Искам да кажа ... (148) през юли 2018

• 273 247
  • 6 054
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Съжалявам, не разбирам! Полагам интелектуално усилие, но не разбирам! Явно ми е унищожил нощес повече нервни клетки от очакваното козунакът Joy

# 31
То и аз не разбирам. Някаква новост е и освен това е тъпо, че толкова са ги намалили.

# 32
Ми не знам, договора е от февруари - март някъде. За България имам 10000 мб на максимална скорост и после по бавно. Но никога не мога да изразходя повече от 200-300 мб.
За ЕС са 1200 мб в Италия отидоха около 100 мб за 5 дена. Изобщо не знам как ги отчитат 😂
А разговорите са ми неограничени  явно важи и за ЕС 🤔

# 33
  • София, Младост
Разписвам се само на бързо в новата тема. Утре ще чета, че спешно трябва да спя. След 3 часа и нещо ставам да пътувам... Лека!

# 34
  • София
Отделно са, просто слагат различен лимит. Не че има разлика... но аз в бг мрежа примерно имам 5гб на бърза скорост, а в ЕС 2.5 гб. Иначе факт че няма логика 😁
Няма роуминг иначе, безплатните минути са си същите просто с нета се правят нещо на интересни.

Аз май няма да ходя на море тази година. За 1ви път откакто се помня. Райче, субективно ми е мнението, но Лозенец е най-гадният курорт, в който съм била - скучен, с лош плаж, мизерно... че и водата беше ужас. И пълно със сноби 😁 Не знам защо се смята за някакъв тузарски.... мен много зле ми се видя.

# 35
Андже, честита ви годишнина. И да продължи танцът ви в живота, както онзи първият.
Ние днес пак с кухнята се занимаваме, остана да дойде майсторът с плотовете, да видим, кое сме спасили и кое не.
Отпуска след 20 дни, сега гърч, до спукване.
Съжалявам за Божидар Димитров, ходила съм на лекциите му, имах и книгата му ( с автограф), и ми я удави водата.
Вчера купих т9матило, ои сега се мятам да правя салса верде.

# 36
  • Canada
Много драматична среща! Вече виждам първият полу-финалист  Mr. Green

На мен ми се струва логично ограничението за нета в чужбина - ползваш чужда мрежа и услугата е по скъпа от телефонията  Peace

# 37
Честит рожденик на Катето! Да е здрав, успешен и много щастлив!
Честита годишнина на Анджи!  Още много годишнини на отпразнувате заедно!
Вилиандар, лек път!
Фонс, кога ти е рождения ден? Най-любимата ми приятелка е рожденичка на 17.07., много си я обичам. Рачетата сте страхотни приятели, макар понякога да сте наопаки на целия свят.  Laughing

Откак замина милото водя много активен социален живот. В петък бях да пия бира с приятелки край реката, вчера целия ден на басейн, а днес на класически концерт в парка. Но пък нощем ми е странно да съм сама в леглото и само гуша възглавниците.  Grinning

# 38
В Лозенец и морето мирише лошо, нали даваха как се изливат фекалии на плажа почти. Ние сме ходили веднъж, но пясъка не ми хареса, един такъв лепкав, само с пемза и четка падаше. Пълна скука беше, но преди 10 години, сега може и по-хубаво да е станало.

# 39
Ние дълго време, докато детето беше по -малко ходехме в Шкорпиловци. Хубав плаж, не е претъпкано, спокойно, та чак скучно. Сега от няколко лета резервирам в Елените. Плажът не става особено, каменист е в по-голямата си част, но аз влизам в по-чистите участъци. Останалата част от семейството са в басейна:).
Иначе много любим плаж имам в Несебър, Равда не я долюбвам.

Емели, от колко дни сте разделени? Измислихте ли го как ще се виждате?

# 40
  • Бургас
Момичета, нямам време да пиша, но вече съм в немско. Имам нужда да спя, че промяната ме трепи просто!
Честит рожденник на Катето! Здрав и успешен да расте!
Днес се опитах да пиша, няколко пъти, тук и у тайното ни място, но идея си нямам какво става. Постовете ми липсват.
То така, човек като бърза....

# 41
Ние на море ходим на Албена, Варна или на слънчака. Иначе обожавам Паша дере, ама софиянеца не иска да ходи там

# 42
  • постоянно
Ние ходим в Несебър , Сарафово , солниците , Отмънли , устието на Ропотамо . 😊

# 43
  • Canada
Фонс, кога ти е рождения ден? Най-любимата ми приятелка е рожденичка на 17.07., много си я обичам. Рачетата сте страхотни приятели, макар понякога да сте наопаки на целия свят.  Laughing

На 11 съм  Hug Ох, то си е цяла диагноза това да си рак, но е факт, че за приятелите и тези, които обичаме даваме душа и сърце и то безусловно  Crazy

Имам спешна нужда от консултация с ортопед, мислех че ще устискам до Бг догодина, но май ще ми се наложи да ходя тук  Tired А никак, никак не ми се иска  Sick

# 44
Честита юлска тема!!

Фонсе, на 11 е моята много добра приятелка, която ни запозна с мм. Хубави хора и верни приятели Heart
Честит ден на Канада! 

Разбихме се от ходене, фестивали и празненства днес. Навъртяхме над 10км с щерката и изкарахме супер на фестивала на езерото и в дома на Губернатора.

Утре щерката заминава на 5 дневен лагер ( първият за повече от 2 нощи приспивания) и ми е леко стегнато, но тя е тоолкова развълнувана, че нама накъде повече. Само ми е притеснено за кърлежите, защото след предишния лагер миналата година за 2 нощувки и 3 дни със сакутите се върна с кърлеж залепен в ухото, а сега няма да се върне толкова бързо за да я огледам  и като знам, че ще спят в палатки на земята и ми е притеснено.

Ние на БГ плаж не сме ходили от 8 години поне, но аз харесвам Албена и Приморско.

Общи условия

Активация на акаунт