Искам да кажа ... (148) през юли 2018

• 273 898
  • 6 054
  •   2
Отговори
# 180
  • София

Оказа се,че майката на другаря разчитала аз да ги закарам  Shocked. Как така си ги решават тия неща,на знам.Доста се подразних.  Crossing Arms

А да му подредиш багажа не разчита ли?  ooooh!

# 181
  • постоянно
Джаки, незнам за Патиланци дали има , но ако не сте ходили до Пауновата Ферма - Zoo , може да я заведете . Няма да изкарате цял ден там , но за няколко часа ще е интересно. Намира се в Квартал Мина Черно море, още преди селото се завива в ляво покрай едни оранжерии. Може и плодове да си наберете - имаха кайсии и праскови преди.

https://www.facebook.com/ZOO-Burgas-868479809909396/

В Мол Галерия има боулинг и разни игри за деца и знам , че организират рожденни дни . Има и някаква софт ериа за игра, нои май е за по-малки деца.

В Морската градина където е " Стената на приказките"  има детски кът с колички, въртележки и прочие  също смятам , че ще се забавляват.

# 182
Вие ме убихте! А каква част от пилето е тогава тази воденичка? Въобще от пиле ли е Open Mouth
Много съм зле...
Воденичката е от карантиите на пилето Simple Smile Много вкусна е на супа с домашна кокошка.

В лещата се слага картоф/ориз за да стане растителния протеин пълноценен и комплексен за усвояване. Иначе не е пълноценен и не се усвояват напълно аминокиселините.
Също за да се извлече желязото от храната е добре да се комбинират с храни богати на вит Ц и прочие.

Алина, благодаря.

Шугър, разсмя ме, но предполага, че не ти е чак толкова смешно на теб.
Аз бих дала по един банан и да лягат Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 10:03 от Анонимен

# 183
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Ох, големи шоколадчета са тези и от двата отбора. Joy Sunglasses Даже, ако се завъртя из Максуда, сигурно ще срещна по-млечни ... Joy Joy Joy Сладури! Heart Eyes
Добре, че поне перхидролените пирги е махнал Неймар. Grinning

Мари, свърши ли ремонтът?

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 18:59 от zwarte tulp

# 184
Ох, изчетох ви!
Новинка, да си жива и здрава! Весел празник и много подаръци!
Думите за воденички и шийки ги чух/ прочетох за първи път сега. Воденички съм яла много отдавна. Свързвам ги с ужасно и гадно почистване.
И за да съм в крак с вас да си кажа, че ми се яде- телешки език, леща, воденички, дробчета, сърца.....
Днес ми се разката фамилията от чистене. След малко продължавам с вечерята за другите. Пилешки хапки с корнфейкс и  картофи пържени.

# 185
Искам да благодаря за новата тем! Воденички обичам, най- вкусни съм яла в едно заведение в Мездра преди 17 г. Аз им слагам малко джджен и мащерка. Нямам кой знае какво за казване- от работа в къщи от вкъщи на работа и те така те.

# 186
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Стискам палци на седмокасниците!

А вие, моля, стискайте утре в 12.30 на моето момче - втори кръг интервю за работата.

Да се похваля, моите майсторчета боядисаха днес спалнята.Много съм доволна, че отметнах и това, обаче много не уцелих май цвета - малко по-интензивен излезе, отколкото аз го мислех. Спалнята изглежда като огряна от слънце. Не знам дали е много приспивно това...

Да ви се оплача: някой от горните етажи хвърля боклуци, които попадат на едно архитектурно недомислие пред кухненския ми прозорец - нещо като балкон, но тясно и дълбоко. При обилните валежи през последните дни, това "корито" се напълни с вода и в него плуваха всякакви опаковки от джънкфууд. Обаче днес на обяд отворих малкото прозорче на кухнята (форточка) и гледам - по стъклото парченца домати и лук newsm78...Качих се на едно столче и надникнах и какво мислите? Върху външното тяло на климатика, което се намира точно под прозорчето, изсипана цяла чиния спагети. Вече изсъхнали, явно няколкодневни. Над мен има само още три етажа. На единия не живее никой, на другия живее по-възрастна от мен жена, изключително културна и възпитана, пенсионирана директорка на банка, а точно над мен - семейство с 15 годишно момче. Ха кажете ми сега кого да заподозра? Студио Х!

За вечеря имам тиквичкови кюфтета (така ги наричаше едно сладко момиченце във видеотеката едно време) с млечно-майонезен сос и останали от обяда печени чушки и пържени патладжани с доматен сос. И мнооого нектарини, както и токущо купени 8 (осем) сладоледа галакси ванилия. Завиждайте!

Тонка, още не мога да се начудя на прочетеното: че бабата и дядото прегръщали детето само на посрещане и изпращане. Аз моите само ги мачкам, ама и те обичат и даже се карат кой да се навре в мен. Че то ако не ги прегръщам и целувам, за какво ги имам? Каква такава безконтактна радост ще е? Аз като обичам някого, трябва да мога да го притисна до сърцето си, само с гледане не се задоволявам.

# 187
Жаки, в Бургас има Тон Бонбон, в един от моловете е.

ЧРД на Новинка - здраве и щастие желая.

Ще стискам палци за успех на сина на Светълчо. И за седмокласниците стискам.

П.П. Забравих за протокола - воденички не ям и не готвя.

# 188
Светълчо, не всички сърца са големи като твоето обаче.

# 189
Светълчо, аз няма да гадая кой е виновника, но знам от опит, че не винаги най-явният провинител е виновен. Поразгледай се няколко дни и ще видиш кой и кога.

За внучетата...има баби и баби.
Ти си като майка ми. Но има и един друг тип баби..

ЧРД, Новинка! Здрава и обичана бъди!

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 07:43 от Анонимен

# 190
Аз примерно не обичам да ме прегръщат, целуват, нито аз обичам да го правя.
Което нищо не означава не виждам ккаква пряка връзка има с обичта към някого.
Та явно ще съм от оплюваните баби един ден.

# 191
  • Бургас
Тон бонбон май го затвориха.
В МОЛ Плаза има Капела плей
За торти -аз поръчвам от една сливенска фирма. Имат магазин в Бургас. Може да ги намериш във ФБ Сладкарница Чар
https://m.facebook.com/1419821514978488/photos/a.148995999796463 … 744634597/?type=3

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 21:09 от lina_bs

# 192
  • София, Младост
Белиндааа, да знаеш, че след малко простирам една пералня и припадам. Ако излезе класиране да ме събудиш Stuck Out Tongue Winking Eye
Явно разбрахте, че още си чакаме. Не пускайте палците Blush

# 193
  • София
Светълчо, и на мен ми е чудно как може да има толкова студени и коравосърдечни хора. При това към собственото им внуче. Майка ми е в другата крайност, тя пък позволява на Кати да й се качва на главата, дундурка я нон стоп и й се радва. Кати я накарала да й обещае, че няма да умира скоро! Blush
Свекървата казва, че децата не се целуват по лицето, но ето че и в прегръдките я няма. Обаче постоянно се усуква около мъжа ми, когато са заедно.  На мама момченцето е той! Grin

# 194
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз примерно не обичам да ме прегръщат, целуват, нито аз обичам да го правя.
Което нищо не означава не виждам ккаква пряка връзка има с обичта към някого.
Та явно ще съм от оплюваните баби един ден.

Сесил, нищо не се знае, хората се променят. А и любовта има всякакви проявления и винаги се разбира, когато обичаш или си обичан. Децата си прегръщаш, нали? Е, внуците са същото нещо. За някои даже са по-мили от децата. Аз не мога да кажа, че обичам внуците повече от децата си.

Общи условия

Активация на акаунт