Искам да кажа ... (148) през юли 2018

• 273 816
  • 6 054
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро!
Тути, в петък сутринта замина мм, днес му е първият работен ден. Вижданията сме ги планирали за следващите 2 месеца. След 2 седмици той се прибира за уикенда, в началото на август аз ще ходя при него и нататък ще действаме по същата схема.
Хайде днес всички гимназисти от темата да ги приемат по първо желание и да ни тръгне на хубаво темата. Grinning

# 61
Успех на седмокласничетата!

Фонсе, ще запознаем младите, разбира се!

Хубав и успешен ден😊

# 62
  • Бургас
Добро утро!
Моята отпуска започна. Сега лежа на дивана, пия кафе и чакам децата да се събудят.
Райче, елате в Бургас.
Стискам палци на седмокласниците и техните майки Simple Smile

# 63
Добро утро!
Успешен ден, седмица и месец на всички! Simple Smile

Отпуска за мен чак края на август, дотогава бач.

В тази връзка, Бургас подходящ ли е за почивка и море? Не искам по курортите тази година, искам да съм в някой голям град.
Само плажа не знам как е там, не съм стъпвала от 15години.

# 64
Белинда, племенницата се е подготвила за класиране за 04. Или за различните училища е различно?

# 65
  • София
Сесил, ние преди 2 години бяхме за кратко в Бургас, в хотел до пясъчните фигури, т.е. съвсем близо до плажа. Градът много ми харесва, плажът - също.

Видях, че и плажът на Обзор обсъждахте. Самият плаж е хубав, но вътре в морето е проблемът. На места става изведнъж много дълбоко, има и ями. Категорично съм го отписала Обзор и повече не ми влиза в плановете.

Най-хубавата ни почивка на нашето черноморие си остава тази в Албена. Не мога да се оплача от нищо там, освен от надутите цени този сезон.

Кате, да ти е живо, здраво и щастливо момчето!  Hug

# 66
Стискам палци и аз за успешно класиране на седмокласниците ни!

Ренко, лек път! Яваш, яваш и ще стигнеш!

Нервно ми започна денят, да видим до края колко ще се ядосвам още...

# 67
  • Germany
Добро утро!
Малкото отиде на училище с татко си, а големият още спи. Аз пия кафе и се опитвам да се разсъня. За море си говорите - обожавам го! До нашата почивка има още доста време. На 12 август живот и здраве тръгваме. На БГ морето не сме били от 5 години. Като дете ходехме често на Ахтопол, после 2-3 поредни години с компанията на къмпинга на Черноморец и накрая на Смокиня. Плажа на Смокиня, според мен е страхотен и там съм имала едни от най хубавите си лета. За съжаление, на малкият не му понася климата на нашето море /винаги прави там спазми/ и вече не ходим.
Успех в класирането на седмокласниците!
Хубава седмица на всички!

# 68
  • София
Белинда, племенницата се е подготвила за класиране за 04. Или за различните училища е различно?
Абе твоята племеница все не е разбрала май Smile Трети е крайният срок.

# 69
Добро утро.
На българското черноморие топ мястото за почивка ми е Алебна, но както каза Тонка, тази година се оляха и с цени на хотелите и с цени за паркиране.
Били сме няколко пъти и на Шкорпиловци. Няма такъв безкраен и красив плаж, но наистина в един момент ни доскуча, но бяхме без кола и нямаше как да мърдаме. Там е истинската почивка.
Аз си мечтая за каравана на някой гръцки къмпинг.

Контеса, гледам няколко влогъри. Ако питаш за такива, които говорят на Бъгларски език, единствена която става е Милена. Гледам я от няколко години и чак сега има 100 000 абоната. Говоря за влогър, който снима ежедневието си, а не за тези, които снимат тематични видеа.
Гледам и едни англичани, те вече са ТОП и нещата са на много различно ниво. Sacconejolly.
От тези, които правят статични видеа, има 2-3 в България, които горе долу стават, но няма някой наистина много добър.
Ако това те влече, прави го, но ное го започвай с идеята за печалба, личи си кой иска да печели и кой го прави за кеф, парите идват ако го правиш наистина с мерак. А и ти само лятото ли имаш свободно време? Според мен за тая работа трябва да си ежедневно отдаден.

# 70
Созопол ми е много любим да....ох само ме разсейвате значи.
Лина, харесвам Бургас, много дори, но не обичам почивки в град, искам си нещо курортно. Албена я обожавам също, но цените......не са нормални за мен.
Продължавам да си ровя аз.

# 71
Ще задам тъп въпрос, но не ми е ясно, от какво печелят тези влогъри, чакат някой да им плати за реклама ли newsm78
На море много ми харесва голям град, ако има и хубав плаж. Вече няколко години ходя във Варна, южният плаж е много широк и спокоен, вечер има къде да се разходиш, а и събития има доста.
Карзче, ще се климатизирВаш ли тоя път, да не се завтириш направо на тръстиката като предния път Naughty

# 72
Честита юлска тема и благодарности на Лиляна за усилията!

Анджи, честита годишнина, все по-влюбени да се празнувате Heart

Аз съм в ступор и потрес...с едно дете съм само за следващите 5-6 часа и сега се чудя дали да свърша някоя работа, дали да се разложа с книга или пред тивито или да заема от някой 1-2-3 деца, че да ми отпаднат всички дилеми и да се чувствам естествено Stuck Out Tongue Winking Eye

# 73
  • Пловдив
Добрутро и от мен . За спокоен  плаж , доста навътре е плитко   много ми харесва Златна Рибка на Созопол Много е подходящ за малки деца.

# 74
  • на Мелмак
Шугър 😂

За българското черноморие не мога да се включа, от 15г не съм ходила. Планираме 2 седмици в Турция, да видим как е 😊.
Планирам и шопинг там, но започнах да се чудя дали си струва. Ще отделим 2-3 нощувки в Истанбул, там искам в аквариума, бил в мол с други атракции, да видим. Иначе все сме по гръцко, последните години по островите, но тази година ме застреляха с цени 🤔.  Та лесна беше ориентацията към Турция 😊.

Общи условия

Активация на акаунт