joy Но това е положението. Аз съм само с две, та си представям при теб ... Heart Heart Heart  

Лиляна, благодаря за темата. Flowers Bouquet      

Анджи, честита годишнина. Още много такива да изкарате с твоето момче. Revolving Hearts
Тортата ти изглеждаше страхотно! Cake Fork And Knife

Лаленце, честито дипломиране! Вярвам, че ще си намериш твоето си местенце.
Блазе им на родителите, чиито деца ще бъдат при теб! Heart Eyes

Много ми стана мъчно за Божидар Димитров, даваше и друга гледна точка на историята ни.

На всички седмокласници пожелавам успешно класиране за гимназиите! Hands Thumbsup Hands Thumbsup Hands Thumbsup

Ооо, Новинка, честита да си! Tada Birthday Balloon

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 13:19 от zwarte tulp

# 108
Шугър, много ме разсмя, но на теб едва ли ти е смешно🤪
Новинка, честит рожден ден, здрава и много щастлива да си!

Алина, радвам се, че ти е станала хубава лещата. Аз слагам и 2-4 картофа, морков, лук, куркума, 2 супени лъжици брашно размити в малко студена водичка, червен пипер пушен, една подправка за леща на Рудиком, ронена чубрица,  половин килограм червена леща и не много вода, а и зехтин или олио. Затварям хереметика, варя 12 минути след започването на съсъкането. Толкова вкусна стана, че тъкмо свърши и Жаки пита кога пак ще има леща:)
Опитай ако искаш по тази рецепта и кажи дали е хресала на децата:)
За воденичките се оказаха много 22 минути, поразвариха се. С ориз направих половината, а другите за мен само с масло. Много ги обичаме, но не купувах заради варенето, сега вече лесно.

# 109
  • постоянно
Офф бе Шугъре ,
 откак ти видех дневните температури не смея да си отворАм устата , че ми е горещо . Joy А при нас цяла седмица ще е 30+

Пък и с тез " капризи " в кухнята сигурно щях да обявя стачка и щях да се заключа в банята за поне една седмица .

HeartHeart

Новинка, честита да си . Весел ден и изкарване на празника !  Heart

Дженкича къде се загуби ? Плажува ли , пътува ли ?  Или  раздава правосъдие в офиса. Hug

Жаки , тъкмо си мислех за воденичките и ти си писала .

Зварте ,
и ние с брат ми навремето превръщахме хола  в "къщата"  на Робинзон  Крузо и беше голям кеф Joy

# 110
новинка, честит рожден ден! Здрава и щастлива да си!

Жаки, не се бях сещала да варя воденички в тенджерата под налягане, супер идея. Обичам ги, но това варене ме побъркваше и купувам веднъж на 2-3г. Simple Smile
Мога да спретна довечера и ММ ще е много доволен. Simple Smile

# 111
  • София, Младост
Привет! Аз от морския бряг се гмурнах директно в офиса, след 6 часа шофиране.
Дала съм си малко обедна почивка да понаваксам с темата Blush
Рефрешвам и аз, ама нЕма още...

# 112
Сесил, направи му на човека, чудно мезенце за биричка или вино, а и с масълце са ни по режима:) От Лидл взех, охладени, добре бяха почистени. Вземи повече, че се спишват, като се сварят. Много хубав бульон стана, ако ти останат пробвай и една супичка за децата, с малко ориз, картофче, морков и воденичките на ситно, моите умрАт за нея:)

# 113
  • София
Хайде едни палчета за седмокласниците! Hands Plus1

# 114
  • Бургас
Новинка, честита да си! Здрава и щастлива бъди!

Лили, благодарско за новата тема!

За морска среща съм винаги готова. Толкова са приятни такива сбирки.

Вили, тежък ден те чака. Шофиране, работа, да минава бързо.

Ванини, Hug

Два часа разходка и съм парцал. Не мога да си представя да се понеса и на плаж, а обещах поне веднъж да опитам да отида сутрин рано сама с двамцата.

Успех на седмокласниците!

# 115
Честита да си Новинка, здраве и щастие Hug

Тони, аз ако можех да се оплаквам сериозно...ехей, досега я щях да съм построила комунизма, я да съм начело на монархията. Ама не мога, за голямо сори, дори и като ми е много болно (все тая физически или другояче), по-скоро ще се разрева и ще си търся сама лек, отколкото да се оплача сериозно. А в случая дори не е сериозно, щото аз съм се абонирала за джурасика, никой не ме е карал, а още не ме е хванал окончателно алцхаймера, та да прехвърля личния си избор на който ми попадне в полезрението.

......................................
Много гадно време беше днес. Валя и беше адски мрачно.
......................................

Вие докато се смеете на мен, аз ще позлорадствам над Даун Hug, но няма да мога съвсем искрено, тъй като за мен няма нищо по-хубаво от лошото време, аман от лято!

Ето, Зварте, е извадила поучителен момент от моята логорея, сигурна съм, че обикновено казваш, че имаш две деца...а върни и се прочети сега, „само две“, нали Wink

Жаки, честно, смешно ми е и на мен, аз ако си загубя чувството за хумор, трупове ще рина, вместо манджа да им готвя. Като бяха малки големите, все врънкаха за Макдоналдс, сега ако им кажа идете се натъпчете с джънк, ще ме освидетелстват!

Жали се, Хърче, хич не позволявай да те спирам, особено ако пО я можеш таз` работа от мен. А и то при теб 30 плюс, е като тук под 18, всички крясват как ще се мре и че климата съвсем не е това, което беше.

Вили, както стана ясно, аз съм с намалена бройка деца и екстра време, та стискам всички палци, ако можеше от където съм, и рефреша щях да натискам вместо вас.

# 116
Жаки, ооо, такава супа абсурд да хапнат моите. Simple Smile
Ще взема 2тарелки, даже се чудя дали ще ми стигнат. Точно снощи го загледах, но като знам каква е галимация варенето.

ванини, проблем със служебната кола ли? Дано шефа го приеме добре.

Чак на мен ми се приходи на море, а не съм му голям фен. Simple Smile
Но съм обещала тази година на Калина (макар че само миналата пропуснахме, аз не исках да ходя) и още не знам къде.

# 117
Шугър,  Тебе няма как да те мина по поводи за мрънкане и да искам Simple Smile. Даже като ми дойде да се оплача и неудобно ми става Simple Smile.

# 118
Жаки, ти много екстри на лещата, аз само лук, морков, чесън, червен пипер и сол. Накрая магданоз и чубрица.

Воденички обичам в пилешка супа от домашна кокошка, воденички, бяло месо, сърца с лук, морков и фиде и застройка от жълтък и кисело мляко.

# 119
Новинка, честит рожден ден! Жива и здрава и само поводи за радост!

Ванини Hug На всеки може да се случи, важното е, че си добре, а и нали колата има каско. Отмятай го да ти се маха от главата. Като се видим много "кафе" ще изпием Stuck Out Tongue Така да ми се идва, дано да се организирам.

Шугърче, бе Grinning

Весела да мине да се отчете оцелила ли е графика за почивните дни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт